Dodaj do ulubionych

KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA???

13.11.06, 23:23
CZYŻBY JAKIŚ PRZEKRĘT?MARCIN DOSTAŁ 8 GŁOSÓW,A Z SAMEJ DZIELNICY GŁOSOWAŁO
KOŁO 30 OSÓB .WSZYSCY PODPISZA OŚWIADCZENIE ZE ODDALI GŁOS NA NIEGO.CO JEST
GRANE?GŁOSY BYŁY WYRZUCANE?ANULOWANE?POMÓŻMY I ODNAJDŻMY OSOBY KTÓRE
GŁOSOWAŁY NA NIEGO!CZYŻBY MŁODZI NIE MIELI JUŻ PRAWA DO GŁOSU?CZY MOŻE Z GÓRY
BYŁO ZAPLANOWANE KTO MA WYGRAĆ?
Obserwuj wątek
    • kosmopolakk Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 01:10
      szukajcie, czuję że macie rację bo mi też coś się nie zgadza ale to inny wątek
      • stepby Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 07:03
        Ja tam jestem zadowolony ze swoich wyników. Dziękuję ogromnie wszystkim 36
        osobom które "postawiły na mnie krzyzyk" ;)
        • wujekjarek1 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 08:23
          pewnie głosowali Ci, którzy oddali głosy nieważne...
          ponoć bardzo dużo było takich głosów w Bielsku...
          • usmiechnij_sie1 a wiecie jak się robi nieważne głosy 14.11.06, 08:49
            wystarczy na karcie do głosowanie dostawić jeszcze jeden krzyżyk i poszło w
            p...du.
    • khaki3 przebrnelam przez te krzyki 14.11.06, 09:59
      i stwierdzam,ze jesli macie racje to trzeba sie zastanowic czy karty byly
      poprawnie wypelnione? jesli tak to trzeba cos z tym zrobic i gdzies to zglosic.
      a gdzie to tego juz nie wiem.
    • kaukonsky Wojewódzki Komisarz Wyborczy 14.11.06, 10:11
      www.pkw.gov.pl/pkw2//index.jsp?place=Menu01&news_cat_id=138&layout=1
    • partizan79 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 11:55
      A może tylko mówili, że idą głosować na Wyżej Wymienionego, ale za parawanikiem
      sobie pomyśleli, że ich głos pójdzie praktycznie w pindę, więc może lepiej
      jednak machnąć kogoś, kto ma bardziej realne szanse?
      • to_ja8 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 21:50
        partizan79 napisał:

> A może tylko mówili, że idą głosować na Wyżej Wymienionego, ale za
        parawanikiem
        >
        > sobie pomyśleli, że ich głos pójdzie praktycznie w pindę, więc może lepiej
        > jednak machnąć kogoś, kto ma bardziej realne szanse?

===

Marcin przestań BECZEĆ - bądź mężczyzną. Nie łudź się, że dostałeś tyle głosów
        co berezowiec.
        Uważam, że po twoich ostatnich wyczynach na forum dostałeś o 8 ZA DUŻO!!!
        • marcingeorge Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 22:24
          to_ja8 napisał:
          > Marcin przestań BECZEĆ - bądź mężczyzną. Nie łudź się, że dostałeś tyle > >głosów
          > co berezowiec.
          > Uważam, że po twoich ostatnich wyczynach na forum dostałeś o 8 ZA DUŻO!!!

Po jakich forumowych wyczynach?Przeciez nie było mnie ponad dwa tygodnie?!Przeciez miałes sie juz do mnie nie odzywac,wiec o co biega?Trzeba było samemu kandydować.Przynajmniej sprobowałem,zobaczyłem z czym to się je i tyle trzeba zyc dalej.To nie ja załozyłem ten watek,wiec w czym rzecz?Fakt faktem zebrałem juz sporo oswiadczen osób,które chocby przed policja potwierdza ze oddały głos na mnie.Na chwile obecna jest takich osób 32 do wieczora jutro spodziewam ponad 40,bo wiem ze takie osoby sa.Robie to po namowie czesci tych osób.Oczywiscie nic juz sie nie zmieni.Zakładam ze to przypadek spowodował ze te głosy w niewyjasniony sposób wyparowały i nic wiecej.Przynajmniej jestem dumny z tego ze znalazło sie tyle osób które mnie poparły i teraz deklaruja swoją pomoc,a ze tylko ok 40 no cóz.. na sam poczatek to duzo.
          Pozdrawiam. :)

• to_ja8 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 22:37
            > ...Na chwile obecna jest takich osób 32 do wieczora jutro spodziewam ponad
            40,bo
            > wiem ze takie osoby sa.Robie to po namowie czesci tych osób.Oczywiscie nic juz
            > sie nie zmieni.

===

Bardziej wierzę w to, że nie chcą ci teraz robić przykrości odmawiając
            podpisania oświadczeń niż, że na ciebie głosowały.

===
            a jak ten komitet wspierający ciebie udowodni, że oddał głosy na twoją listę.
            Ja też podpiszę takie oświadczenie

* * *
            pawlozsiul: A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na
            forum.
            • marcingeorge Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 14.11.06, 22:51
              Jaki masz w tym interes by byc uszczypliwym w stosunku do mnie?Przeciez dziecko to rozumie ze takich oswiadczen mozna i z tysiac podpisac.Tego sie nie da sprawdzic.
              Odnosnie tego komitetu to moze wiesz kto odwalił taka chałture z ich plakatami?Ludzie mowili ze to sabotaz.Jak ten ktos odpowiedzialny robi taką robote w szanujacej sie firmie to pozazdroscic pracownika... :)))))))))
              • to_ja8 nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:02
                marcingeorge napisał:

> Jaki masz w tym interes by byc uszczypliwym w stosunku do mnie?Przeciez
                dziecko
                > to rozumie ze takich oswiadczen mozna i z tysiac podpisac.Tego sie nie da spra
                > wdzic.
                > Odnosnie tego komitetu to moze wiesz kto odwalił taka chałture z ich
                plakatami?

wiesz co jak dostałem twoje zdjęcie do ulotki, to pomyślałem sobie:
                "trzeba będzie z gówna bicz ukręcić"
                z tego co wiem, to za plakat posłużył wydruk ulotek
                • to_ja8 Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:04
                  Przestań się błaźnić z tymi podpisami, bo to żenada i sam sobie przeczysz
                • marcingeorge Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:09
                  Czy wiesz,ze Twój kolega z pracy głosował na mnie?Wydaje mi sie Ciebie ...zatrudnia.Nazywaj mnie jak sobie chcesz,ale obrazasz tym ludzi,którzy mi zaufali.
                  • to_ja8 Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:13
                    marcingeorge napisał:

> Czy wiesz,ze Twój kolega z pracy głosował na mnie?Wydaje mi sie
                    Ciebie ...zatru
                    > dnia.Nazywaj mnie jak sobie chcesz,ale obrazasz tym ludzi,którzy mi zaufali.

===

No to cieszysz się niespodziewanie WIELKIM ZAUFANIEM
                    Ciekawe czy kolega z pracy podpisze takie oświadczenie. Jutro zapytam.
                  • marcingeorge Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:13
                    Robie to dla siebie,nie dla Ciebie.Zwazywszy na to ze w komisji siedziała osoba skazana wyrokiem w sprawie karnej ciesze sie ze tych głosów było az 8! :)))
                    • marcingeorge Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:15
                      ...spiesz sie bo mozesz nie zdązyc. :))))
                      • marcingeorge Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:16
                        i bedziesz dziadował papierosy.. :)))
                    • to_ja8 Re: nikt nie GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA 14.11.06, 23:19
                      marcingeorge napisał:

> Robie to dla siebie,nie dla Ciebie.Zwazywszy na to ze w komisji siedziała
                      osoba
                      > skazana wyrokiem w sprawie karnej ciesze sie ze tych głosów było az 8! :)))

===

wydoroślij chłopczyku, bo już mój szczeniak - Cfaniak przy tobie wygląda
                      poważniej.
                      Co mają wyroki karne do tego, że prawie nikt na ciebie nie głosował?

* * *
                      pawlozsiul: A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na
                      forum.
                      • marcingeorge Dziadzie KOnradzie... 14.11.06, 23:30
                        ...az taki samotny jestes ze jakiegos Cfaniaka przygarnąłes?To juz własna reka Cie nie zaspakaja? :))))
                        • to_ja8 Re: Dziadzie KOnradzie... 14.11.06, 23:32
                          marcingeorge napisał:

> ...az taki samotny jestes ze jakiegos Cfaniaka przygarnąłes?To juz własna
                          reka
                          > Cie nie zaspakaja? :))))

===

... i dziwisz się, że nikt nie chce głosować na debili?
                          • marcingeorge i pedofili... 14.11.06, 23:35
                            ...pewnie dalej kochasz swoje dzieci tylko w nocy.
                            Tylko nie płacz ze jestem niemiły.Prosiłem przy wszystkich. :)))
    • ja-alutka Z całym szacunkiem... 14.11.06, 23:24
      Ja na pewno nie ☺
      • i.madzia Re: Z całym szacunkiem... 14.11.06, 23:38
        ja też nie!! i myślę, że tych oświadczeń, po tej sesji trochę Ci Marcinie
        ubędzie.
        • marcingeorge Przykro mi... 14.11.06, 23:41
          Chciałem byc miły i nawet go o to prosiłem. :)
      • peem63 Z całym szacunkiem... czytając z boku 14.11.06, 23:40
        • peem63 Re: Z całym szacunkiem... czytając z boku 14.11.06, 23:44
          dwaj panowie prowadzą ciekawy " dialog "
          szczegóły są intrygujące
          czy rzuci który jakieś fotki ?
    • konsum5 toja i marcin dosyć!!!! 14.11.06, 23:40
      zamknąć mordy i kłaść się spać,
      toju zacząłeś znowu, stul sie bo zacznę ja przypominać twe chwalebne czyny.
      dosyć tych wyzwisk
      panowie na udeptaną ścieżkę ,a nie publicznie powinniście załatwić swe sprawy.
      przestańcie już!!!
      • marcingeorge TO nie JA... 14.11.06, 23:47
        ...zacząłem porównywać go do gówna,wyzywac od debili i szczeniaków.Ten wątek był załozony chyba w innym celu. :))
        • ja-alutka marcin... 14.11.06, 23:51
          A jak Ci minał dzień ? I co byś dołożył do opisów Partizana!! ?? ☺
          • marcingeorge ja-alutko... 14.11.06, 23:54
            ...bardzo dobrze,szkoda ze humorek na koniec dnia sie zepsuł.
        • peem63 Re: TO nie JA... 14.11.06, 23:55
          no tak, zdecydowanie
          od jakiegoś czasu jak czytam to mam taki wniosek -
          ten na forum pod nickiem "to ja" gdzie wejdzie to nabrudzi, pobraża,
          i mam pretensje do innych traktujacych go podobnie
          • i.madzia Re: wybacz.. 15.11.06, 00:09
            ale stwierdzenie typu " to on pierwszy zaczął" jest nieco dziecinne, jak na
            (nawet niedoszłego) radnego...nie sądzisz?
            • marcingeorge ..byliście tu cały czas... 15.11.06, 00:13
              ale nikt nie zareagował,boicie sie go? :(
              • peem63 Re: ..byliście tu cały czas... 15.11.06, 00:18
                starej purchawki nie należy trącać
                nie dlatego że strach, ale dlatego że nic dobrego to nie da
                • ja-alutka a kto to właściwie ten Marcin??? 15.11.06, 00:20
                  O którym jest Ten Watek!!!! ☺
                  • peem63 Re: a kto to właściwie ten Marcin??? 15.11.06, 00:23
                    okręg nr 4
                    lista nr 3
                    numer na liście nr 5

czy to wystraczy ?
                    • peem63 Re: a kto to właściwie ten Marcin??? 15.11.06, 00:25
                      Marcin - przepraszam za literówkę
                      miało być " czy to wystarczy ? "
                      • ja-alutka To ja pytałam! 15.11.06, 00:26
                        Dziękuję za informację! ☺
                        • peem63 Re: To ja pytałam! 15.11.06, 00:30
                          proszę bardzo, polecam się na przyszłość
                        • peem63 Re: To ja pytałam! 15.11.06, 00:32
                          wiem kto pytał
                          ale zabawna wyszła mi literówka - prawda ?
                          • marcingeorge prawda... 15.11.06, 00:34
                            • peem63 Re: prawda... 15.11.06, 00:43
                              a twemu przeciwnikowi dołożyć nie szkoda, on nie oszczędza i słów i osób
                              tylko nie każdy potrafi celnie rzucać i trafiać ( to taki kalambur )
                      • ja-alutka Tylko po co te "t"..?? 15.11.06, 00:38
                        • peem63 Re: Tylko po co te "t"..?? 15.11.06, 00:46
                          wynik przypadkowy, efekt nie zamierzony, tak wyszło
                  • kaukonsky Marcin na parkiecie 15.11.06, 11:03
                    > •a kto to właściwie ten Marcin???
                    > ja-alutka 15.11.06, 00:20 + odpowiedz
                    > O którym jest Ten Watek!!!! ☺
                    -----
                    www.turbielsk.pl/kadraturbasket.php?PHPSESSID=81b077c47f6962b36cf438c8c46e4e9f
                    • marcingeorge Re: Marcin na parkiecie 15.11.06, 14:34
                      a lepszego zdjęcia nie ma? :))
                      • kaukonsky Re: Marcin na parkiecie 15.11.06, 18:09
                        Zdjęcie masz spoko, tylko ta kadra jakaś mało aktualna. Coś się Krzysiek G. kiepsko stara... Chyba za dużo obowiązków wziął sobie na głowę.
                        Dopiero zauważyłem - patrząc na twoją datę urodzenia - że dzieli nas tylko 355 dni - czyli rok bez dnia :o) To my, Dżordżu, jeszcze młodzież, no nie? ;oP
                        Aha - pozdro dla siostry, bo mi szybko i sprawnie na kolanie nową kartę wypisała! (To tak à propos przechodni ;o)
                        • partizan79 Re: Marcin na parkiecie 16.11.06, 00:58
                          A ja tuman zawsze myślałem, że rok ma 365 dni..
                          • faudwa Re: Marcin na parkiecie 16.11.06, 09:34
                            partizan79 napisał:

> A ja tuman zawsze myślałem, że rok ma 365 dni..

nie kazdy jest idealny ;)
                            • kaukonsky 10 dób 16.11.06, 09:59
                              Macie mnie! :o)
                              Mea culpa, mea maxima culpa. Odjąłem te dziesięć dób, które zwykle w ciągu roku odchodzą w zapomnienie z powodu "pomroczności jasnej" ;oP
                              • faudwa Re: 10 dób 16.11.06, 10:35
                                kaukonsky napisał:

> odchodzą w zapomnienie z powodu "pomroczności jasnej" ;oP

a to jestes usprawiedliwiony - mogles nie wiedziec ;)
                    • ja-alutka Dziękuję 15.11.06, 14:50
                • marcingeorge ..nie zmienia to jednak faktu,ze... 15.11.06, 00:22
                  ...dalem sie mu sprowokowac,przykro mi.
                  • partizan79 Re: ..nie zmienia to jednak faktu,ze... 15.11.06, 00:24
                    Marcingeorge i Serwis - proponuję olać się nawzajem na jakiś czas, tak, żeby
                    ochłonąć. Myslę, że to jedyne wyjście.
                    coś ostatnio wojenek nam przybyło.
                    • partizan79 Re: ..nie zmienia to jednak faktu,ze... 15.11.06, 00:33
                      Też mnie to zresztą nie ominęło. Fak it. Kiedyś może będzie lepiej.
                    • to_ja8 Re: ..nie zmienia to jednak faktu,ze... 15.11.06, 10:22
                      dawno olałem marcina, dziwię się, że on uważa się za takiego KOGOŚ, żeby inni
                      go nie olali (podczas wyborów)
      • to_ja8 Re: toja i marcin dosyć!!!! 15.11.06, 11:06
        a może pochwal się swoimi wyczynami
        i nikt ciebie nie prosi, żebyś "swoją mordę" wtykał - oczywiście biorąc pod
        swoje skrzydła marcina.
        Prawda jest taka, że marcin swoje życiowe niepowodzenia przelewa na forum, a ty
        mu w tym pomagasz. Rozumiem, że możesz czuć jakieś urazy w stosunku do mnie,
        ale proponuję dyskusję na poziomie.
        zauważyłem tylko, że nie warto było oddawać głosu na tak miernego kandydata.
        Przypomnij sobie pierwszą wersję programu marcina, jest gdzieś jeszcze na forum
        w jakimś wątku.
        • marcingeorge Przypominam o lekach... 15.11.06, 14:47
          Z tego co mi wiadomo z Twojej karty,która jest w Przychodni Zdrowia Psychicznego,jest wyraźnie napisane 3x dziennie,po sniadaniu w południe i po kolacji.W razie nasilen objawów natychmiastowy kontakt z lekarzem.W twoim przypadku rozwoj schizofreni postepuje bardzo szybko.
          • natka134 Re: Przypominam o lekach... 15.11.06, 20:48
            Czytając wnikliwie treść tej jak że ciekawej debaty a raczej armaty powiem :to
            wszystko nie ma sensu tyle złosci!! oglądajmy mecz Więcej pozytywnych emocji
          • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:25
            o zagubieniu głosów mowy nie ma, w szczególności ponad 20 :] Moje nie-do-
            zmienienia zdanie jest, że zwyczajnie ludzie Was okłamują. Swoją drogą osiem
            głosów to niezły wynik ;-)
            • peem63 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:31
              może ktoś wie czy dużo było głosów nieważnych ?
            • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:39
              w tym okręgu 26 na 2198 oddanych
              • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:49
                off_limits napisał:
                > w tym okręgu 26 na 2198 oddanych

Wprowadzasz forumowiczow w błąd!!! W okręgu 4 było 2072 głosy ważne na 2195
                oddanych czyli 123 głosy niewazne w głosowaniu na kandydatów do Rady Miasta.
                Ciekawe skąd masz inne dane.

Każdy może sprawdzić to co podałem tutaj:

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=200301-RDA/4

• off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:55
                  za pomyłkę przepraszam, sto głosów to jednak nie mała rozbieżność, ale o tej
                  porze nie dostrzegłem, że jedynka zamieniła się na zero. Ale co do głosów
                  oddanych to przecież wyraźnie jest napisane, że 2198 nie 2195
                • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 00:57
                  wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaGminy.html?jdn=200301
                  chociażby tutaj :]
                  • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:04
                    To zsumuj tutaj: wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=200301-
                    RDA/4

kart wydanych: 740+622+836=2198

głosów oddanych: 738+622+835=2195

głosów ważnych: 684+585+803= 2072
                    • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:10
                      bo widzisz, nie każdy wydaną mu kartę wrzucił do urny. Część ludzi po prostu
                      zostawiała je przy tzw. "stoliku wyborczym". Było ich pare, ale się zdarzyło.
                      Część osobników, nie koniecznie w tym okręgu mogła też najść nagła ochota na
                      posiadanie karty do głosowania chociażby na pamiątkę i za pazuchą udała się
                      wraz z kartą do domu. Stąd ta rozbieżność między kartami wydanymi a głosami z
                      urny.
                  • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:06
                    ale nawet moja pomyłka nie ma nic do faktu, że (z tego co pisze ten młody
                    człowiek) ponad 40 osób oddało głos nieważny. W to akurat nie uwierzę, chyba,
                    że jego elektorat jest wspólny z Berezowca (czyt. stare menelstwo idące do
                    wyborów za możliwość upicia się alkoholem zakupionym przez jego brata
                    Simoniuka :]), a pewnie nie jest ;-) Podejrzewam, że chłopak nie miał pojęcia z
                    listy jakiego oszołomstwa kandyduje i został zwerboany przez jakiegoś znajomego
                    na tzw. " dopełnienie listy". Wybaczamy zatem błąd, bładzić rzecz ludzka ;-)
                    • peem63 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:13
                      podejrzenia są chyba trafione.

a czy jest pewne, że
                      " ... elektorat jest wspólny z Berezowca (czyt. stare menelstwo idące do
                      > wyborów za możliwość upicia się alkoholem zakupionym przez jego brata
                      > Simoniuka "
                      bo dowodów to zebrać się nie da
                    • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:14
                      123 głosy nieważne w tym Okręgu, zdaje się celowo tak piszesz. Ciekawe dlaczego
                      zalezy ci na podawaniu nieprawdziwych liczb i oczernianiu ludzi. Okręg 4 jest
                      za torami akurat a nie w pobliżu Poświętnej.
                      • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:20
                        dark_shield czuję, że nie uważnie przeczytałeś mojego posta. Nawiązanie do
                        Simoniuka było tylko z tego względu że startowali z tej samej partii, ale zaraz
                        po tej "propozycji" delikatnie zanegowałem jej trafność. A jeśli o liczby
                        chodzi to głosy zostawione na owym stoliku wyborczym nie zaliczają się do
                        niewaznych ze wzgledu na to ze są traktowane jak nie oddane, czyli tak samo jak
                        zabrane za pazuchą do domu. Rozumiesz już tą różnicę między kartami wydanymi,
                        głosami niewaznymi i zabranymi do domu? Do peela to Simoniuk został przyłapany
                        na kupowaniu alkoholu menelstwu na rynku przez działaczy platformy
                        obywatelskiej. Incydent został zgłoszony policji, jednak zgromadzenie zdążylo
                        sie ulotnić przed jej dojazdem.
                        • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:31
                          Chyba się mylisz.

Co do głosów nieważnych to doskonale wiem co to znaczy i potrafię liczyć w
                          przeciwieństwie do ciebie.
                          Sprawdz kalkulatorem ;)
                          • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:41
                            idziesz w zaparte. Nie parał bym się taką błahostką o tej porze, ale po
                            przeliczeniu głosów łącznie ze wszystkich obwodów prawdą jest, że coś się nie
                            zgadza. Sądzę, że na stronie pkw ktoś źle wpisał wynik którejś statystyki,
                            której nie wiem. I ten błąd dotyczy wlasnie owych 3 głosów.
                            • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:43
                              off_limits napisał:
                              > idziesz w zaparte ... po
                              > przeliczeniu głosów łącznie ze wszystkich obwodów prawdą jest, że coś się nie
                              > zgadza."

No widzisz, kalkulator się jednak przydał ;)

• dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:46
                                > off_limits napisał:

> Sądzę, że na stronie pkw ktoś źle wpisał wynik którejś statystyki,
                                której nie wiem. I ten błąd dotyczy wlasnie owych 3 głosów.

Niektórzy radnymi nie zostali z powodu braku 1 głosu, nie to ze 3 ;)
                                • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:49
                                  a to prawda, znam taki przypadek wlasnie na liscie sld. Ale cieszę się też, że
                                  akurat tej osobie zabrakło rzeczonego jednego głosu. Osoba mająca o głos
                                  więcej, aczkolwiek nie do końca udana, o niebo bardzo udana od tej głos niżej :)
                                  • dark_shield Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 02:04
                                    A w okręgu "4" zabrakło 2 (dwóch) głosów dla Komitetu M. Korcha do
                                    przekroczenia limitu 5% uprawniającego do udziału w podziale mandatów.
                                    Zauważyłem że znów się mylisz przypuszczając że MK startował z tego samego
                                    komitetu co S.

Na stronce PKW:
                                    wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaGminy.html?jdn=200301
                                    widac wyrażnie że ilośc kart wydanych pokrywa się z ilością głosów ważnych,
                                    natomiast na stronie PKW
                                    wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=200301-RDA/4
                                    z której skorzystałem wcześniej pojawia się inna liczba. Ciekawe która jest
                                    prawdziwa.
                              • off_limits Re: KTO GŁOSOWAŁ NA MARCINA KORCHA??? 17.11.06, 01:47
                                Komu się chciało liczyć cokolwiek w środku nocy?:) Brałem wynik podany, nie
                                sumę:) Ale wciąż nie jest wiadomo czy błąd tkwi w liczbach przy obwodach czy
                                tej przy okręgu. Innymi słowy- spór nie rozstrzygnięty :)
                        • to_ja8 sajmon się starzeje!!! 17.11.06, 11:20
                          off_limits napisał:

> ....Do peela to Simoniuk został przyłapany
                          >
                          > na kupowaniu alkoholu menelstwu na rynku przez działaczy platformy
                          > obywatelskiej. Incydent został zgłoszony policji, jednak zgromadzenie zdążylo
                          > sie ulotnić przed jej dojazdem.

===

Pewnie "PIJANY RADNY" (jak niegdyś doniósł Kurier Poranny) nie da rady już pić
                          sam, więc rozdaje z manelstwu "najsmaczniejszą walutę wyborczą".
                          No tak najpierw była zakąska, czyli "kiełbasa wyborcza", a teraz drinki....
                          A ja czekam aż ktoś wpadnie na pomysł, żeby bilbord obok basenu namaścić
                          ketchupem. Będzie lepszy smak!!!
                          • off_limits Re: sajmon się starzeje!!! 17.11.06, 16:37
                            oj noszę się z tym zamiarem od czasu jego zawieszenia:) niech tylko któregos
                            wieczora odpowiednia dawka trunków doda mi odwagi, a obiecuję ...obiecuję !:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka