i.madzia 27.11.06, 15:19 Nie leń się! Weź się do roboty. Napisz o akcji "danonków" w swojej gazecie. ładnie napisz...a chyżo! ☺☺☺☺☺☺☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekjarek1 Re: Kaukonsky... 27.11.06, 15:25 jest jeszcze dziennikarz radiowy stepby no i jest dziennikarz, który już nie ma swojej gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kaukonsky... 27.11.06, 17:32 Hm... Ja na to, jak na lato! Tylko muszę pogadać z przełożonymi, czy nie będzie to kryptoreklama Danonków. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Kaukonsky... 27.11.06, 17:56 kaukonsky napisał: > Hm... Ja na to, jak na lato! Tylko muszę pogadać z przełożonymi, czy nie będzie > > to kryptoreklama Danonków. ------------------ To pogadaj, kochany...pogadaj. Zrób tak,żeby zareklamować plac zabaw, a nie danonki. bo to prawdę mówiąc - chemiczne świństwo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kaukonsky... 28.11.06, 01:51 Prezes!!! pisz o zjawisku, a nie o danonkach Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Kaukonsky... 28.11.06, 01:55 Jeżeli pijesz wuju do "Serwisu Podlasia", to poczujesz się wuju - i to szybciej niż mógłbyś się spodziewać - zaskoczony. Ale na razie pstttt... Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Kaukonsky... 28.11.06, 06:40 ja niestety nie mogę. Chyba , że Danon przyszedłby do mego radia i kupił reklamę ;) Odpowiedz Link Zgłoś