Dodaj do ulubionych

Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura

02.02.07, 13:58
kto mi szalik pozyczy? :)
Obserwuj wątek
    • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:10
      Ja mogę golfa pożyczyć.
      • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:12
        dzięki, ale chyba aż tak zimno w Wawe nie będzie. Śnieg już stopniał :)
        • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:18
          A u nas twardo leży..
          • szpila555 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:30
            partizan79 napisał:
            > A u nas twardo leży..

Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..."
            ;P
            • edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:46
              szpila555 napisał:

> partizan79 napisał:
              > > A u nas twardo leży..
              >
              > Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..."
              > ;P
              Dodam "twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku..."
              • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:48
                "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach".
                • edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:51
                  > "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie...".
                  • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:00
                    > "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do
                    opędzania sie od nosów, będących... "
                    • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:13
                      "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do
                      opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na... "
                      • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:15
                        > "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do
                        > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek,
                        w którym to..."
                        • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:32
                          opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w
                          którym to stojąc w rozkroku..."
                          • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:37
                            > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w
                            > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku..."
                            • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:40
                              którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza..."
                              • partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:46
                                w
                                >
                                > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma
                                ręce brudner.."
                                • edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:57

w
                                  >
                                  > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma
                                  ręce i myśli brudne.."
                                  • mamba30 Chłopaki, coś ściemniacie i mącicie wizję :))) 02.02.07, 16:01
                                    którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma
                                    ręce i myśli brudne, czekawe od czego? Może..."
                      • edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:16

opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na zakazany obiekt... "
                        • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:33
                          opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na zakazany
                          obiekt, którym jest ów wychodek... "
            • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:05
              szpila555 napisał:

> partizan79 napisał:
              > > A u nas twardo leży..
              >
              > Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..."
              > ;P

ech zboczku :))
          • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:05
            przegwizdane jak w ruskim czołgu :)
    • kaukonsky Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 14:14
      Hm, ale z szalikiem to nie taka prosta sprawa... Trzeba go bronić, jeśli już się ubierze :o)
      Popytam kiboli, ale chyba w tej chwili ten szal jest niedostępny: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbasketbielskpodlaski.jpg
      Chociaż zaprojektowany już jest nowy: www.turbielsk.nazwa.pl/inne/szal2liga1.jpg
      Ja mam tylko ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbielskpodlaski2.jpg i ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbielskpodlaski1.jpg Ale to szale piłkarskie. No i - oczywiście - mam i ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikbielskpodlaskizawszezjaga.jpg ale w nim do Wawy czy innego Pieseczna to się wybierać nie radzę :oP
      Tu: www.turbasket.pl/ można zobaczyć zaproszenie na sobotni mecz. A tu: www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070129/SPORT00/70128024/-1/video filmik z ostatniego, sensacyjnego zwycięstwa naszych koszykarzy nad warszawską Polonią z plejadą reprezentantów Polski w składzie!
      Teraz trzeba tylko dostać się na czas do Piaseczna :o)
      • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:09
        przyjadę samochodem, to potem doopki nam do Wawy zawiozę. A potem trzeba będzie
        opić sprawę :))
        • kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:28
          Czyżby szersza ekipa zawitała jutro do Piaseczna na mecz Tura?:)...
          • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:30
            Hwja, czyżbys się wybierał??? Możemy się spiknąc jakoś, ja będę jechała autkiem
            prawdopodobnie z jednym kolem od Was, ktory mieszka też w Wawie. Mogę Cię
            zgarnąć po drodze...
            • kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:40
              Oczywiście, że się wybieram. Dzisiaj muszę się dowiedzieć, jak reszta ekipy. A
              w niedzielę jest okazja zobaczyć Prokom w Wawie grają z Polonią w ekstraklasie.
              Jeśli chodzi o transport, to wielkie dzięki. Już ustawiłem się ze znajomymi.
              Chyba, że jeśli coś się zmieni, to przedzwonię, ok?
              • doktorpajchivo Przedzwoń :) 02.02.07, 15:45
                No proszę ilu kiboli to ma Nasz skromny klubik ... I nawet jedną rodowitą
                warszawiankę ... fiu fiu ...
                • partizan79 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:48
                  Wszelki duch Pana Boga chwali.. Toć to Doktor! A gdzieże to bywał nasz forumowy
                  cyrulik?
                  • doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:52
                    kurde nie mogę zaś odpowiedzieć ... sam wiesz jak to jest w tym zawodzie (o
                    zacny Partyzancie) tajne przez poufne :P
                    • kendal Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:00
                      Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na to?
                      • mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:01
                        kendal napisał:

> Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na to?

Dawaj Doktorku, dawaj :)))
                        • doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:15
                          mamba30 napisała:

> kendal napisał:
                          >
                          > > Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na
                          > to?
                          >
                          > Dawaj Doktorku, dawaj :)))

doktor nie da rady niestety :(
                          ps. wpienia mnie ta gazeta dzisiaj, bo strasznie muli ...
                          • mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:18
                            muli, nie tylko dzisiaj :/ szkoda, liczyłam na Cie
                            • doktorpajchivo hmm ... 02.02.07, 16:25
                              ... no to się przeliczyłaś :P
                              a tak na poważnie to niestety naprawdę nie mogę przyjechać, także kibicujcie
                              tam gorąco, aby Nasi wygrali :D
                              • mamba30 Re: hmm ... 02.02.07, 16:30
                                ok, sam wiesz najlepiej co możesz.... może next time :)
                                • doktorpajchivo się pomyśli ... 02.02.07, 16:42
                                  się ...
                                  • mamba30 Re: się pomyśli ... 02.02.07, 16:45
                                    sobie pomysl, bo inaczej do czynienia z mambą będziesz miał :))
                                    • doktorpajchivo A jak Ci powiem ,,, 02.02.07, 16:53
                                      że nic a nic się nie boję to mi uwierzysz ???
                                      • mamba30 Re: A jak Ci powiem ,,, 02.02.07, 17:34
                                        nie, bo każden tak mówi :)))
                                        • doktorpajchivo I jeszcze podpowiem, że .. 02.02.07, 17:42
                                          nie cierpię uogólnień proszę Pani :P
                                          • mamba30 Re: I jeszcze podpowiem, że .. 02.02.07, 19:13
                                            teraz już sceny robisz :) jakoś się musimy zgadać :)
                                            • doktorpajchivo Nie zgadzam się .... 02.02.07, 19:24
                                              jakby to powiedział Radek Majdan ---> doktor nie potrafi przyaktorzyć :P
                                              • mamba30 Re: Nie zgadzam się .... 02.02.07, 19:48
                                                w zadzie mam Majdana :))) chociaż aż taki duży chyba nie jest...... Doktorku,
                                                nie przeginaj, a zapodawaj się w Wawie :)
                                                • doktorpajchivo Re: Nie zgadzam się .... 02.02.07, 20:19
                                                  toć się nie przeteleportuje :P
                      • doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:11
                        Oj se ne da zacny Kendalku, a doktor by bardzo chciał :(
                • mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:58
                  doktorpajchivo napisał:

> No proszę ilu kiboli to ma Nasz skromny klubik ... I nawet jedną rodowitą
                  > warszawiankę ... fiu fiu ...

tylko szalika nie mam, buuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))
              • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:57
                okejos, nr masz.... Może chociaż juz na miejscu przedzwoń, to pogadamy przez
                chwilkę osobiście :))
                • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:05
                  Oj pogadacie pogadacie bo Kendal to taka "pepla" :P
                  Pozdrawiam Kendala :D
                  • doktorpajchivo Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:08
                    żeby doktora wpisy po trzykroć zamieszczać :P
                    • partizan79 Re: Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:09
                      Widocznie są tego warte:P
                      • doktorpajchivo Re: Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:17
                        Jak zwykle się ze mnie naigrywasz Ty zacny Partyzancie :D
                  • kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:11
                    Doktorze, nie wypisuj głupot, tylko dzwoń do Kowala, czy jutro miejscówkę
                    będzie miał dla Ciebie...

Mamba, a co będzie, jak mi się coś pochrzani i zadzwonię dzisiaj?:)
                    • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:19
                      hmmmm..... wal śmiało w każdej chwili :)))
                    • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:21
                      Mega Kendalu kibicuj tam ze zdwojoną siłą ... Ja jak już napisałem nie przybędę
                      na ten mecz ...
                      • kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:24
                        Korci, ale powstrzymam się do jutra:) A tak na marginesie, to tak "zaginełaś",
                        wysyłałem parę mailików do Ciebie i cisza:(
                        • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:28
                          kendal napisał:

> Korci, ale powstrzymam się do jutra:) A tak na marginesie, to
                          tak "zaginełaś",
                          > wysyłałem parę mailików do Ciebie i cisza:(

hmm ... to do Mamby było co Kendalu ??? :P
                        • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:33
                          kurd, na każdy poza ostatnim odpowiedziałam...... ostatnio chorowałam i miałam
                          kompowstręt....
                          • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:39
                            Widzisz, bo Nasz Kendal to pamiętliwa bestia :P
                            • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:47
                              więc niech nie zapomni do mnie jutro zadzwonić :)) a Ty masz neta????
                              • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:55
                                coś Ty z komórki zapitalam :P
                                • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 17:35
                                  ech, zdecyduj się wreszcie, co robisz :))))
                                  • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 17:46
                                    ciągle się waham :P
                                    • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 19:14
                                      ja wolę pewną wersję - PL :)))
                                      • doktorpajchivo Pełna wersja brzmi: ... 02.02.07, 19:22
                                        waham się jak nigdy :P
                                        • mamba30 Re: Pełna wersja brzmi: ... 02.02.07, 19:50
                                          domyślam się.... jakby co, to chociaż dobrym słowem wesprę....
                                          • doktorpajchivo Dalej się waham ... 02.02.07, 20:17
                                            Nic a nic mi nie pomogłaś :D
                          • kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:42
                            A do mnie nic nie dotarło, także jakieś problemy na łączach:( Ok, ja zaraz
                            spadam z roboty. W takim razie do jutra...

p.s. Pajchivo zadzwonię do Ciebie po meczu:)
                            • mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:48
                              no cóż, net ostatnio hula jak chce :/
                            • doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:50
                              może odbiorę :P
    • kaukonsky WYJAZD!! n/t 03.02.07, 11:18
    • nikzmienilem Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 03.02.07, 12:40
      mamba30 napisała:
      > kto mi szalik pozyczy? :)
      Jako zaprzyjażniona z naszym forum,nie wypada odmówić kibicowania naszej
      drużynie,przecież.
      • mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 04.02.07, 16:57
        byłam, kibicowałam....
    • kaukonsky Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 11:30
      Piaseczno: K. Bryczko 19, Paszkiewicz 28, Makulec 8, Salomonowski 3, Stasiak 12 oraz: Wójcikowski 18, Chilczuk 3, M. Bryczko 2, Cieślar 0.
      Tur: Szczurewski 0, Kiluk 0, Zalewski 6, Kuczyński 26, Ćwikowski 0 oraz: Rzepiejewski 12, Kowalewicz 11, Sinielnikow 9, D. Byliniak 8, R. Byliniak 5, Potrykus 2.

Porażka, ale po meczu zlot forumowiczów był fan-tas-ty-czny!! Mamba, Pyton, Sebcio, Kendal, Aeiou, Charybla - SHATSOONETSHECK!!
      • kendal Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 11:52
        A mnie nie było:( A tak wogóle, to nie jeżdżę już na mecze Tura, normalnie
        pecha im przynoszę...Tak, jak naszym szczypiornistom w niedzielę i Adamkowi w
        sobotę w nocy, i wogóle:( Małysza nie oglądałem w weekend i wygrał oba
        konkursy...
        Przerzucę się chyba na oglądanie "M jak miłość" to może wtedy zdejmą ten serial
        z ramówki. Co Wy na to?
        • kaukonsky Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 12:08
          Ale dwuosobowa reprezentacja bielszczan z Wawy była na hali w Piasecznie. To nie Ty byłeś? Mamba rozmawiała z "Naszymi" - ja tylko piątki przybiłem i pobiegłem po protokół i zdobycze punktowe...
          • kendal Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 12:19
            Aaaa, jeśli o to chodzi to, jak najbardziej. Wydawało mi się, że na myśli
            miałeś imprezkę "pomeczową". Jeśli chodzi o reprezentację kibiców bielskowych z
            Wawy, było ich znacznie więcej:) Tyle tylko, że od razu po meczu każdy wracał
            do domu.
            • kaukonsky Zloty równoległe 05.02.07, 12:35
              Bo już myślałem, że mi się coś od tego warszawskiego "świętowania" pomerdało :o)
              Zlotowi przewodniczył Charybla, który jednocześnie organizował imieniny. Była Mamba z Pytonem i Aeiou, która dla nas porzuciła nadwiślański Kazimierz ;o) A impreza była z rozmachem... Choć słyszałem, że w tym samym czasie w Bielsku też się działo!! ;o)
              Mambuś? Masz fotki i filmiki?
              • mamba30 Re: Zloty równoległe 05.02.07, 12:46
                cieszę się, że dojechałeś w jednym kawałku do domu. Filmiki muszę przeglądnąć,
                na razie w wyrku się wyleguję z Sebciem :))
              • to_ja8 Transport(er) 05.02.07, 12:50
                OOOOOOOOO!!!! Prezes!!!! Żyjesz!!!!!! W ELPASOOOOOO!!!!
                A ja w poszukiwaniu ciebie dodzwoniłem się do feńtkasza. Jadę jutro do stolycy
                i myślałem, że ciebie odbiorę. Ale jak już come back rozbiłeś to nieaktualne...
                • mamba30 Re: Transport(er) 05.02.07, 12:59
                  zapraszam na kafkę w takim razie na Mokotów :))
                  • kaukonsky Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:14
                    I na spinacz z czosnkiem!! I na klopsiki, i na schabowe, i na jajeczniczkę z wędlinką, i na kota... A nie, kota Mamba nie podaje ;o) Prezes - warto! Odwiedź Mambę :o)
                    A ja mam jeszcze 3 tygodnie urlopu. Powalczylibyśmy może kiedyś, Prezes, na Podlaskiej Ziemi??
                    • mamba30 Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:27
                      spinacza nie ma, właśnie zakończyłam konsumpcję :)) jest mi błogo i udaję sę z
                      powrotem do łóżeczka, gdzie czeka na mnie książka tym razem :)
                    • to_ja8 Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:31
                      kaukonsky napisał:

> ...Powalczylibyśmy może kiedyś, Prezes, na Pod
                      > laskiej Ziemi??

===

Na to_ja8) chętnie się piszę
                      stawiaj warunki pojedynku....
                      • wentkasz Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 14:30
                        No proszę, wszędzie dobrze, gdzie mnie nie ma - jak mawiał żołnierz armii sowieckiej. Widzę, że przednie spotkanie mnie ominęło. A ponieważ sowiet ze mnie taki jak z Leppera kosmonauta, to na kolejne po prostu muszę
                        przyjść i tyle. Może w El Paso zrobimy jakieś symboliczne posiedzisko? Bo zamierzam wybrać się na weeeknd do naszego wspaniałego miasta. Panowie Prezesi, jakie prognozy ku temu? ;-)
                        • kaukonsky Plany 05.02.07, 14:34
                          Mi pasi wielce. W najbliższy weekend koszykarze grają w Bielsku. Można byłoby ich podopingować na miejscu, a potem samemu "potrenować". A za dwa tygodnie znowu Warszawka!! OK?
                          :oD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka