mamba30 11.01.07, 16:23 mało łba nie urwie. A wczoraj było 13 stopni, paranoja jakaś. Co prawda nie tęsknię za zimą, ale ta wiosenna pogoda jest az nieprzyzwoita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 16:29 A co Ty w Pcimiu robisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 16:35 siedzę sobie w garach, latam sobie na szmacie, jak przystało na prawdziwą kure domową :)))) Już mam wolną głowę od sądu, więc biorę się ostro za szukanie roboty Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 17:39 Myslalem zes z wawy - zupelnie nie wiem skad to przekonanie. I nie wiem o jakim sadzie mowa ale pewnie grzesze wscibstwem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 17:45 no z Wawy, Wawy :))) ale czasami mówię na nia pcim :))) he, nie.... sądziłam się z exem o alimenty na syna Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 18:55 Mam nadzieje ze skutecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 19:05 hmmm.... nie ugrałam tego na co liczyłam niestety.... Wysoki Swąd postawił na exa, który w biedzie jest, ma na utrzymaniu laskę, 2 motory, mercedesa i w listopadzie terenówkę sobie biedak kupił. Mój obecny mąż jest informatykiem, więc Wysoki Swąd stwierdził, że napewno zarabia kokosy, więc żyje się nam dobrze. Kuźwa !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 19:05 Oj wieje... Oby drzew nie połamało bo i tak ich już niewiele jest. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 19:07 teraz troszkę się w Wawie uspokoilo, gdzie indziej chyba sobie ścierwo polazło :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 19:16 Własnie spoglądałem przez okno, na Ochocie nadal wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: W moim Pcimiu cały dzień wietrzysko 11.01.07, 19:21 no to nie wiem, pojechałam o 17 po męża i miałam wrażenie, że jakoś mniej wiało. Może to tylko złudzenie było :)) Licze, że jutrzejszy dzień będzie przyjemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky W TVN 24 podano, że: 11.01.07, 23:45 ...największe zniszczenia linii energetycznych są w okolicach miejscowości: Białystok, Łomża, Ełk i Bielsko Podlaskie... :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Mamba 12.01.07, 17:39 kaukonsky napisał: > ...największe zniszczenia linii energetycznych są w okolicach miejscowości: Białystok, Łomża, Ełk i Bielsko Podlaskie... Jak nas tak kaleczą to dobrze,że w naszym imieniu choć Mamba się zrewanżowała nazywając "warszawkę" Pcimciem.A co ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Mamba 12.01.07, 18:17 Bo Mamba to już "nasz człowiek" ;o) Mambuś! W którym kierunku od Pcimia leży Bielsk? Znajdziesz nas na mapie? Tylko nie szukaj w Stanach ;oP Odpowiedz Link Zgłoś