skara 20.07.07, 12:32 No wlasnie, zlatuje w niedziele na 2 tygodnie! Ale sie ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Re: Witamy w domu!!! :)) 20.07.07, 13:10 Hej! To kiedy zlot? I gdzie? Plener? Grill? M.A.S.H.? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Witamy w domu!!! :)) 20.07.07, 23:39 nasza ulubiona ; forumowiczka - chyba najbardziej wysunięta na południe ? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Witaj Bielsku!!!- witaj Skaro!!!! 22.07.07, 13:53 ......................... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky 27.07.2007 22.07.07, 14:05 A może byśmy tak w przyszły piątek zorganizowali małe co nieco? Artur, pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: 27.07.2007 //////////////////////////// 22.07.07, 23:57 ///////// swietna data /////////// robimy karaoke !!!! świetna zabawa... Alutka możesz??? Coś niecoś, o Twoich mozliwościach wokalnych, słyszało sie tu i ówdzie, ha! A gdzie - może TDHa - znaczy Ciomnaja Chata? bo i potanczyć można. PEŁNA MOBILIZACJA kope jaj kto zabezpieczy? Ja podstawie płyny do schłodzenia rozpalonych spiewem gardeł I wyasygnuje Nagrodę Grand Prix BiPi - tajemnica !!!!!!!!!!!!!!!! -- Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: 27.07.2007 //////////////////////////// 23.07.07, 17:55 Dziekuje Wam za cieple przywitanie :) W Bielsku jestem od wczoraj wieczorem, choc mialam byc juz kolo poludnia (niestety odwolali mi samolot). No ale za to dali hotel 4* to choc bylo sie gdzie zdrzemnac :) Jesli chodzi o zlot to z checia, wchodzi jednak w gre tylko ten tydzien. Bardziej by mi pasowal czwartek, choc wiem ze niektorzy w piatek ida do pracy. Postaram sie wiec dostosowac. Opowiadajcie sie za data :) Pozdrowienia z okolic TDH :) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Witaj Bielsku!!!- witaj Skaro!!!! 22.07.07, 19:16 przypomnimy ? :))))))))))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=iLcndf_RQNk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Witaj Bielsku!!!- witaj Skaro!!!! 22.07.07, 19:17 www.youtube.com/watch?v=iLcndf_RQNk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Pomogę cukrowemu 22.07.07, 19:31 Chodziło o to ? www.youtube.com/watch?v=iLcndf_RQNk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Witaj Bielsku!!! 23.07.07, 19:40 Najchętniej wracam tutaj,a objechałem ten kraj kilka razy wzdłuż,trochę w poprzek.Jak się Bug przekracza,to jest się zawsze u siebie.Już nie zza Buga. Odpowiedz Link Zgłoś