Dodaj do ulubionych

JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj)

30.07.07, 18:11
Idąc na przeciw ogólnonarodowym trendom i zakusom spiewaczo-tanecznym, chcąc
nie byc gołosłownym, postaramy się stworzyć cykliczność
PROGRAMU ROZRYWKOWEGO - "Śpiewajcie aż Ochrypniecie",
w skrócie SiAO,
Oczywiście przewidujemy nagrody, nie koniecznie dla zachety tylko, ale i
ciekawe w swojej przydatności zyciowej, a więc
I nagroda - talon na 30 zł do sklepu kosmetycznego HERA plus koszulka
II nagroda - talon na zakupy w sklepie "No More" - 20 zł plus czapka
III nagroda talon 20 zł na korzystanie z zabiegów kosmetycznych w Gabinecie u
Kamili plus smyczka
WSTĘPIK FREE
A MOŻE cos z tego będzie i stworzymy własne , bielskie, przeglądy
"miszczów karaoki"
Obserwuj wątek
    • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 30.07.07, 18:23
      To ja chcę wygrać talon do drogerii;p
      • partizan79 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 30.07.07, 18:28
        Niestety. Talon do drogerii jest już zarezerwowany.
        • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 30.07.07, 19:05
          Już? To od kiedy były zapisy? ;P
          Tak łatwo nie odpuszczę;)
          Zmierzymy się przy mikrofonie;p
      • skubi-dubi Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 30.07.07, 22:16
        a ja wolę do Kamili, odciski se u niej usunę,
        a Tobie partyzant, na co drogeria,
        każdy wróg i zwierzyna cię wywącha w tej puszczy,
    • pub.blues1 Re: OT TAK ŻEBY NIE ZAPOMNIELI 01.08.07, 17:26
      pozdrawiam śpiewaków....
      Forumowicze łączcie sie... w chórek
    • ja-alutka Może i ja sobie Kiedyś ...pośpiewam ;)) 01.08.07, 17:53
    • pub.blues1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 01.08.07, 21:42
      Kupiłem dwa nowe bezprzewodowe, wooooow
      • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 02.08.07, 02:41
        Fajnie;) Ale kto będzie ze mną śpiewał? ;p
        • pub.blues1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 02.08.07, 22:03
          a pewnie kaukonsky
          • kaukonsky Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 03.08.07, 01:22
            pub.blues1 napisał:
            > a pewnie kaukonsky

Oj, nie można zbyt często imprezować, bo się przeje ;o)
            • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 03.08.07, 02:36
              Ty nie śpiewałeś;)

Wreszcie masz szansę;) Może ktoś dopuści Cię do mikrofonu;p
              • pub.blues1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 03.08.07, 14:33
                Kupił ja, jak mówił, dwa mikrofony, plus dwa co miał to i wam starczy.
                ŚPIEWAJCIE AŻ OCHRYPNIECIE w skrócie SiAO
                Kaukonsky, a jakie nagrody,
                PIERWSZA TO BUZIAK OD BARMANKI HANKI ( z jęzorem)
                • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 03.08.07, 14:49
                  <hahaha>

Jest o co walczyć:D

Ale sama wybieram zwycięzce;p
                  • kaukonsky Burgrabini Hanka van de Jenzorem? 03.08.07, 21:43
                    Od Hanki-Z-Jęzorem? Jakie fajne nazwisko! To jakaś szlachta normandzka czy może niderlandzka? :o)
                    A przy okazji - to ile Ty masz tam tych Hanek za barem?? :oP
                    PS. Dostałem dzisiaj dwa zaproszenia na randki. I siedzę przed kompem. Słucham "Listy Trójki Bez Niedżwiedzia". Kretynieję na starość... :o/
                    • proffet Re: Burgrabini Hanka van de Jenzorem? 03.08.07, 22:17
                      jak van to nie de
                      • kaukonsky Baronowa Hanka von Z Jenzorem - tak może być? :o) 03.08.07, 22:49
                        No tak... "Van" to nie moja działka na tym forum :P
                        Tytuły szlacheckie - z natury rzeczy - mają różną formę w zależności od płci osoby ją noszącej (książę/księżna, baron/baronowa, hrabia/hrabina, itd.) A czy te przedrostki/partykuły (van, de, von, del) też mają taką właściwość? Czy, po prostu, należy je traktować jako część nazwiska?
                        • proffet Re: Baronowa Hanka von Z Jenzorem - tak może być? 04.08.07, 13:26
                          przedrostki/partykuły (van, de, von, del) są czymś takim jak nasze ski na końcu
                          znaczą po prostu z. n
                          Nazwiska te jak i polskie zakończone na -ski, -ska, są odmiejscowe . W Polsce
                          nastąpiło przekształcenie np Jurand ze Spychowa byłby dzisiaj Spychowski.
                          • kaukonsky Hrabina Hanka de Pub? 04.08.07, 19:10
                            Aha, qmam.
                            Czyli stosuje się je niezależnie od płci? Małżonka (córka) hrabiego Artura de Puba byłaby hrabiną (hrabianką) Hanką de Pub? :oP
                            Ciekawe w ilu językach brzmienie nazwisk uzależnione jest od płci? W słowiańskich jest (wszystkich?). Ale i w litewskim też kobiety są: -iené, -kaite, a faceci: -skas, -čius...
                            • partizan79 Re: Hrabina Hanka de Pub? 04.08.07, 19:35
                              W indiańskich też, np. faceci - Siedzący Byk, Wędrujący Niedźwiedź, a kobiety -
                              Spadająca Gwiazda, Płonąca Trawa itp. Wyjątek u facetów - Pęknięta Guma.
                            • proffet Re: Hrabina Hanka de Pub? 04.08.07, 19:39
                              kaukonsky napisał:
                              Aha, qmam.
                              > Czyli stosuje się je niezależnie od płci? Małżonka (córka) hrabiego Artura de
                              P
                              > uba byłaby hrabiną (hrabianką) Hanką de Pub? :oP
                              > Ciekawe w ilu językach brzmienie nazwisk uzależnione jest od płci? W
                              słowiański
                              > ch jest (wszystkich?). Ale i w litewskim też kobiety są: -iené, -kaite, a
                              facec
                              > i: -skas, -čius...

Chyba w niewielu ale moja znajomość języków obcych też jest niewielka więc wolę
                              się nie wypowiadać
                              • kaukonsky Re: Hrabina Hanka de Pub? 04.08.07, 22:51
                                W naszym BeDeKu żyje jeszcze "Dziurawy Wigwam" :o)
                                A jak Indianie radzą sobie z nazwiskami w rodzaju nijakim? Kogo można nazwać np.: "Pełne Wiadro", "Tłuste Cielę", "Czeskie Kino"... Z tym kinem to może przegiąłem :oP
                                • pitzlad Trochę w temacie 06.08.07, 12:58
                                  Kolegi ojciec bedąc w wojsku miał kolegę o nazwisku Kupaga, wszyscy pytali jak
                                  bedą wołać na jego córkę...
                                  • kaukonsky Re: Trochę w temacie 06.08.07, 18:32
                                    Kupażanka :o)
                                    • partizan79 Re: Trochę w temacie 07.08.07, 01:58
                                      Pewnie się szybko córeczka chajtnie..
                    • tlucbucow Re: Burgrabini Hanka van de Jenzorem? 04.08.07, 16:35

Moje nazwisko proszę zostawić w spokoju!
                      Póki co nie zamierzam go zmieniać;)
                • andruszczyn1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 04.08.07, 13:43
                  A co z repertuarem? Pełna dowolność?
    • tlucbucow Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 05.08.07, 02:40
      Btw tematu
      Fajnie było na karaoke;)

(na szczęście nie było nagrody głównej;p)
      • partizan79 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 05.08.07, 09:38
        Kto wygrał? Aeiou?
        • pub.blues1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 05.08.07, 20:11
          Dwie pierwsze (równorzędne) nagrody zdobyły dwie , nikomu blizej nie znane
          panie, które przybyły z dwoma, również nikomu nieznanymi panami,
          bodajże jeden z nich jest cudzoziemcem.
          SiaO (śpiewaj aż ochrypniesz) - rzeczywiście do rana spiewałem i ochrypłem, bo
          przecież karaoke przekształciło się w tańce gibane, przy śpiewie niekiedy
          wątłym, ale z serca płynącym.
          Ot - DANCING jak za starych czasów.
      • obserwer11 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 06.08.07, 23:21
        tłuc buców napisała:

> Btw tematu
        > Fajnie było na karaoke;)
        >
        czy to grzech czy też głupota ?
    • pub.blues1 Re: JEŻELI PIATEK-TO KARAOKE W TDH (przeczytaj) 05.08.07, 23:55
      osobiście powiem, że jest ich sporo, ale ja niestety nie znam wszystkich, nie
      jestem przecież frontmenem
      musze wydrukować play-listę,
      na niej widać , że jest ich sporo
      • kaukonsky Skara! Gratulacje! :o) 06.08.07, 07:37
        Uuu... Lekkie faux pas... Nagrodziliście Skarę i nie poinformowaliście o tym reszty Forumowiczów?! Skara Wam tego nie daruje ;oP
        • skara nazwiskami? no sory... 06.08.07, 12:45
          No nie, to juz nawet nie nikami idzie tylko nazwiskami? Nie podoba mi sie taka
          zabawa, typowo bielskowe :/
          Proponowalabym podac jeszcze nasze adresy i numery PESEL, bedzie jeszcze
          pelniej.

• burak-cukrowy Re: nazwiskami? no sory... 06.08.07, 13:15
            gdzie jest opiekun tego podwórka ???
            trawę proszę ciąć - brak mi powietrza
            jadę do Siemiatycz
          • kaukonsky Re: nazwiskami? no sory... 06.08.07, 18:30
            Skara! Wracaj! Już posprzątane :o)
            Partizan, balowałeś w sobotę z Aeiou? Bo odwiedziała dziś nas i chwaliła się, że niezła bibka była w TDH! A ja akurat musiałem sobie zrobić "post" :o/
            • partizan79 Re: nazwiskami? no sory... 07.08.07, 02:03
              > Skara! Wracaj! Już posprzątane :o)

Posprzątane i nikt nie zdążył przeczytać. ☻

> Partizan, balowałeś w sobotę z Aeiou? Bo odwiedziała dziś nas i
              chwaliła się, ż
              > e niezła bibka była w TDH! A ja akurat musiałem sobie
              zrobić "post" :o/

Ja bibkowałem w Łindou.
              • kaukonsky Bulwers-Łindous 07.08.07, 08:09
                partizan79 napisał:
                > Posprzątane i nikt nie zdążył przeczytać. ☻
                Skara zdążyła i dopadł ją bulwers...
                > Ja bibkowałem w Łindou.
                Też miły lokal. I większe zasoby kolorowych trunków ma, niż konkurencja ;o) To z kim Aeiou poznawała uroki TDH? :o)
                • pitzlad Re: Bulwers-Łindous 07.08.07, 08:16
                  W Oknie zawsze było fajnie, nawet zanim nazywało się Oknem, ah
                  powspominałem sobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka