Dodaj do ulubionych

Wiem , kto robi zamieszanie na forum !

22.11.06, 15:18
chętnym , zainteresowanym odpowiem o klonach , szpikach oraz serwisach
piszcie na pocztę :
MUSIMY Z TYM SKOŃCZYĆ
wykryłem IP ::: !!!
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:19
      jakim cudem skoro nawet moderacja nie widzi calego ip i tylko i wylacznie
      administracja portalu widzi je w calosci.
      • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:21
        a skąd wiesz kim jestem ?
        • khaki3 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:23
          jezeli tak sie zdarzy,ze jestes administratorem to kazdy z forumowiczow moze
          napisac na forum@agora z wiadomoscia,ze rozsylasz po e-milach wiadomosci,ktore
          sa przeznaczone wylacznie dla administratorow. jesli jednak nie jestes
          administratorem glownym gazeta.pl to jestes oszukancem bo nie masz mozliwosci
          odczytania ip jakiegos forumowicza.
          • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:27
            zapewniam Ciebie,że nie mam nic wspólnego ze szpilą555 ani też wlapem37
            pracuję samodzielnie.
            napisz napewno odpowiem _ zniszczę gnidę !
            • khaki3 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:30
              czyli nic nie wiesz:) bo szpila i wlap to tylko aes czyli moderator spoleczny,
              ktory zajmuje sie moderacja calkiem gratisowo, a administrator glowny prauje dla
              portalu i mu placa za to. a ty wiesz tyle ile ja i cala reszta:) czyli o ip
              innych forumowiczow cale nic:) ale z checia poczytam co tam wykombinowales drobi
              Ob..
    • szpila555 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:22
      abramsky napisał:
      > chętnym , zainteresowanym odpowiem o klonach , szpikach oraz serwisach
      > piszcie na pocztę :
      > MUSIMY Z TYM SKOŃCZYĆ
      > wykryłem IP ::: !!!

A to ciekawe ...
      • obserwer11 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:23
        podpuszcza Was , ja mu nie wierzę !
        • hansgrubber Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:31
          Zabawne zabawne. A dlaczego nie napiszesz na forum?
          • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:40
            hansiegrubberze nie jesteż z Bielska , wiem korzystasz z innego IP
            wiem ,że to w obrebie ulic Mickiewicza/Północna /Ogrodowa/Widowska największe
            zagęszczenie użytkowników forum Bielska Podlaskiego .
            pojedyńczy użytkownicy znajdują się vis a vis PSS , ul. Cegielniana ,
            trzy w PUP , 8 w Urzędzie Miasta , 9 w Strostwie Bielskim co jeszcze ?
            wierzycie mi ????
            • khaki3 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:41
              nie. jakies konkrety?
            • pitzlad Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:45
              A ja, skąd klikam?
              • khaki3 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:46
                ze stolycy
              • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:47
                z Warszawki
                • pitzlad Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:55
                  Zbyt ogólnie, nie przyjmuję takiej odpowiedzi. To tak jakbym pisał z Bielska i
                  dostał namiar, że piszę z Powiatu Bielskiego. Możesz trochę zawęzić obszar?
                  • faudwa Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:58
                    abramski blefuje. to ja mam numery IP i jeszcze MAC. z IP i MACa wynika ze
                    piszesz z Ochoty - dobrze wywnioskowalem?
                    • pitzlad Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:01
                      Nie, teraz ze śródmieścia, wieczorem z Ochoty..
                      • faudwa Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:04
                        pitzlad napisał:

> Nie, teraz ze śródmieścia, wieczorem z Ochoty..

no moze mialem starego MACa, ale bylem blisko ;) a czy mozesz troche sprecyzowac
                        gdzie z Ochoty?
                        • pitzlad Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:36
                          Pomnik Lotnika - Pl. Narutowicza, pomiedzy...
                          • faudwa Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:40
                            pitzlad napisał:

> Pomnik Lotnika - Pl. Narutowicza, pomiedzy...

kiedys dumalem czy nie kupic tam mieszkania. mieszkasz moze w jakims starym
                            bloku z cegly? jak tak to jakie sa warunki?
                            • pitzlad Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:44
                              Mieszkam w kamienicy przedwojennej z roku 1928, tzw. kolonia Lubackiego. Warunki
                              są znakomite, bardzo popularna dzielnica, spokojna, cicha i ma klimacik.
                              Ogrzewanie miejskie, czyli nie mam piecyka gazowego które sa bardzo popularne na
                              ochocie. A poza tym mam blisko do pracy - Al. Niepodległości.
                              Czego chcieć wiecej.
                              • pitzlad V2 odbierz pocztę 22.11.06, 16:48

• faudwa Re: V2 odbierz pocztę 22.11.06, 17:03
                                  dzieki.
            • nikandr Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:50
              abramsky napisał:
              > wiem ,że to w obrebie ulic Mickiewicza/Północna /Ogrodowa/Widowska największe
              > zagęszczenie użytkowników forum Bielska Podlaskiego .
              > pojedyńczy użytkownicy znajdują się vis a vis PSS , ul. Cegielniana
              Przecież nie kryję i nie ukrywałem ,że Cegielniana.
              >Wiem , kto robi zamieszanie na forum !
              Zamieszanie robię ? Jestem tu oficjalnie.
              • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:53
                to nie chodziłe o Twoje zamieszanie nikandr - napisałem ,że pojedyńczy
                użytkownicy .
                zmieszanie jest w obrębię ulic : odpowiedziałem już kilku pytającym .
                • obserwer11 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:55
                  ma takie szczęście ,jak coś złego to zaraz ja !
                  • abramsky Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 15:56
                    gorąco !
                    • obserwer11 Re: Wiem , kto robi zamieszanie na forum ! 22.11.06, 16:02
                      przy piekarni jest gorąco! normalne w domu grzejniki mam nastawione na -2*
                  • khaki3 a ty juz chcialbys byc pepkiem forum! 22.11.06, 15:57
                    a nie ma tak dobrze.
                    • hansgrubber Re: a ty juz chcialbys byc pepkiem forum! 22.11.06, 15:58
                      Wielkie odkrycie ze nie jestem z Bielska. :)
                      • faudwa Re: a ty juz chcialbys byc pepkiem forum! 22.11.06, 16:00
                        Z twojego IP i MACa wynika, ze piszesz z czarnejsredniej
                        • hansgrubber Re: a ty juz chcialbys byc pepkiem forum! 22.11.06, 16:04
                          Big Maca?
                          • faudwa Re: a ty juz chcialbys byc pepkiem forum! 22.11.06, 16:05
                            hansgrubber napisał:

> Big Maca?

dokladnie ;)
                    • nikandr Adresy IP 22.11.06, 16:04
                      Póki nie dojdzie do przestepstwa operator sieci ma obowiązek chronić IP
                      użytkowników (ustawa o ochronie danych osobowych,itd.).Operator może udostępnić
                      IP użytkowników organom państwa na wniosek prokuratora , choć też nie
                      musi.Dopiero na wniosek sądu.Jeśli ktoś się chwali,że ma dostęp do naszych IP,
                      to:
                      -przeciek z danych zebranych na wniosek sądu ( karalne ),
                      -przeciek w trakcie jakiegoś śledztwa( karalne ),
                      -przeciek z danych operatora ( karalne ),
                      -hakerstwo ( karalne ),
                      Co jeszcze ktoś doda ?
                      • faudwa Re: Adresy IP 22.11.06, 16:06
                        nikandr napisał:

> -przeciek z danych zebranych na wniosek sądu ( karalne ),
                        > -przeciek w trakcie jakiegoś śledztwa( karalne ),
                        > -przeciek z danych operatora ( karalne ),
                        > -hakerstwo ( karalne ),
                        > Co jeszcze ktoś doda ?

-zdolnosci paranormalne (niekaralne)
                        -zwykla sciema (niekaralne)
                      • hansgrubber Re: Adresy IP 22.11.06, 16:07
                        Ciekawe ktora ewentualnosc wchodzi w gre.
                      • herbowy1 Re: Adresy IP 22.11.06, 16:08
                        Uwazne czytanie forum-nie karalne
                        • hansgrubber Re: Adresy IP 22.11.06, 16:10
                          A co w kategorii nienormalne czy tez niemoralne?
    • szarik-102 Nie wiesz Abramsky, ale ja wiem, kto wie... 22.11.06, 16:27
      Kilka miesięcy temu było rzeczywiście szperanie w adresach IP forumowiczów.
      Użyto komputera pewnej "szacownej" instytucji. Nie robiłem afery, bo sam sie
      też dowiedziałem nielegalnie - od kumpla z tej samej instytucji, która
      szperała, tylko z wyższego szczebla. Kumpel już tam nie pracuje, dlatego
      informuję was z pewnym opóźnieniem. Wcześniej nie chciałem mu nagrabić.
      • abramsky Re: Nie wiesz Abramsky, ale ja wiem, kto wie... 22.11.06, 16:35
        ty jesteś szarik czy cfaniak ?
        • szarik-102 Re: Nie wiesz Abramsky, ale ja wiem, kto wie... 22.11.06, 16:38
          Jestem Szarik. Cfaniak jest zbyt młody. Może kiedyś pójdzie w moje ślady, ale
          na to trzeba lat...
      • hansgrubber Re: Nie wiesz Abramsky, ale ja wiem, kto wie... 22.11.06, 16:39
        No to ciekawe. Co to za instytucja?
        • szarik-102 Było tak... 22.11.06, 16:51
          Ta osoba była na tyle głupia, żeby ze swoją wiedzą zdradzić się na forum. Więc
          Szarik wziął stare kalendarze i postanowił poodnawiać znajomości ze studenckich
          czasów. Szczególnie zainteresowało go co słychać u kumpli, którzy wylądowali w
          KGP. Wiesz, jak kiedyś się razem myło tramwaje i rozładowywało TIRy, kryło
          kumplowi d. przed Żandarmerią i zdało się za niego egzamin, to on po latach też
          nie odmówi...
          • hansgrubber Re: Było tak... 22.11.06, 17:08
            Dotarło to aż do Głównej?
            • szarik-102 Re: Było tak... 22.11.06, 17:35
              hansgrubber napisał:

> Dotarło to aż do Głównej?

Nigdzie nie "dotarło". Kolegę zapytałem, który wtedy tam pracował. Namierzanie
              naszych (tzn. forumowiczów) IP miało miejsce na przełomie marca i kwietnia tego
              roku, jeśliś mocno ciekaw.
              • hansgrubber Re: Było tak... 22.11.06, 17:41
                A jaki powod?
                • i.madzia Re: prawie sławny? 22.11.06, 17:49
                  • hansgrubber Re: prawie sławny? 22.11.06, 17:52
                    To nie było pozniej?
                • szarik-102 Re: Było tak... 22.11.06, 19:47
                  hansgrubber napisał:

> A jaki powod?

I tu jest problem. Jedyne racjonalne wytłumaczenie to szczeniacka reakcja
                  na "nadepnięcie na odcisk".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka