mamba30 19.12.06, 16:25 chcący wesprzeć dobrym słowem kobietę w potrzebie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 16:43 mamba30 napisała: > chcący wesprzeć kobietę w potrzebie???? O ile ja się znam na czymkolwiek,to "kobietę w potrzebie" nie musi wspierać prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 16:49 nikzmienilem napisał: > O ile ja się znam na czymkolwiek,to "kobietę w potrzebie" nie musi wspierać > prawnik. Wrrrr, wstydź się, z takim tekstem do gościa forum? Masz kosmate mysli "zmiennonickowcu". Mamba, może napisz jaki masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem I kto tu ma kosmate ? 19.12.06, 16:59 Przecież nie formułoałem potrzeb i w poście Mamby też nie było sformułoań.Potrzeba,to potrzeba a może być nieokreślona. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: I kto tu ma kosmate ? 19.12.06, 17:00 Gdzieś mi lapatop "w" wcina...,ale mniej,bardziej,wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 17:23 szarik_102 napisał: > Mamba, może napisz jaki masz problem > hmmm.... na moim forum większość wie, tutaj, jak sam zauważyłeś jestem na gościnnych wystepach i wolałabym się nie wywnętrzniać za bardzo. W skrócie - porada prawna z zakresu prawa cywilnego/rodzinnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 18:04 mamba30 napisała: jestem na gościnnych wystepach i wolałabym się nie wywnętrzniać za bardzo. ================================ Mamba,u nas nie ma gościnnych występów.Wystepy są,ale rzadko i są zazwyczaj szybko kasowane.Nie traktuj więc obecności na forum jako "gościnne występki". Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 18:08 nikzmienilem napisał: > Mamba,u nas nie ma gościnnych występów.Wystepy są,ale rzadko i są zazwyczaj > szybko kasowane.Nie traktuj więc obecności na forum jako "gościnne występki". to takie powiedzenie..... jeżeli ktoś będzie miał wiedzę i zechce poświęcić mi czas, to wszystko tej osobie opowiem. Po prostu bardzo potrzebuję pomocy.... chyba.... starałam sie radzić sobie sama, ale chyba pewne fakty i sytuacje mnie przerastaja. Jestem obecnie bezrobotna, nie stac mnie na prawnika. Strona przeciwna ma wszystko - prawnika, rodzinę/swiadków... Ja świadczę sama za siebie i za PRAWDZIWE sytuacje. Więcej wolę nie pisać oficjalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 18:14 Nie jestem prawnikiem,ale nasze posty czytają również prawnicy.To co mogłem zrobić,to pożartować tylko , w rzadnej mierze nie złośliwie.Mogę podpowiedzieć w wielu innych problemach,głównie technicznych.Mam nadzieję,że ktoś z prawników przeczyta Twój post i odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 18:18 Nie odebrałam Twoich postów jako złośliwości :))) Dziękuję Ci za dobre słowo. Może ktos przeczyta i da jakieś wskazówki. Póki co kończę sie psychicznie, stąd pewnie próba na Waszym forum.... Troszkę Was czytałam, troszke napisałam, co prawda pojawiłam się tu w skutek małej wojny pomiedzy forumowiczami z Bielsk-AO forum, ale to chyba nie ma większego znaczenia....? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 23:22 powiem Ci tylko tak, wspólczuję. Ostatnio miałam do czynienia z organami prawnymi i wiem, że to nie lada wyzwanie. W moim przypadku prawnik nie pomógł:( Ja osobiscie nie mogę Ci pomóc ze strony prawnej, mogę tylko wesprzeć w ten sposób, że możesz się wygadać, jakby co. Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 20.12.06, 08:39 baam1 napisała: > powiem Ci tylko tak, wspólczuję. Ostatnio miałam do czynienia z organami > prawnymi i wiem, że to nie lada wyzwanie. W moim przypadku prawnik nie pomógł: ( > Ja osobiscie nie mogę Ci pomóc ze strony prawnej, mogę tylko wesprzeć w ten > sposób, że możesz się wygadać, jakby co. Pozdrawiam i trzymam kciuki ja jestem załamana, zarówno tym, co wyprawia 2 strona, jak i samym sądem. Powiem w skrocie - mam w sądzie sprawę o alimenty, a właściwie będe miała 10 stycznia. Dodam, że będzie to już 3 sprawa z rzędu, bo na 2 wcześniejsze nie dotarły moje akta rozwodowe, więc nie mógl zapaść wyrok. Kurcze, sąd okjręgowy mieści sie tylko 2 ulice dalej od rejonowego. Szlag mnie trafia, brak szacunku do człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 23:23 > W skrócie - porada prawna z zakresu prawa cywilnego/rodzinnego..... To ja niestety odpadam. Jednak w razie, gdyby potrzebna była porada z zakresu prawda karnego - polecam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 20.12.06, 08:41 colour-ize napisała: > > W skrócie - porada prawna z zakresu prawa cywilnego/rodzinnego..... > > To ja niestety odpadam. Jednak w razie, gdyby potrzebna była porada z zakresu > prawda karnego - polecam się ;) > he he.... to jak postepować z policjantem (oficer dyżurny na komisariacie), ktory nie chce przyjąć od kobiety skargi na exa w sprawie gróźb pobicia, bo ta kobieta nie ma na to dowodów, bo jakoś nie przyszło jej do glowy nagrywać każdej rozmowy....?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 19.12.06, 17:22 moja "potrzeba" jest natury prawnej niestety... od wszelakich innych ekscesów mam swojego menżowia, póki co działa nieźle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Odziej! 19.12.06, 23:36 jestem, jestem ... mamba napisz na priva - jestem zajebiście zarobiony bo wyjezdżam abroad ale postaram się szybko odpisać :) kurde nie wiedziałem że tyle się będę musiął namęczyć pod koniec roku...ech życie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Napisałam już 20.12.06, 09:28 przepraszam, że nieskładnie, ale dużo emocji we mnie siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 20.12.06, 13:33 odpisałem , zajrzyj na pocztę ;) mamba30 napisała: > chcący wesprzeć dobrym słowem kobietę w potrzebie???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I tu się tez zapytam - czy jest jakiś prawnik 20.12.06, 14:06 dziękuję Ci, ja już też :)) Odpowiedz Link Zgłoś