mamba30 02.02.07, 13:58 kto mi szalik pozyczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:10 Ja mogę golfa pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:12 dzięki, ale chyba aż tak zimno w Wawe nie będzie. Śnieg już stopniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:18 A u nas twardo leży.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:30 partizan79 napisał: > A u nas twardo leży.. Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..." ;P Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:46 szpila555 napisał: > partizan79 napisał: > > A u nas twardo leży.. > > Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..." > ;P Dodam "twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku..." Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:48 "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach". Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 14:51 > "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie...". Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:00 > "Twardo stai na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących... " Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:13 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na... " Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:15 > "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w którym to..." Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:32 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w którym to stojąc w rozkroku..." Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:37 > "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku..." Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:40 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza..." Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:46 > "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w > > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma ręce brudner.." Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:57 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do > opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w > > którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma ręce i myśli brudne.." Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Chłopaki, coś ściemniacie i mącicie wizję :))) 02.02.07, 16:01 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na wychodek, w którym to stojąc w rozkroku na stanowisku starszego szeregowego Klotza, co ma ręce i myśli brudne, czekawe od czego? Może..." Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:16 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na zakazany obiekt... " Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:33 "Twardo stoi na stanowisku w bojowym rynsztunku i z łopatą w rękach do opędzania sie od nosów, będących zbójami. pożądliwie patrzących na zakazany obiekt, którym jest ów wychodek... " Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:05 szpila555 napisał: > partizan79 napisał: > > A u nas twardo leży.. > > Wydawało mi się że się mówi: "twardo stai na stanowisku ..." > ;P ech zboczku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 02.02.07, 15:05 przegwizdane jak w ruskim czołgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 14:14 Hm, ale z szalikiem to nie taka prosta sprawa... Trzeba go bronić, jeśli już się ubierze :o) Popytam kiboli, ale chyba w tej chwili ten szal jest niedostępny: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbasketbielskpodlaski.jpg Chociaż zaprojektowany już jest nowy: www.turbielsk.nazwa.pl/inne/szal2liga1.jpg Ja mam tylko ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbielskpodlaski2.jpg i ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikturbielskpodlaski1.jpg Ale to szale piłkarskie. No i - oczywiście - mam i ten: www.turbielsk.pl/gadzety/1szalikbielskpodlaskizawszezjaga.jpg ale w nim do Wawy czy innego Pieseczna to się wybierać nie radzę :oP Tu: www.turbasket.pl/ można zobaczyć zaproszenie na sobotni mecz. A tu: www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070129/SPORT00/70128024/-1/video filmik z ostatniego, sensacyjnego zwycięstwa naszych koszykarzy nad warszawską Polonią z plejadą reprezentantów Polski w składzie! Teraz trzeba tylko dostać się na czas do Piaseczna :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:09 przyjadę samochodem, to potem doopki nam do Wawy zawiozę. A potem trzeba będzie opić sprawę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:28 Czyżby szersza ekipa zawitała jutro do Piaseczna na mecz Tura?:)... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:30 Hwja, czyżbys się wybierał??? Możemy się spiknąc jakoś, ja będę jechała autkiem prawdopodobnie z jednym kolem od Was, ktory mieszka też w Wawie. Mogę Cię zgarnąć po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:40 Oczywiście, że się wybieram. Dzisiaj muszę się dowiedzieć, jak reszta ekipy. A w niedzielę jest okazja zobaczyć Prokom w Wawie grają z Polonią w ekstraklasie. Jeśli chodzi o transport, to wielkie dzięki. Już ustawiłem się ze znajomymi. Chyba, że jeśli coś się zmieni, to przedzwonię, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Przedzwoń :) 02.02.07, 15:45 No proszę ilu kiboli to ma Nasz skromny klubik ... I nawet jedną rodowitą warszawiankę ... fiu fiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:48 Wszelki duch Pana Boga chwali.. Toć to Doktor! A gdzieże to bywał nasz forumowy cyrulik? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:52 kurde nie mogę zaś odpowiedzieć ... sam wiesz jak to jest w tym zawodzie (o zacny Partyzancie) tajne przez poufne :P Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:00 Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:01 kendal napisał: > Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na to? Dawaj Doktorku, dawaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:15 mamba30 napisała: > kendal napisał: > > > Doktorku na pewno nie przyjedziesz jutro? Mógłbyś zostać u mnie, co Ty na > to? > > Dawaj Doktorku, dawaj :))) doktor nie da rady niestety :( ps. wpienia mnie ta gazeta dzisiaj, bo strasznie muli ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:18 muli, nie tylko dzisiaj :/ szkoda, liczyłam na Cie Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo hmm ... 02.02.07, 16:25 ... no to się przeliczyłaś :P a tak na poważnie to niestety naprawdę nie mogę przyjechać, także kibicujcie tam gorąco, aby Nasi wygrali :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: hmm ... 02.02.07, 16:30 ok, sam wiesz najlepiej co możesz.... może next time :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: się pomyśli ... 02.02.07, 16:45 sobie pomysl, bo inaczej do czynienia z mambą będziesz miał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo A jak Ci powiem ,,, 02.02.07, 16:53 że nic a nic się nie boję to mi uwierzysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo I jeszcze podpowiem, że .. 02.02.07, 17:42 nie cierpię uogólnień proszę Pani :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I jeszcze podpowiem, że .. 02.02.07, 19:13 teraz już sceny robisz :) jakoś się musimy zgadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Nie zgadzam się .... 02.02.07, 19:24 jakby to powiedział Radek Majdan ---> doktor nie potrafi przyaktorzyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nie zgadzam się .... 02.02.07, 19:48 w zadzie mam Majdana :))) chociaż aż taki duży chyba nie jest...... Doktorku, nie przeginaj, a zapodawaj się w Wawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Nie zgadzam się .... 02.02.07, 20:19 toć się nie przeteleportuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 16:11 Oj se ne da zacny Kendalku, a doktor by bardzo chciał :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Przedzwoń :) 02.02.07, 15:58 doktorpajchivo napisał: > No proszę ilu kiboli to ma Nasz skromny klubik ... I nawet jedną rodowitą > warszawiankę ... fiu fiu ... tylko szalika nie mam, buuuuuuuuuuuuuuuuu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 15:57 okejos, nr masz.... Może chociaż juz na miejscu przedzwoń, to pogadamy przez chwilkę osobiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:05 Oj pogadacie pogadacie bo Kendal to taka "pepla" :P Pozdrawiam Kendala :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:05 Oj pogadacie pogadacie bo Kendal to taka "pepla" :P Pozdrawiam Kendala :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:08 żeby doktora wpisy po trzykroć zamieszczać :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:09 Widocznie są tego warte:P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Oj ta gazeta przesadza odrobinkę ... 02.02.07, 16:17 Jak zwykle się ze mnie naigrywasz Ty zacny Partyzancie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:11 Doktorze, nie wypisuj głupot, tylko dzwoń do Kowala, czy jutro miejscówkę będzie miał dla Ciebie... Mamba, a co będzie, jak mi się coś pochrzani i zadzwonię dzisiaj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:19 hmmmm..... wal śmiało w każdej chwili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:21 Mega Kendalu kibicuj tam ze zdwojoną siłą ... Ja jak już napisałem nie przybędę na ten mecz ... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:24 Korci, ale powstrzymam się do jutra:) A tak na marginesie, to tak "zaginełaś", wysyłałem parę mailików do Ciebie i cisza:( Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:28 kendal napisał: > Korci, ale powstrzymam się do jutra:) A tak na marginesie, to tak "zaginełaś", > wysyłałem parę mailików do Ciebie i cisza:( hmm ... to do Mamby było co Kendalu ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:33 kurd, na każdy poza ostatnim odpowiedziałam...... ostatnio chorowałam i miałam kompowstręt.... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:39 Widzisz, bo Nasz Kendal to pamiętliwa bestia :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:47 więc niech nie zapomni do mnie jutro zadzwonić :)) a Ty masz neta???? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:55 coś Ty z komórki zapitalam :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 17:35 ech, zdecyduj się wreszcie, co robisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 17:46 ciągle się waham :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 19:14 ja wolę pewną wersję - PL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Pełna wersja brzmi: ... 02.02.07, 19:50 domyślam się.... jakby co, to chociaż dobrym słowem wesprę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:42 A do mnie nic nie dotarło, także jakieś problemy na łączach:( Ok, ja zaraz spadam z roboty. W takim razie do jutra... p.s. Pajchivo zadzwonię do Ciebie po meczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:48 no cóż, net ostatnio hula jak chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Ciągną, ciągną i zaciągną!! :o) 02.02.07, 16:50 może odbiorę :P Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 03.02.07, 12:40 mamba30 napisała: > kto mi szalik pozyczy? :) Jako zaprzyjażniona z naszym forum,nie wypada odmówić kibicowania naszej drużynie,przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ciągną mnie na mecz koszykarski Tura 04.02.07, 16:57 byłam, kibicowałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 11:30 Piaseczno: K. Bryczko 19, Paszkiewicz 28, Makulec 8, Salomonowski 3, Stasiak 12 oraz: Wójcikowski 18, Chilczuk 3, M. Bryczko 2, Cieślar 0. Tur: Szczurewski 0, Kiluk 0, Zalewski 6, Kuczyński 26, Ćwikowski 0 oraz: Rzepiejewski 12, Kowalewicz 11, Sinielnikow 9, D. Byliniak 8, R. Byliniak 5, Potrykus 2. Porażka, ale po meczu zlot forumowiczów był fan-tas-ty-czny!! Mamba, Pyton, Sebcio, Kendal, Aeiou, Charybla - SHATSOONETSHECK!! Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 11:52 A mnie nie było:( A tak wogóle, to nie jeżdżę już na mecze Tura, normalnie pecha im przynoszę...Tak, jak naszym szczypiornistom w niedzielę i Adamkowi w sobotę w nocy, i wogóle:( Małysza nie oglądałem w weekend i wygrał oba konkursy... Przerzucę się chyba na oglądanie "M jak miłość" to może wtedy zdejmą ten serial z ramówki. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 12:08 Ale dwuosobowa reprezentacja bielszczan z Wawy była na hali w Piasecznie. To nie Ty byłeś? Mamba rozmawiała z "Naszymi" - ja tylko piątki przybiłem i pobiegłem po protokół i zdobycze punktowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Piaseczno - Tur 93:79 05.02.07, 12:19 Aaaa, jeśli o to chodzi to, jak najbardziej. Wydawało mi się, że na myśli miałeś imprezkę "pomeczową". Jeśli chodzi o reprezentację kibiców bielskowych z Wawy, było ich znacznie więcej:) Tyle tylko, że od razu po meczu każdy wracał do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Zloty równoległe 05.02.07, 12:35 Bo już myślałem, że mi się coś od tego warszawskiego "świętowania" pomerdało :o) Zlotowi przewodniczył Charybla, który jednocześnie organizował imieniny. Była Mamba z Pytonem i Aeiou, która dla nas porzuciła nadwiślański Kazimierz ;o) A impreza była z rozmachem... Choć słyszałem, że w tym samym czasie w Bielsku też się działo!! ;o) Mambuś? Masz fotki i filmiki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Zloty równoległe 05.02.07, 12:46 cieszę się, że dojechałeś w jednym kawałku do domu. Filmiki muszę przeglądnąć, na razie w wyrku się wyleguję z Sebciem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Transport(er) 05.02.07, 12:50 OOOOOOOOO!!!! Prezes!!!! Żyjesz!!!!!! W ELPASOOOOOO!!!! A ja w poszukiwaniu ciebie dodzwoniłem się do feńtkasza. Jadę jutro do stolycy i myślałem, że ciebie odbiorę. Ale jak już come back rozbiłeś to nieaktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Transport(er) 05.02.07, 12:59 zapraszam na kafkę w takim razie na Mokotów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:14 I na spinacz z czosnkiem!! I na klopsiki, i na schabowe, i na jajeczniczkę z wędlinką, i na kota... A nie, kota Mamba nie podaje ;o) Prezes - warto! Odwiedź Mambę :o) A ja mam jeszcze 3 tygodnie urlopu. Powalczylibyśmy może kiedyś, Prezes, na Podlaskiej Ziemi?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:27 spinacza nie ma, właśnie zakończyłam konsumpcję :)) jest mi błogo i udaję sę z powrotem do łóżeczka, gdzie czeka na mnie książka tym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 13:31 kaukonsky napisał: > ...Powalczylibyśmy może kiedyś, Prezes, na Pod > laskiej Ziemi?? === Na to_ja8) chętnie się piszę stawiaj warunki pojedynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Zieloni Spinacz 05.02.07, 14:30 No proszę, wszędzie dobrze, gdzie mnie nie ma - jak mawiał żołnierz armii sowieckiej. Widzę, że przednie spotkanie mnie ominęło. A ponieważ sowiet ze mnie taki jak z Leppera kosmonauta, to na kolejne po prostu muszę przyjść i tyle. Może w El Paso zrobimy jakieś symboliczne posiedzisko? Bo zamierzam wybrać się na weeeknd do naszego wspaniałego miasta. Panowie Prezesi, jakie prognozy ku temu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Plany 05.02.07, 14:34 Mi pasi wielce. W najbliższy weekend koszykarze grają w Bielsku. Można byłoby ich podopingować na miejscu, a potem samemu "potrenować". A za dwa tygodnie znowu Warszawka!! OK? :oD Odpowiedz Link Zgłoś