Dodaj do ulubionych

www.szeptuchy.radiobalacko.pl

24.03.07, 11:00
Obserwuj wątek
    • mosberg Re: www.szeptuchy.radiobalacko.pl 26.03.07, 23:36
      A gdzie to można dostać? Byłem kiedyś w Orli, u takiej jednej !
      • abramsky Re: www.szeptuchy.radiobalacko.pl 26.03.07, 23:54
        Kulty potępione
        9 Gdy ty wejdziesz do kraju, który ci daje Pan, Bóg twój, nie ucz się
        popełniania tych samych obrzydliwości jak tamte narody. 10 Nie znajdzie się
        pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę,
        uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; 11 nikt, kto by uprawiał
        zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. 12 Obrzydliwy jest
        bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich
        Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. 13 Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu
        swemu. 14 Te narody bowiem, które ty wydziedziczysz, słuchały wróżbitów i
        wywołujących umarłych. Lecz tobie nie pozwala na to Pan, Bóg twój.
        • odziej Re: www.szeptuchy.radiobalacko.pl 27.03.07, 07:37
          zapodaj stronę abramsky skąd cytaty bierzesz, może sobie poczytam w wolnej
          chwili...bo nie wiem czym właściwą odnalazł ...

---
          35 Gdy usłyszał Pan głos mów waszych, rozgniewał się i przysiągł mówiąc: 35 «Ani
          jeden człowiek z tego przewrotnego pokolenia nie ujrzy pięknej krainy, którą
          poprzysiągłem dać przodkom waszym, 36 z wyjątkiem Kaleba, syna Jefunnego. On ją
          zobaczy. Jemu i jego synom dam ten kraj, po którym on chodził, gdyż on okazał
          pełne posłuszeństwo wobec Pana»
    • pawlozsiul I co? 17.04.07, 13:30
      Można już gdzieś kupić albo obejrzeć?
      • radiobalacko Re: I co? 17.04.07, 23:15
        Można kupić. Wszystko jest na stronie:

• pawlozsiul jutro zamówię 18.04.07, 00:52
          Aktywny link:
          www.szeptuchy.radiobalacko.pl/kup.html
          • szpila555 Re: jutro zamówię 18.04.07, 00:52
            Thx
            ;)
          • odziej Re: jutro zamówię 18.04.07, 07:36
            chyba się też skuszę...
            • odziej Recenzja 23.05.07, 19:02
              właśnie jestem po ... i powiem szczerze NIEZŁE! dwie, krótkie formy
              dokumentalne, dobre zdjęcia i odpowiednia muza, mało słów ale treść mówi sama
              przez się, może jedynie zabrakło odpowiedzi na jedno z pytań, które padło w
              drugim filmie... ale nie powiem jakie to pytanie i kto powinien na nie
              odpowiedzieć - jeśli ktoś ma ochotę na zapoznanie się z treścią "szeptuch" to
              polecam - kasa za dvd jak za bilet do kina ;)(którego w sumie w bielsku nie ma...)

w weekend puszczę znajomym z poznania, tutaj samo prawosławie jest trochę
              egzotyczne... niemniej ciekaw jestem ich reakcji-potem opiszę jeśli to kogoś
              interesuje :)

pzdr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka