hansgrubber 12.02.07, 17:13 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3912244.html Poplakalem sie ze smiechu. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Wiedza Amerykanow - przygotujcie chusteczki 12.02.07, 17:31 A ileż Ty masz świadomości,że się z tym nie zgadzasz.To prawda.To najgłubsze społeczeństwo. Stany mają wszystko dzięki temu,że wyszukują i kupują co zdolniejszych ludzi.Przeciętny amerykaniec jest ... Procent ludzi wykształconych i o wlasnych poglądach daleki jest od europejskiego.Do takiego poziomu dążą nasi rządzący.Jak Mojżesz prowadził,tak Kaczyńscy muszą,pokolenia mądrzejszych wytępić. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Przygotujcie chusteczki 12.02.07, 17:42 hansgrubber napisał: > Poplakalem sie ze smiechu. Może by tak hansgrubberowi założyć jakąś fundację ze zbiórką funduszy na chusteczki. Wiosną planują kumple ograniczone atomowe uderzenie na Irak.Trzeba będzie chusteczek na śmieszne łzy.Będą przywozić trumny z Afganistanu.Trzeba chusteczek dla jaj,że tak głupio zginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Przygotujcie chusteczki 12.02.07, 17:53 Widzę, niektórzy aż płaczą ze śmiechu gdy okazuje się że są mądrzejsi i inteligentniejsi od przeciętnego Amerykanina ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: I chcą się podzielić swą radością 12.02.07, 18:09 ze wszystkimi na różnych forach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=57195451&wv.x=2&a=57203450 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Hans chyba zapomniał, co jego ukochana "GW"... 12.02.07, 18:17 Ustami Węglarczyka to było: "Głosuję dziś na Busha, aby w następnych wyborach poprzeć z CZYSTYM SUMIENIEM panią Clinton." Jeżeli ktoś rozumie ten przewód myślowy, proszę o udzielenie mi korepetycji. Bo ja ni ch...tki z tego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Hans chyba zapomniał, co jego ukochana "GW".. 12.02.07, 18:40 Nie mam ochoty i potrzeby budowania portretu osobowości hansgrubera.Można przeanalizować jakiś rok do tyłu,ale po co.Odnoszę wrażenie,że to osobowość uległa wiatrom,teraz akurat wiatr wieje bliska PISu.Charakter zbliżony do dziewicy: - i chciałabym, i boję się.Radio O.Rydzyka dobre,ale i Onet można przeczytać.Jeśli mnie wnerwi,dokładniej przeanalizuję. Na razie stwierdzam,że wszystko co amerykanskie mu się podoba,nawet g...,ale amerykańca. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie jesteś sprawiedliwy 12.02.07, 18:47 Ktoś kocha o. Dyrektora, ktoś redaktora M. Hans jest bezgranicznie zadurzony w Redaktorze, chyba nawet należy do "Rodziny GW". PiSu nigdy nie polubi - nawet mu tego nie imputuj. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hans chyba zapomniał, co jego ukochana "GW".. 13.02.07, 01:00 Albo jestes taki dowcipny albo taki glupi. :) Tertium non datur. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Hans chyba zapomniał, co jego ukochana "GW".. 13.02.07, 07:16 hansgrubber napisał: Tertium non datur. Nie ma trzeciej możliwości? Zawsze jest "wyjście awaryjne". Wysil się trochę<!> ;P Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Prosto z CNN 12.02.07, 18:35 img59.imageshack.us/my.php?image=iraq12ac9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prosto z CNN 12.02.07, 18:50 Chochoncy, chyba złamię się dzisiaj jednak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Prosto z CNN 12.02.07, 18:55 partizan79 napisał: > Chochoncy, chyba złamię się dzisiaj jednak..:) A jakie masz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Prosto z CNN 12.02.07, 19:01 szpila555 napisał: > Pewnie "Z Puszczy" > ;) I tradycyjnie - w "puszcy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Prosto z CNN 12.02.07, 19:06 partizan79 napisał: > A Ty co masz?:) "Kubuś" (marchew+malina+jabłko), poj. 1l. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prosto z CNN 12.02.07, 19:10 No tak. Ty to może odpocznij sobie lepiej jeszcze z jeden dzień:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Prosto z CNN 12.02.07, 19:15 partizan79 napisał: > No tak. Ty to może odpocznij sobie lepiej jeszcze z jeden dzień:)))) A wiesz że nawet dobry, a jaki pożywny, mmmm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Prosto z CNN 12.02.07, 19:23 Dziś w nocy wraca "Komandos". Długo na Kubusiach nie pojedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prosto z CNN 12.02.07, 18:56 Panowie gratulacje! Potraficie wyinterpretowac mnostwo ciekawych i czesto niedorzecznych (uklony dla nickzmienilem) spostrzezen - a niektorzy ( wiadomo kto ) ma zastrzezenia do wolnosci slowa - bo mozna pisac tylko na jednym forum (!) a ja tylko uwazam ze material jest smieszny i choc nie ma waloru badan socjologicznych ale o czyms swiadczy. Wiecej usmiechu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul w marcu jadę do Serbii 12.02.07, 19:07 Jak wrócę, będzie ciekawie. Wtedy mojej wolności słowa już nic nie ograniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Panowie gratulacje ! 12.02.07, 19:08 W swej dorzeczności wskaż hansgrubberze na niedorzeczności.Ciekaw jetem przez najbliższe pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Panowie gratulacje ! 12.02.07, 19:12 Cierpliwosc nie jest Twoja mocna strona, zreszta nie tylko cierpliwosc. :) Ale jak przeczytasz swoje teksty to zrozumiesz, moze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Panowie gratulacje ! 12.02.07, 19:18 Nie muszę lubić i nie lubię wszystkiego,co amerykańskie.Jest tanie,płytkie,głupie. Masz jakieś argumenty przeciw? Gdyby Hitler był rozsądny,miałby broń jądrową.Openhajmera i resztę niemieckich fizyków amerykańce "ewakuowali". Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 A ja tymczasem po czas'y do Schweiz 12.02.07, 19:54 img468.imageshack.us/my.php?image=cnnsy6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Wiedza Amerykanow - przygotujcie chusteczki 12.02.07, 18:53 "Europejczycy uważają Amerykanów za idiotów. Ten stereotyp postanowiła zbadać australijska telewizja ABC. "- cytat z linku,który wskazał nasz kolega i nie mogł uwierzyć w te prawdy. Tatko Rydzyk tak by nie uważał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul tak śmiechem-żartem, ale śmiech przez łzy 12.02.07, 19:04 "Zmarło się" Miloszeviciovi - cudzysłów nie jest przypadkowy - w sobotę. Włączyłem sobie Teleexpress - dowiedziałem się, że oto odszedł największy zbrodniarz od czasów Stalina i w Serbii trwa jakaś uliczna festa. Otumaniony włączam "Panoramę", TVN, Polsat i "Wiadomości" - ton komentarzy wszędzie ten sam. Najdalej posunęłą się telewizja publiczna - tam nawet brat Slobo (wg tłumaczenia) miał nazywać go "zbrodniarzem", choć z przebijającego serbo- chorwackiego tekstu jasno wynika, że mówi o tzw. ofensywie bośniackiej, a nie o bracie. Totalnie zgłupiały włączam więc TV - jak go nazywasz - "Tatki-Rydzyka" i oczom nie wierzę: pierwszy komentarz silący się na obiektywizm. Jedyna telewizja, w której można było zobaczyć płaczących Serbów. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: tak śmiechem-żartem, ale śmiech przez łzy 12.02.07, 19:17 Ostoja wiarygodnosci no, ten Rydzyk. A Slobo jak wiadomo niewinny jak najswietsza panienka; szerokiej drogi do tej Serbii i wypij za forum kilka flaszek rakiji (tak to sie pisze?), koniecznie ze sliwek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul "palinka" 12.02.07, 19:19 Wolę ten trunek. Rakiję zbyt skomercjalizowali, a palinka ciągle pachnie i smakuje jak nasz "Duch Puszczy" spod Horodka. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: "palinka" 12.02.07, 19:27 czy palinka to to samo co pelinkovać ?? tak tylko pytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Raczej nie 12.02.07, 19:35 "Pelinkovać" to odmiana śliwowicy, a "palinka" określa typ pozysku alkoholu - przepalanie. Palinka pochodzi głównie ze spirytusów zbożowych. Aleś mi Odziej nadał smaka tym wspomnieniem pelinkovacia, niech Cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Raczej nie 12.02.07, 19:39 >z zagrzebia... I co my na to, Pawlo??; Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Raczej nie 12.02.07, 19:48 wot a ja dumał szto strilat` budesz jak siewodnia w klossie ;) partizan79 napisał: > A nic, taki żarcik mały;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Raczej nie 12.02.07, 19:50 Ne ohledaw:) Stiahaju najnowiejszy album VV (Vopli Vidopliasova). Szcze try piesni ostalis'. Znajesz jich? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Raczej nie 12.02.07, 19:53 ... musi ne znaju - zagoogluju, może budut jakiiś zwuki ;)czy ty choczesz kob ja miniaw moju sygnaturku ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Raczej nie 12.02.07, 20:00 Poka szto to jak dla mene nebar'zo toj nowyj albom. Za rokendrolowyj. Ale jichniu staruju "Vesnu" Tobi pudoszlu. Powynno spodobatys'ia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Raczej nie 12.02.07, 19:54 Od Amerykanciuw doszli do Ukrainców.Wot fokus. Nawet Hans ne dumaw , szto tak bude. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Raczej nie 12.02.07, 19:56 hans kloss?? nikzmienilem napisał: > Od Amerykanciuw doszli do Ukrainców.Wot fokus. Nawet Hans ne dumaw , szto tak > bude. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Raczej nie 12.02.07, 20:00 partizan79 napisał: > >z zagrzebia... > I co my na to, Pawlo??; Też wolę Novą Goricę i Ljublanę, że o Belgradzie i Nisu nie wspomnę. Ale, żeby Chorwaci nie umieli pędzić - o nie, tego nie powiem! Słowianie w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Dobry pomysł... 12.02.07, 19:41 Jak kupię w Słowenii, będę mógł 20 litrów przywieźć "na własne potrzeby". Trochę drogi nadłożę, niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Dobry pomysł... 12.02.07, 19:43 to jeszcze travaricy przywieź ;) pawlozsiul napisał: > Jak kupię w Słowenii, będę mógł 20 litrów przywieźć "na własne potrzeby". > Trochę drogi nadłożę, niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Wiedza Amerykanow - przygotujcie chusteczki 12.02.07, 18:55 Tatko Rydzyk uważa,że najgłupsze społeczeństwo,to nasze. Hans negując opinie CNN zgadza się z O.Rydzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Czuć nie Darwinizm 12.02.07, 19:47 Daleko temat amerykański ewaluwał . Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Wiedza Amerykanow - przygotujcie chusteczki 12.02.07, 19:59 Ameryki, to oni nie odkryli. Przeciętny amerykanin jest niedouczony...ale to nie przeszkadza mu czuć się panem świata. A może właśnie ta świadomość (pan świata) powoduje ich ignorancję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Takim sposobem nasz kolega, 12.02.07, 20:00 Zachwycony dominacją zachodniej półkuli udał się na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Takim sposobem nasz kolega, 13.02.07, 00:16 To nie o mnie bo ja to zaden Twoj kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: zabawne ? może jednak nie 13.02.07, 00:22 obok artykułu jest ankieta, i zgadnijcie co? 42% anketowanych odpowiedziało, że Kofi Anan to....khy, khy - gatunek kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: zabawne ? może jednak nie 13.02.07, 00:29 Film wydawal mi sie smieszny ale i wskazujacy na jakas prawde a tu taka dyskusja - nawet w obcych jezykach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:01 Rewelacja, mało się nie posi...am)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:28 No to kim jest Fidel Castro? Jakis kraj na U? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:33 Fidel Castro to Słynna na swiat herbata zielona, a Kraj na U to...Ukulele ..☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:44 Ile bokow ma trojkat? Z czym pija sie Kofi Anana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 10:04 Trójkąt: 5,5 boku do 5,8 ..., Kofi ...coś tam pija się z Fidelem...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kurcze...Fajna zabawa!! 13.02.07, 11:57 Co robi Al-Kaida w kosmosie? Ile wiez Eiffla jest w Radomiu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kurcze...Fajna zabawa!! 13.02.07, 12:30 Żałosne to Twoje nabijanie się. Wybacz, ale przestaję czytać Twoje posty, wyłączam w ustawieniach forum! Inteligencja to nie wszystko. Liczy się również coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kurcze...Fajna zabawa!! 13.02.07, 13:11 Ale mnie ukarales, no! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Czyżbym zgadła...? 13.02.07, 09:36 Dopasowuję się do sposobu myślenia hmm... "lepszego świata" bo wszystko wskazuje na to, że (o zgrozo!!) za dużo wiem!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Czyżbym zgadła...? 13.02.07, 09:46 Trafnosc twych sadow sprawila ze mnie zamurowalo. Gnaj po stala wize ambasady Stanow Zjednoczonych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Czyżbym zgadła...? 13.02.07, 12:47 Ty pewnie już ją (wizę) masz skoro zadajesz takie pytania, Gruby Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:42 hansgrubber napisał: >... Jakis kraj na U? :) UKRAINA ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Baaardzo ... śmieszne ??? 13.02.07, 09:50 Ta sonda tlumaczy meandry pisarstwa Pidlaszczuka. Odpowiedz Link Zgłoś