Dodaj do ulubionych

Ogladacie "Monster"?

07.11.06, 23:35
Jak nie ogladacie to ogladajcie:)Wlasnie na TVP 2 leci.
Obserwuj wątek
    • doktorpajchivo Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:36
      nie mam chęci, ale dzięki za info
    • partizan79 Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:36
      To ten z ulicy Sezamkowej? Cookie monster?
      • doktorpajchivo Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:40
        Jak ten to chyba jakieś nowe odcinki puścili :D
        • partizan79 Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:41
          Yhy. "Ciasteczkowy Potwór i bezbronna delicja".
          • doktorpajchivo Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:43
            Kurcze to mogłoby być całkiem niezłe ...
            • khaki3 Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:43
              a potraficie choc raz trzymac sie tematu?
              • doktorpajchivo Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:44
                staramy się jak możemy ...
                • partizan79 Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:45
                  Ach, Ty, Doktorze... Zawsze sprowadzisz wątek na manowce:)
                  • doktorpajchivo Re: Ogladacie "Monster"? 07.11.06, 23:48
                    partizan79 napisał:

> Ach, Ty, Doktorze... Zawsze sprowadzisz wątek na manowce:)

jasne jak zwykle winą obarczasz mnie ... super z Ciebie fumfel !!
              • ja-alutka Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:45
                Oni i trzymanie się tematu to jak ja i ...Polityka!! ☺
                • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:46
                  Eee czasami sie Tobie zdarza w politycznym blocku sie z nami pobabrac:) Wiec
                  naiwnie licze na to,ze sie choc raz beda trzymac tematu.
                  • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:47
                    Ja dalej uważam że trzymamy się tematu ... Przez cały czas rozmawiamy o
                    MONSTERZE :P
                    • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:49
                      no tak,lepiej cwierc tematu sie trzymac niz w ogole:)
                      • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:51
                        a Ty tylko narzekasz :P
                        • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:51
                          I za to mnie kochacie:)
                          • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:52
                            i tu bym polemizował :P
                            • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:54
                              polemizuj:)
                              • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:55
                                no ale właśnie to zrobiłem nie przyznając Ci racji :D
                              • partizan79 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:56
                                Nie rób tego, Doctor. Zje Cię jak pieguska.
                                • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:57
                                  a ty go nie oszczegaj!
                                • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:57
                                  Zacny Partyzancie ktoś musi stawić Jej czoła - tym straceńcem będę ja :P
                                  • partizan79 Cóż... 07.11.06, 23:59
                                    Fajny byłeś kolega:P
                                    • doktorpajchivo Re: Cóż... 08.11.06, 00:01
                                      Jasne a Ty taki fumfel, który całą winę zwala na jak to określiłeś fajnego
                                      kolegę od razu gdy się robi "gorąco" :P
                                      • partizan79 Re: Cóż... 08.11.06, 00:03
                                        Ależ Ty domyślny... Cały impet zwróciłby się w Twoją stronę, a wtedy ja bym
                                        oskrzydlił akcję i wygrana w kieszeni.
                                        • doktorpajchivo Re: Cóż... 08.11.06, 00:05
                                          E tam ... daremny twój trud, przeca ja bym sam dał radę :D
                                          • partizan79 Re: Cóż... 08.11.06, 00:08
                                            Nie gadaj. Samego zmiotłaby Cię w pył:P
                                            • doktorpajchivo Re: Cóż... 08.11.06, 00:13
                                              Gdybym był Tobą pewnie taki czekałby mnie los :P
                                            • ja-alutka Tym bardziej! 08.11.06, 00:14
                                              Że nie jest w walce przeciwko "rozrywaczom wątków" osamotniona...Obydwóch was
                                              zetrze(my) w pył...☺
                                              • doktorpajchivo Re: Tym bardziej! 08.11.06, 00:15
                                                Yes Yes Yes :P
                                                • partizan79 Re: Tym bardziej! 08.11.06, 00:17
                                                  Jakaś Sadoma i Masocha się szykuje?
                                                  • ja-alutka Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:19
                                                    A na przyjemności to trzeba zaśłuzyć!! ☺
                                                  • doktorpajchivo Re: Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:22
                                                    z tym starciem w pył to ciutkę Alutko przesadziłeś ... jest takie powiedzenie -
                                                    mierz siły na zamiary :D
                                                  • ja-alutka Ale tylko ciutkę!! 08.11.06, 00:24
                                                    Poza tym zmieniłam zdanie!! W swojej postaci bywacie czasami bardziej
                                                    przydatni, niż w proszku!! ☺
                                                  • doktorpajchivo Re: Ale tylko ciutkę!! 08.11.06, 00:25
                                                    o dzięki łaskawa Pani ... a na poważnie to Alutko droga myślę przez cały czas,
                                                    że nie dałabyś rady, za dobra po prostu jesteś :P
                                                  • ja-alutka A łudziłam się... 08.11.06, 00:28
                                                    Żem przebiegła i przejrzeć mnie trudno :( ☺
                                                  • doktorpajchivo Re: Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:22
                                                    cóż za elokwencja :P
                                                  • ja-alutka Re: Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:27
                                                    Nie wie co to jest ta elo...coś tam ale mam nadzieję, że to nic
                                                    obraźliwego !! :D ☺
                                                  • partizan79 Re: Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:29
                                                    Z Nadziejami miewałem różne przygody...
                                                  • ja-alutka Tak sny to fajna rzecz!! 08.11.06, 00:31
                                                  • doktorpajchivo Re: Pomarzyć możecie!! 08.11.06, 00:34
                                                    no ba ... i to jeszcze jak obraźliwe ... aż mi wstyd :P
                                                  • partizan79 Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:35
                                                    ... to bym z Ciebie mąkę zrobił. Wałkiem.
                                                  • doktorpajchivo Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:38
                                                    czcza gadanina :P
                                                  • partizan79 Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:41
                                                    (Alutka myśli, czy prawda, czy nie. Będę udawał złego.)
                                                    Tyyyy Gbuuuurzeeee!!!
                                                  • doktorpajchivo Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:45
                                                    Już nie jesteś moim fumflem podły zdrajco !!!
                                                    (starałem się wczuć)
                                                  • partizan79 Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:48
                                                    Taaaa?!?! To dlaczego akurat dla mnie namachałeś na priva, że Alutka nie
                                                    potrafi nawet zrobić babki z piasku, a co dopiero z Ciebie pył???
                                                  • doktorpajchivo Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:50
                                                    łżesz jak pies (szarik bez obrazy) !!!
                                                  • partizan79 Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:53
                                                    Zaczynaj spisywać testament. Alutka Ci tego nie wybaczy.
                                                  • doktorpajchivo Re: Gdybyś tak do mnie powiedział... 08.11.06, 00:54
                                                    dawno już mam spisany bom stary człowiek ...
                                                  • partizan79 Tylko się nie chwal, że "i możesz":) 08.11.06, 00:58
                                                    Plwam na Wasze testamenta!
                                                    A na przyjemności to trzeba zaśłuzyć!! ☺
                                                  • partizan79 Tradycyjnie:) 08.11.06, 00:20
                                                  • ja-alutka oops 08.11.06, 00:20
                                                    Prawie jak Roman...Sorry Romku ☺
                                                  • doktorpajchivo Re: Tym bardziej! 08.11.06, 00:21
                                                    śmiem wątpić Partyzancie ---> chciałem jedynie zachęcić Alutkę do starcia nas w
                                                    pył :P
                                                  • partizan79 To zapukaj Jej w okno. 08.11.06, 00:27
                    • partizan79 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:50
                      Doktorze, układam sobie w głowie monsterny plan, żeby udobruchać Khaki:D
                      • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:52
                        wystarcza ciasteczka czekoladowe, z orzeszkami i masa czekoladowa:) zaden plan
                        nie jest potrzebny:D
                        • partizan79 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:53
                          To taki z Ciebie Khaki Monster?:)
                          • khaki3 Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:54
                            A pewnie:) Ciasteczkowy Monster :)
                          • doktorpajchivo Re: Khaki Kochana zapomnij!! 07.11.06, 23:54
                            Yeah Khaki Monster strach się bać :P
    • za_cccp o czym jest ten wątek? 08.11.06, 00:44
    • partizan79 Doktorze 08.11.06, 00:45
      Jutro na "dzień dobry" masz w papę od Khaki za zchrzanienie wątku u słodyczach:P
      • doktorpajchivo Re: Doktorze 08.11.06, 00:48
        sratatata ---> sam zacząłeś z ciasteczkowym monsterem a winę na mnie
        zrzuciłeś :P
        • partizan79 Re: Doktorze 08.11.06, 00:50
          Jutro rano przybędzie piękna, mądra i urodziwa Khaki, której dam czekoladę z
          orzechami i zobaczymy, kto jest winien! Mądralo:P
          • doktorpajchivo Re: Doktorze 08.11.06, 00:53
            i do tego łapówkarz :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka