Dodaj do ulubionych

mambo!!!zostań na tym forum.

11.12.06, 11:15
Proponowane wątki na tym forum dla kobiet:
1.Dzień dobry!
2.Dobranoc!.
3.:))))))
4.DDDD
5.Byle jaki.Treść::))) DDD
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 11:16
      zważywszy na to, że jestem o suchym pysku dzisiaj (czyt. nie wypiłam kawy)
      średnio moje trybiki są naoliwione jeszcze.... To było cyniczne, czy tak z
      dobrego serducha i z poczuciem humoru? :))
      • ja-alutka Wypij kawę i ...zostań z nami!! 11.12.06, 11:36
        • mamba30 Re: Wypij kawę i ...zostań z nami!! 11.12.06, 11:40
          ech.... strasznie jadowite z Was towarzystwo, boję się, że przerastacie mnie,
          najjadowitszą żmiję na świecie :))
          • i.madzia Re: Nie rób scen:) 11.12.06, 11:53
            My tu wszyscy z jednej ulicy. Jeszcze dziś wieczorem spotkamy się w
            zaprzyjaźnionym pubie.
            :):)
            • mamba30 Re: Nie rób scen:) 11.12.06, 11:55
              hmmmm.... mam nadzieję, że w realu promujecie zgoła inne stosunki
              międzyludzkie :))
              Ja po kilku godzinach jestem już strasznie zmęczona, chyba tygodnia bym nie
              pociągnęła w takiej atmosferze... Normalnie świat stanął na głowie - panowie
              PMS-a maja ;))))
    • natka134 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 11:18
      :))))
      DDDDD
    • natka134 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:46
      Często prosty człowiek ze wsi, może i z brudem pod paznokciami, ma więcej taktu
      i intelegencji w sobie od wyuczonego snoba.
      Nie ma to jak życzliwość! Ale nie musi być ona odwrotnie proporcionalna do
      poziomu wykształcenia..w Polsce, bo TAKOWEGO nie mam. I wypisujcie co chcecie,
      staram się nikogo nie obrażać, życzliwość wiele nie kosztuje. Forum nie musi
      być ringiem.
      • mamba30 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:49
        natka134 napisała:

> Często prosty człowiek ze wsi, może i z brudem pod paznokciami, ma więcej
        taktu
        >
        > i intelegencji w sobie od wyuczonego snoba.
        > Nie ma to jak życzliwość! Ale nie musi być ona odwrotnie proporcionalna do
        > poziomu wykształcenia..w Polsce, bo TAKOWEGO nie mam. I wypisujcie co
        chcecie,
        > staram się nikogo nie obrażać, życzliwość wiele nie kosztuje. Forum nie musi
        > być ringiem.

Hmmmm.... nadal nie rozumiem, co poetka ma na mysli..... Możesz jasno i wprost
        się wyrazić??? Starasz się w jakiś sposób ustosunkować do mojej osoby, ale
        robisz to w taki sposób,że ja jako nowa osoba, nie znająca osób tu piszących,
        nie jestem pewna, czy starasz się mnie obrazić i wyszydzić, czy coś całkiem
        innego...
        • natka134 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:52
          Więc powtarzam. Zostań na tym forum i duuuużo :))))) NO, oznacza sympatie nie
          jechidstwo!
          • mamba30 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:54
            teraz już rozumiem.... po prostu zastanawiałam się, czy to wykształcenie i inne
            słowa, których użyłas w poście tycza się mnie w formie cynicznej.... Chyba
            zaczyna mi się udzielać atmosfera tego forum....
            • natka134 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:57
              oj,chyba:( Nie musi być wszędzie cynizm.
              • mamba30 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:01
                tyle to ja wiem, ale po przesledzeniu kilkudziesięciu wypowiedzi z tego forum,
                naprawdę może się człowiekowi w głowie zakręcić, bo błędnik rzecze że ma dość
        • to_ja8 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 12:55
          mambo, mam propzycję:
          w wyszukiwarce wpisz sobie khaki3 i znajdź jej wczorajsze wszystkie posty,
          tylko chronologicznie ustaw jej wypowiedzi. Wtedy dopiero przyjżysz na oczy jak
          ona pokierowała wszystkim zręcznie awanturę wszczynająć, z tego powodu, że ktoś
          z Bielska raczył odkryć jej prawdziwe "ja". Potem to już były same bluzgi, w
          które też dałem się wciągnąć (w obronie naszego forum).
          • khaki3 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:00
            wiesz co ja ci dam rade: zajmij sie swoim porozwalanym zyciem, pozniej zajmuj
            sie cudzym! kto przylazl na AO i zaczal od atakow personalnych? kto zaczal robic
            pretensje nie znajac zasad forum,ze go zbanowali? to AO przyszlo tutaj obrazac
            czy niektorzy z tego forum przyszli na AO i zaczeli obrazac? najpierw popatrz na
            to co ty robisz a pozniej innym bledy wytykaj! i nie rob z siebie wielkiego
            swietoszka! nawet szpila ci w tym nie pomoze!
            • to_ja8 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:07
              boisz się prawdy o sobie?
              moje życie toczy się spokojnie: dwójka dzieci, satysfakcjonująca praca, dom,
              weekendowe wypady itd.
              Nie włażę w twoje życie bardziej niż ty wypisujesz na forum. To, że sam
              wychowuję dwoje dzieci, wcale nie świadczy o jakichkolwiek problemach,
              przypisywanych mi tu (również przez ciebie).
              a szpila to chyba nieźle przejechał się na tobie, jak zresztą i wszyscy
              forumowicze. Od dawna przewidywałem, że może się coś takiego wydażyć

* * *
              pawlozsiul: A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na
              forum.
              • khaki3 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:24
                i niby ty ta prawde o mnie wiesz?
                masz swoje zycie? to sie nim zajmij. dwoja dzieci dla samotnego rodzica to chyba
                dosc duze wyzwanie? wiec moze zamiast zajmowac sie wojnami na forum zajmij sie
                dziecmi i domem? chyba,ze swoje dzieci chcesz uraczyc wojowniczym nastawieniem.
                szpila sie na mnie przejechal? trudno. jego sprawa nie twoja. ty sie wielce na
                mnie obraziles? nie odczuje wielkiej straty. jak widzisz dla mnie to jest forum,
                nie zycie codzienne. ja mam swoich przyjaciol, swoich znajomych. nie potrzebuje
                ich szukac na tym konretnie forum! a,ze sie znalezlo kilka osob to nie ubolewam.
                i widzisz twoje przewidywania sie spelnily. zatrudnij sie jako wrozbita.
                dodatkowy pieniadz nikomu nie zaszkodzi. i dobrze ci radze, zajmij sie soba,
                swoimi dziecmi, swoimi sprawami. a zycie innych zostaw ich wlascicielom. nie
                jestes wcale lepszy odemnie. choc bardzo bys chcial. przeszkadzam ci? to mnie
                wygas. ulzysz sobie. widocznie tylko czekasz na kolejne podjudzanie mnie skoro
                nie wygasiles mojego nicka. i o swoim zyciu pisze na takim forum na jakim chce,
                wiec z laski swojej nie znos z AO wiadomosci o moim zyciu tutaj. nie byly one
                przeznaczone do waszej dyspozycji na kolejne pyskowki. nie mam zamiaru sie
                meczyc z toba na tym forum, chcesz prowadzic wojne? wiesz jaki mam e-mail.
                prosze bardzo pisz ile chcesz.

i nadal czekam az przeprosisz osoby z AO za zwyzywanie ich. oni ci nic nie
                zrobili. cos jednak czuje,ze poczekam sobie jeszcze na te przeprosiny.
                • to_ja8 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:29
                  oczekuję, że przeprosisz uczestników forum Bielsk Podlaski, ale nie jakimś
                  tam "sorry"
                  Nie nasrywuję tak jak ty na różnych forach, różnych wersji swego życiorysu
                  weź odpowiedzialność za te wpisy i nie obrażaj BoguDucha winnych forumowiczów
                  • khaki3 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:34
                    moje zycie to moje zycie. pamietaj o tym. i nie o kazdej nowinie w moim zyciu
                    musze cie informowac. chyba,ze to jakis rozkaz? mozepowinnam sprawozdanie z
                    kazdego dnia tobie wysylac?zebys byl na czasie? ja mam przepraszac? a to teraz
                    bedziesz sie licytowal? wybacz ale nie bawia mnie twoje gierki. zacznij od
                    siebie krytyke a koncz na innych. to najlepsza metoda zeby byc uczciwym wobec
                    siebie. i naprawde zajmij sie swoim zyciem, o moje sie nie martw swietnie sie
                    rozwija i swietnie sobie daje z nim rade. dla ciebie zawsze bedzie inna wersja
                    mojego zycia! nie scierpialbys gdyby ktos inny mial lepiej niz ty. wiec wole
                    uchodzic za nieszczesliwa,bita,biedna,glodna zebys nie mial powodow do czepiania
                    sie!
                    • to_ja8 no to wszystko w normie!!! 11.12.06, 14:32
                      no to wszystko w normie!!!
                      khaki narobiła balaganu, a ja dalej jest winien
                      nawet nie potrafisz przyznać się do swgo bigosu dziewczyno

> ... nie scierpialbys gdyby ktos inny mial lepiej niz ty. wiec wole
                      > uchodzic za nieszczesliwa,bita,biedna,glodna zebys nie mial powodow do
                      > czepiania sie!

Musze przyznać, że intrygantką jesteś profesjonalną
                      zaraz wyjdzie na to, że jestem poszukiwany listem gończym za znęcanie się
                      nad "forumowym kwiatuszkiem", tak jak z tym autem i kasą
                      • sebcioo Re: no to wszystko w normie!!! 11.12.06, 14:38
                        Sorry ze sie powtarzam ale robie to pro publico bono.
                        Racje masz.
                        Nie przekonasz ...
                        Karmisz ...

To naprawde nie ma sensu.
                        • sebcioo Re: no to wszystko w normie!!! 11.12.06, 14:40
                          Albo inaczej powiem. Jest taka madrosc ludowa: madrzejszy glupszemu ustapi.
                          Jest tez inna madrosc: nie pozwolic se w kasze dmuchac. Ale co do dyskusji z
                          pewna osoba to uznalem ze pierwsze jest bardziej wskazane.
                          • to_ja8 Re: no to wszystko w normie!!! 11.12.06, 15:35
                            To teraz rozumiem twoją sygnaturkę
                            • sebcioo Re: no to wszystko w normie!!! 12.12.06, 08:27
                              > To teraz rozumiem twoją sygnaturkę
                              :)
                    • to_ja8 Kłamstwa KHAKI mają krótkie nogi... 11.12.06, 17:30
                      khaki, nie jesteś osią tego świata, a tym bardziej tegoż forum. Nie interesuje
                      mnie twoje życie ani ciut ciut.
                      smędzisz, ględzisz, nawciskałaś kitu na innych forach, np:

Re: Nienawidze sądów
                      khaki3 23.11.06, 10:00 + odpowiedz

a ja nie lubie warzywniaka na osiedlu. siedzi tam taka tapeciara w
                      zielonymkubraczku z tipsami wiekgachnymi! dzisiaj melona mi podziurawila
                      pazdraczem suka jedna!

....i teraz obsobaczasz innych, bo pewnie wstydzisz się za te kłamstwa.
                      O jakim warzywniaku na Połnocy pisałaś?
                      To był tylko pierwszy lepszy twój wpis z AO...
                      Może póścić to też na tamtym forum żeby wszystkie twoje koleżanki się zbiegły
                      nurzać się twoich urojeniach?
                      • colour-ize Re: Kłamstwa KHAKI mają krótkie nogi... 11.12.06, 17:46
                        > Nie interesuje
                        > mnie twoje życie ani ciut ciut.

A mimo to z pasją szukasz jej postów na innych forach. Trochę konsekwencji.
          • mamba30 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:00
            Nie chcę wyszukiwać, drążyć bo i po co. Widzę na podstawie dzisiajeszej
            dyzkusji, że jesteście ze soba bardzo skłóceni i że obydwoje nie możecie sobie
            odpuścić nawet na jotę, widzę, że każde z Was tylko patrzy, jak dowalić
            drugiemu i go obrazić.
            Moja propozycja jest inna - wpiszcie wzajemnie swoje nicki w opcję
            nieprzyjaciół, zaznaczcie opcję "nie pokazywać postów nieprzyjaciół" i
            będziecie mieli z buta....
            Do tego nie piczcie o sobie na wzajem do innych ludzi, bo to powoduje
            niepotrzebna dyskusję i tworzenie się obozów. To forum ma Wam służyć jako
            miejsce do spotkania się/pogadania/wymienienia poglądów/konstruktywnej dyskusji
            z innymi członkami. To nie jest pralnia, mało macie brudów w codziennym życiu,
            w pracy, w domu, w polityce???
            • khaki3 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:01
              i w SM malo tobie brudow? powaznie posluchaj Mamby wywal moj nick do
              wygaszonych, ulzyj sobie. przeciez tak cierpisz z mojego powodu. chybanie jestes
              SDM?
            • to_ja8 Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 13:13
              mamba30 napisała:

> Nie chcę wyszukiwać, drążyć bo i po co. Widzę na podstawie dzisiajeszej
              > dyzkusji, że jesteście ze soba bardzo skłóceni i że obydwoje nie możecie
              sobie
              > odpuścić nawet na jotę

===

uwierz mi, że dotąd były dyskusje, czasami ostre, ale to co wydarzyło się
              wczoraj to 100-procentowa sprawa khaki
              Kiedyś to nawet oddałbym za nią swoje drugie śniadanie, ale po tym co zrobiła
              nam wszystkim - bielskim forumowiczom, to gdybym miał bardziej awanturniczy
              charakter, to poszułbym ją swoim psem - Cfaniakiem.
              Dobrze, że forum nie czyta bo pewnie na sam dźwięk "khaki" stanąłby na tylnych
              łapach i gardło zmiażdżył
              • colour-ize Re: mambo!!!zostań na tym forum. 11.12.06, 17:02
                A piesek to jakiej rasy? Ratlerek?
    • colour-ize Re: buahahahahahahaha 11.12.06, 18:26
      Ja wiem, jaki to sklep... i też nie przepadam za ową panią, o ile o tej samej
      myślimy :)
      • khaki3 Chyba o tej samej:)))))) 11.12.06, 18:27

• to_ja8 Re: Chyba o tej samej:)))))) 11.12.06, 19:03
          Dzisiaj się spytam pani z "warzywniaka" - jeżeli takowy tam jest, czy jej mąż w
          MO pracuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka