Dodaj do ulubionych

Fajny ten Bielsk

22.02.07, 17:54
Proszę o powody, dlaczego Bielsk jest fajny. Za podanie najlepszego powodu
Obserwer, jeśli się zgodzi, stawia Heinekena:P
Obserwuj wątek
    • troll001 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 18:06
      Bo w koncu partyzancie zalew będziemy mieć ( miejmy taka cichą nadzieje ) !!!!!
      • partizan79 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 18:27
        Trollu, a ja nie chcę zalewu:) Znam tamte okolice od takiego (właśnie pokazuję
        ręką mą wysokość, gdy zacząłem śmigać po nadbiałkowych polach, łąkach i
        pastwiskach) i takie te tereny lubię. Zalew be.
        • troll001 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 18:32
          To dalej Partyzancie bedziesz po tych okolicach śmigał tyle ze np . na rowerku
          wodnym , kajaczkiem a może w pław???? Wybor nalezy do Ciebie....
          • partizan79 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 19:06
            Nie lubię tłoku. Wolę odludzia. Poza tym jestem nieco przy kości i ludzie się
            za mną oglądają, gdy pomykam w kąpielówkach:P
            • baam1 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 19:27
              hehehe, zaraz padnę z wrażenia :D
        • szpila555 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 18:33
          To już gadasz głupoty partizanie, wybacz. A pamiętasz jak kiedys na miejscu
          planowanego Zalewu pewien rolnik co roku siał len i co roku rzeka mu ten len
          zalewała? Jak mu sięto opłacało, do dzisiaj nie mogę pojąc. Dotacji unijnych
          przecież nie było ;)
          • troll001 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 18:37
            A może byl ubezpieczony od powodzi?????????
          • partizan79 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 19:03
            E tam. W kwestii zalewu albo jest się "za", albo "przeciw". Należę do grona
            tych, którzy raczej są "przeciw".
            • baam1 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 19:28
              Mozna też być opcji neutralnych i ja tam jestem :)
    • nikzmienilem Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 20:03
      Dwie ballady na spokojność:
      www.republika.pl/nikandr/ok_s.mp3
      www.republika.pl/nikandr/ok_w.mp3
    • obserwer11 Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 20:29
      wiem pamiętam, obiecałem prtizanie Tobie tego Heinenkena, ale czy to powód, aby
      mnie na forum tak direct ?
      • nikzmienilem Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 20:37
        obserwer11 napisał:
        "Hajnokeen to piwo, którego zmieniaczników ma serdecznie dość i Wam nie polecam
        *zawiera ono 3/4 tablicy Mendelejewa."
        Prawda.Licznikiem Geigera można by jeszcze przelecieć po użyciu.

• nikzmienilem Re: Fajny ten Bielsk 22.02.07, 20:44
          Tylko czemu leży w tak zimnym zakatku? Czekam na ociplenie.
    • nikzmienilem T4 Obserwera. 23.02.07, 20:06
      Fajny Bielsk ,ale strasznie zimny !
      Po drodze zauważyłem zamarzniety t4 obserwera. Stoi biedactwo na kołkach w
      warsztacie.Wszystko na okoliczność pozostawiania aut pod blokiemAuto obrażone
      na właściciela odmawia dalszej jazdy . Chyba w silniku cos łopło i uszczelka
      łopła.
      • obserwer11 Okiem obserwera. 25.02.07, 17:23
        Bielsk jest fajny :
        mieszka tu bardzo duży procent ludzi fajnych*
        - najwięcej mieszka ich na lewobrzeżnym brzegu rzeki Biała **
        - na prawobrzeżnym występuje tylko 11% znanych mi procent populacji***
        • nikzmienilem Re: Okiem obserwera. 25.02.07, 17:56
          obserwer11 napisał:
          > mieszka tu bardzo duży procent ludzi fajnych*/-/
          > - na prawobrzeżnym występuje tylko 11% znanych mi procent populacji***
          Sugerujesz,że na moim brzegu 89 % niefajnych . Włacz Skype,to Ci wsypię !
          • obserwer11 Skądże * 25.02.07, 18:12
            100 procent na Twoim brzegu jest Fajnych;
            udało mi się poznać tylko 11% populacji - tak napisałem ;
            • nikzmienilem Re: Skądże * 25.02.07, 18:21
              Znaczy Skype zamarzł . Jutro ocip_lenie .
              • obserwer11 Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:30
                Bielsk jest fajny ponieważ na Forum (nie mylić z portalem e-bielsk) tematy,
                wątki i komentarze powstają z pędkością światła, telefonu i gazu .
                • cdsmarcin Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:32
                  obserwer chciałeś swoim postem po kimś pojechać? rzeczywiście pomagacie...

Bielsk jest fajny ponieważ mamy dużo ludzi, którzy sobie wzajemnie pomagają ;|
                  • szpila555 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:36
                    Jakbyście jeszcze link do Forum Bielsk podali na Waszym portalu, to byłoby
                    całkiem całkiem ;)
                  • obserwer11 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:36
                    nie zrozumiałeś marcinie, wyjaśniałem tylko znaczenie słowa Forum.
                    nie chciałem nikomu tu dokuczyć, uwierz mi, mój styl to nie jazda na pstrym
                    koniu lecz rozładunek emocji.
                    • cdsmarcin Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:38
                      Nad dodaniem linku rozmyślaliśmy, ale to chyba będzie mało profesjonalne rejestrowanie się 2 razy... poza tym tutaj nas nie lubią, tyle :/
                      • baam1 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 23:00
                        Myslę, że przesadzasz :)
                        • hansgrubber Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 26.02.07, 00:55
                          A ja mysle ze mogli tak pomyslec. :)
                      • cdsmarcin Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 23:02
                        Może z Twojego punktu widzenia...
                        Ale ja mam takie odczucia, to chyba przez poprzednikow nagminnie reklamujących forum dołączone do portalu.
                        • baam1 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 26.02.07, 08:53
                          Nie powinieneś być tak czuły na docinki i krytykę. W końcu jest to powiązane z
                          tym co robisz :) Nie krytykuje się tylko tych, którzy nic nie robią :)
                          • ewikola Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 26.02.07, 09:07
                            hehe no tak w końcu nie ważne jak o tobie mówią, ważne że mówią:)
                            • obserwer11 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 26.02.07, 09:12
                              mądre spostrzeżenie,
                              • baam1 popieram :) 26.02.07, 09:23
                                • ewikola Re: popieram :) 26.02.07, 09:28
                                  przestało wiać chłodem, hehe
                                  • baam1 Re: popieram :) 26.02.07, 09:34
                                    ode mnie chłodem nie wiało. Stanęłam po stronie atakowanej moim zdaniem osoby
                                    ;)
                                    • ewikola Re: popieram :) 26.02.07, 09:43
                                      hehe szkoda że nie po mojej:/
                                      • baam1 Re: popieram :) 26.02.07, 09:45
                                        Tym razem to ty byłaś agresorem ;) Ja po tej stronie nigdy się nie opowiadam :)
                                        • ewikola Re: popieram :) 26.02.07, 09:52
                                          nie uważam żebym była agresorem, myślałam że czlowiek jest z ukrainy i pisac nie umie po Polsku, jak sie okazało że umie nie rozumiałam dlaczego nie zamieił ogłoszenia w polskim języku, to wszystko.
                                          kazdy ma swoje zdanie, dziwi mnie jednak trochę fakt, że nie stalaś po stronie np. portalu e-bielsk, kiedy np. obserwer był agresorem
                                          • baam1 Re: popieram :) 26.02.07, 10:00
                                            Mogę Stać po stronie ewikoli, marcina, ale nie portalu. Dlaczego mam bronić
                                            czegoś, lub kogoś kto atakuje moich przyjaciół? Obserwer opowiedział się po tej
                                            samej stronie co ja. Jak was poznam i uznam, że ktoś robi wam krzywdę, wtedy
                                            będę opowaiadać się po tej stronie, która moim zdaniem ma rację. Ale myslę, że
                                            Ty sama sobie świetnie dasz radę, bo jak na razie to strasznie częśto
                                            przewijają się w Twojej wypowiedzi słowa "ja", "moje" itp. Wcale nie mówię, że
                                            to źle. To cecha młodszego pokolenia. Proszę Cie jednak, postaraj się wczuć też
                                            w emocje innych. Wtedy będziesz naprawdę dobra w pisaniu :)
                                            Pisałaś, że krytyk się nie boisz. Chociaż nie było to moim zamiarem, odrobina
                                            krytyki przemknęła do mojej wypowiedzi. Ale jest to krytyka niezłośliwa,
                                            wynikająca z życzliwości :)
                                            • ewikola Re: popieram :) 26.02.07, 10:08
                                              w jaki sposób portal zaatakowal twoich pryjaciół?
                                              Widzisz Twoja krytyka może i jest sluszna, ale patrząc na wet na tą krytyczną wypowiedz widać kto używa często "moje", apropo emocji innych to akurat doskonale potrafię się w nie wczuć,ale chyba sie nie rozumiemy:/
                                              Apropo przyjaźni gdzieś w poprzednim wątku ktoś słusznie napisał, że na tym forum nie można mieć innego zdania...
                                              • obserwer11 sprostowanie 26.02.07, 11:17
                                                Drogie i zacne Panie, Panowie .
                                                moim skromnym zdaniem, powstaje niepotrzebna bicie piany, w zasadzie o
                                                niewiadomo co ?
                                                To Forum jest bardzo przyjazne, czasem troszeczkę pikantne, innym razem
                                                łagodniejsze. Od kilkudziesięciu miesięcy jestem na tym forum, czuję się bardzo
                                                dobrze, wiem czasem prowokuję, czasem kogoś skrytykuję a ktoś mnie oceni .
                                                I tak jest. Nie popadajmy w zamozachwyt och , ach * Swoją osobowość należy
                                                temperować do pozycji niedzielnokościelnej. Wówczas inaczej będziemy
                                                postrzegali partnera w dyskusji.
                                                Wzajemna adoracja konieczna a jakże.
                                                My tu się lubimy, przekomarzamy, wyśmiewamy, dyskutujemy o sprawach ważnych ,
                                                poważnych i pierdołach. Zdarza się nieświadomie i świadomie gafę popełnić,
                                                ale...
                                                • baam1 sorka obserwerze :) 26.02.07, 14:09
                                                  podporządkowuję się i przyznaję rację :)
                                                  P.S. Nie cierpię pomidorówki :(
                                              • baam1 Re: popieram :) 26.02.07, 14:10
                                                ok. masz oczywiście rację ;)
                                                • obserwer11 baam1 nie przepraszaj 26.02.07, 14:22
                                                  do nie do Ciebie, takie tam moje ....
                                                  Ciebie cechuje najwyższa forma kultury na w/w Forum, obok wielu zacnych osób,
                                                  które przy nadażającej się okazji z chęcią wymienię*
                                                  • ewikola Re: baam1 nie przepraszaj 26.02.07, 14:49
                                                    to pewnie do mnie:)
                                                    hehe
                    • ewikola Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:40
                      bielsk jest fajny, ponieważ ludzie z bielska tworzą portal e-bielsk i forum i wszyscy tak się lubią, że aż sie nie lubią
                      • to_ja8 Re: Prawidłową odpowiedź mam partizanie : 25.02.07, 22:47
                        to_ja 8), normalnie, kocham ludowa Ojczyznę...
                        i .... elpasowców z eL Paso
                        ... że o forum już nie wspomnę...
                        • obserwer11 już miałem wychodzić ...zaskoczenie jak ? 26.02.07, 09:35
                          cos mi na ekranie piknęło - pomyśłałem znów mam bana, ale :

www.izrael.badacz.org/zydzi_w_polsce/katalog_podlaskie.html
                          • obserwer11 czy jest na forum Historyk z zamiłowania ? 28.02.07, 20:57
                            który na forum cykl historii Bielska
                            • cdsmarcin Re: czy jest na forum Historyk z zamiłowania ? 28.02.07, 21:01
                              obserwerze jak Ty się tego doszukałeś? :P
                              • obserwer11 Re: czy jest na forum Historyk z zamiłowania ? 28.02.07, 21:20
                                kto szuka, ten znajdzie ...
    • bayrampasa Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 12:58
      Bielsk jest fajny bo... można się tu (w moim przypadku 'tam') zaopatrzyć
      w 'marcinka'... u mnie niestety graniczy to z cudem:)
      • diabel_21 Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:04
        no wlasnie ktos juz zachwalal przy mnie naszego marcinka :) mowil ze w bielsku
        jest duzo lepszy niz u niego :D
        • bayrampasa Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:07
          Niestety nie mam z czym porównywać, ponieważ u mnie po prostu nie ma marcinka:(
          Oj szkoda...wielka szkoda.
        • jakub-ja Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:11
          Marcinek jest dobry,ale Marcin to dopiero jazda.
      • ewikola Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:10
        a który'marcinek' jest najlepszy, bo z tego co wiem, to są z różnych cukierni i w róznych smakach
        • bayrampasa Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:31
          Tego to ja nie wiem ale zapytam osobę kupującą o nazwę sklepu bądź cukierni z
          której był kupowany ten mój 'ulubiony':)
          • ewikola Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:41
            ok. dzięki:)
            • bayrampasa Re: Fajny ten Bielsk 01.03.07, 13:58
              smak chyba jakiś taki śmietankowy...cukiernia 'U Lecha'
    • ja-alutka Pójdę na łatwiznę! 01.03.07, 13:10
      Bielsk jest fajny bo:

Fantastycznie
      Aktywizuje
      Jednostki
      Na
      tutejszYm forum!! ☺
Inne wątki na temat: