hansgrubber 21.01.07, 00:58 Trzymajmy za Niego kciuki, wierzacy niech sie pomodla bo jest żle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Mazoch 21.01.07, 09:43 Nie jestem w temacie.Co to za dinozaur ? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Mazoch 21.01.07, 10:12 Nie dinozaur, tylko młody chlopak, czeski skoczek, który bardzo niefortunnie upadł wczoraj podczas skoku w Zakopanem.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Mazoch 21.01.07, 10:34 Już wiem.Jasne.Życzę mu powrotu do zdrowia ,a jak już odzyska przytomność,chęci uzdrowienia.To pomaga.Jeśli człowiek,najbardziej chory,wierzy,że wszystko będzie dobrze,szybciej zdrowieje.Znam się na tym,albowiem kilka razy bylem już "spisany na straty". Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Mazoch 22.01.07, 13:26 szczytem wszystkiego było to ze zamiast przewieżć go helikopterem do Krakowa to targali go karetką,po naszych pięknych polskich drogach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Trzymam kciuki... 22.01.07, 14:03 Nadal jest źle, nadal jest utrzymywany w stanie śpiączki... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dwie skrajne opinie!! 22.01.07, 14:21 A. Małysz : "Warunki były znośne, Jan spadł bo miał mniejsze doswiadczenie, nie umiał sie wybronić" i J. Ahonen :"Miran Tepes jest idiotą. Jak mógł kazać mi skakać, gdy wiatr robił, co chciał? Skoczyłem, bo musiałem, jestem wściekły..." To jak z pewną teorią "Wszystko jest względne"...czy jakoś tak! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dwie skrajne opinie!! 23.01.07, 09:54 Chyba jednak za mocno wialo. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dwie skrajne opinie!! 23.01.07, 15:57 Wiało normalnie, a mocno to on o ziemię uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dwie skrajne opinie!! 23.01.07, 17:48 Skoro normalnie wialo to czemu wygral nikomu nieznany Sloweniec? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Bo reszta zawodników... 24.01.07, 08:39 ... skoczyła bliżej. Takie są chyba zasady tego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Bo reszta zawodników... 24.01.07, 09:43 I oczywiscie wiatr nie maial zadnego znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Oczywiście że miał... 24.01.07, 14:54 W każdym konkursie skoków bądź lotów narciarskich warunki nie są równe dla wszystkich. W tym sporcie nie tylko doświadczenie się liczy ale też wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Wiatry. 24.01.07, 18:55 pitzlad napisał: >W tym sporcie nie tylko doświadczenie się liczy ale też wiatry. Zdanie powyższe sugeruje,że zawodnicy wcinają dużo fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wiatry. 24.01.07, 19:02 Wreszcie uświadomiłem sobie, co oznacza określenie: kurtka wiatrem podszyta.. Odpowiedz Link Zgłoś