trzyzabki 13.07.08, 19:47 Proszę o radę, gdzie można zrobić dobre usg w Zawierciu. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzyzabki Re: USG w Zawierciu 26.10.08, 20:36 trzyzabki napisał: > Proszę o radę, gdzie można zrobić dobre usg w Zawierciu. > > Z góry dziękuję za podpowiedzi. Mogę jeszce raz poprosić o pomoc? Odpowiedz Link
julitka_vip Re: USG w Zawierciu 27.10.08, 13:07 Ale jakie USG Cię interesuje, jamy brzusznej czy ginekologiczne? W Ultrasonografii jest USG... Odpowiedz Link
trzyzabki Re: USG w Zawierciu 29.10.08, 23:19 potrzebuję usg jamy brzusznej- nawalają mi nerki :-( Odpowiedz Link
julitka_vip Re: USG w Zawierciu 30.10.08, 07:18 jeśli nerki to (z własnego doświadczenia): bierzesz skierowanie od rodzinnego do urologa i ... ze skierowaniem możesz iść do ultrasonografii do urologa (Jurczyk) i on robi usg na wizycie i kontroluje dokładnie to co potrzeba. możesz też iść bez skierowania, wtedy wizyta chyba 50 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link
pysienka Re: USG w Zawierciu 27.10.08, 14:36 jedyne co mi przychodzi do głowy to Ultrasonografia i Szpital Odpowiedz Link
trzyzabki Re: USG w Zawierciu 29.10.08, 23:21 cały problem w tym, że w ultrasonografii i w szpitalu pracuje ten sam lekarz, a słyszałam o nim niezbyt pochlebne opinie. Odpowiedz Link
le_szek Re: USG w Zawierciu 30.10.08, 10:28 Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś pracował tam doktor Łakota - a o nim słyszałem same dobre opinie. Odpowiedz Link
trzyzabki Re: USG w Zawierciu 30.10.08, 20:51 Ja natomiast słyszałam różne opinie na jego temat. Ale pomimo wszystko- dzięki Odpowiedz Link
usarmy Re: USG w Zawierciu 01.11.08, 18:34 Pan Artur Pietrusa poradnia na Huldczynskiego "za nowym blokiem" Odpowiedz Link