Dodaj do ulubionych

znowu politycznie

30.11.06, 07:13
Swego czasu zostałem zganiony przez twórce strony
www.koalicjabielska.org , że sram do "swego gniazda". Chodziło o
krytykę owego jakże super portalu. Niestety nadal nic tam sie nie dzieje -
pomimo tego że koalicja rządzi. Strona nadal jest na poziomie podstawówki
Obserwuj wątek
    • konfederata Re: znowu politycznie 30.11.06, 08:30
      pisklęta zawsze srają do własnego gniazda !
      nie wiem , dlaczego dziwisz się sympatyczny kolego ???
      • szarik_102 Re: znowu politycznie 30.11.06, 08:49
        Chciałeś by ktoś chwalił tą stronkę?
        A jak nie chwali, to wróg?
        A może Step ma naprawdę rację.
        • wujekjarek1 Stepie... 30.11.06, 08:57
          zgłoś się na rzecznika prasowego Koalicji, będziesz wtedy miał w obowiązkach
          prowadzenie tej witryny od strony merytorycznej...

póki co nie ma takiej osoby, która by się tym miała zająć, a na pewno Sławek
          sam tego robić nie będzie, on pewnie zajmuje się stroną techniczną...

wuj pozdrawia
          • stepby Re: Stepie... 30.11.06, 09:12
            właśnie o techniczną stronę mi chodzi;)
            w 10 minut zrobiłem alternatywę. Gdyby poświęcić godzinkę na prawdę mozna by
            zrobić cois więcej niz zaliczeniówka na lekcję informatyki w gimnazjum. Moja
            alter. www.koalicjabielska.prv.pl - Pozdrawaiam wszystkich. Z drugiej
            strony to dziwne, że kiedy Koalicja zaczęła żyć to umarła jej strona.
            • wujekjarek1 Re: Stepie... 30.11.06, 09:22
              chyba musisz się spotkać z wierchuszką, bo tu na forum to raczej sprawy nie
              załatwisz...

• stepby Re: Stepie... 30.11.06, 09:24
                w sumie to masz rację
              • szarik_102 Re: Stepie... 30.11.06, 09:25
                wujekjarek1 napisał:
                > chyba musisz się spotkać z wierchuszką, bo tu na forum to raczej sprawy nie
                > załatwisz...

... a tylko nagłośnisz niepotrzebnie. Wzrośnie ilość Twoich wrogów i wogóle ...
                • stepby Re: Stepie... 30.11.06, 09:30
                  Szariku ja tu jako człowiek z zewnątrz piszę a nie Koalicjowiec. Chwalenie się
                  licznymi odwiedzinami powinno do czegoś zobowiązywać ;)
            • m.troc Re: Stepie... 30.11.06, 17:07
              Stepie - z całym szacunkiem - ale Twoja wersja strona jest jeszcze gorsza od
              www.koalicjabielska.org - oficjalna strona ma w sobie odrobinę estetyki (dobór
              kolorów, rozmieszczenia menu), której brak Twojej.
              • chelarum Re: Stepie... 30.11.06, 18:27
                Popieram . Nie wiem czy istnieje potrzeba tworzenia bardziej rozbudowanego menu
                strony. I nie wiem czy krytyka ze strony laika powinna byc brana pod uwage.
    • pawlozsiul e tam strona 30.11.06, 12:34
      Powinniście raczej stworzyć w Koalicji coś w rodzaju młodzieżówki. Sporo jest
      tam was młodych ex-kandydatów z niezłymi wynikami. W indywidualnych ulotkach
      rzucała się w oczy różnica "pokoleniowa" między wami a starszymi kandydatami.
      Większy akcent kładliście na ścieżki rowerowe, kino, kulturę, zatrzymanie
      młodzieży w mieście i zagospodarowanie jej czasu.

Tak wam rzucam pod rozwagę.
      • szarik_102 Re: e tam strona 30.11.06, 12:54
        Pleciesz farmazony pawlozsiul.
        Dostarczyciele głosów z ostatniego miejsca jak step czy wujekjarek (trochę
        wyzej ;))i tak nie mieli żadnych szans, mimo ciekawych programów, bo kto to
        czyta. Ich rolą było dostarczyć po 30 głosów na tych co byli na czele listy.
        Gdyby byli wyżej na listach ... mieliby większe szanse. Ale nikt ich im nie da.
        Gdyby wybory były w okręgach jednomandatowych ... to co innego. Ale nie były.
        Za 4 lata będą nowi "dostarczyciele głosów" i woły do roboty. Sam przez to
        przeszedłem 4 lata temu w jednym z komitetów. Teraz nawet nikt nie zlożyl mi
        nawet propozycji startu, mimo iż 4 lata temu miałem niezły wynik jak na dalekie
        miejsce na liście.
        • pawlozsiul źle odczytałeś moje intencje 30.11.06, 13:30
          O to mi właśnie chodzi, żeby się panowie nie zmarnowali i byli zagospodarowani
          przez te cztery lata (nie tylko dwaj nasi koledzy z forum - w sumie takich osób
          było na listach Koalicji około dziesięciu). Właśnie żeby uniknąć "pospolitych
          ruszeń" i łapanek na pół roku przed wyborami.

Poza tym ich głos w kampanii często brzmiał inaczej niż głos starszych
          koleżanek i kolegów. Chodzi równieź o tę różnorodność poglądów, nowe spojrzenie
          na wiele spraw. Nawet o to mi głównie chodzi w tej propozycji.
          • szarik_102 Re: źle odczytałeś moje intencje 30.11.06, 13:54
            Jeśli źle, to przepraszam, Ty wiesz lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka