Gość: Sylve Odpowiedz IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 09:53 to ze w adresie IP czy tam SDI mam wygogoda nie oznacza, ze jest mi tutaj bardzo dobrze. napewno jest lepiej niz w Bielsku, ale jakas zmiana by sie przydala. np dzisiaj rano kieroniczka podeszla do mnie i bezczelnie mowi: -Panie Sylwku mozna siedziec na internecie, ona to rozumie, ale kur... do roboty bys sie wzial. zamilklem, no i sie wzialem do roboty, ale niestety nie na dlugo. u mnie tesh troche skosnookich biega, ale bardzo rzadko widuje. mulatki, wow, to jest to. dla mnie na rowni z tymi pierwszymi, a nawet je przewyzszaja. moje jedyne marzenie... jakie narzedzia chcesz ode mnie pozyczyc. udostepniam. pozdrowka wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Odpowiedz 27.02.02, 10:48 Gość portalu: Sylve napisał(a): > to ze w adresie IP czy tam SDI mam wygogoda nie oznacza, ze jest mi tutaj > bardzo dobrze. napewno jest lepiej niz w Bielsku, ale jakas zmiana by sie > przydala. np dzisiaj rano kieroniczka podeszla do mnie i bezczelnie mowi: > -Panie Sylwku mozna siedziec na internecie, ona to rozumie, ale kur... do > roboty bys sie wzial. > zamilklem, no i sie wzialem do roboty, ale niestety nie na dlugo. > > > u mnie tesh troche skosnookich biega, ale bardzo rzadko widuje. mulatki, wow, > to jest to. dla mnie na rowni z tymi pierwszymi, a nawet je przewyzszaja. moje > jedyne marzenie... > > > jakie narzedzia chcesz ode mnie pozyczyc. udostepniam. > > pozdrowka wszystkim 1. Lepiej niż w Bielsku?! To z Kolegą z dnia na dzień co raz gorzej... W Bielsku jest najlepiej! Weź się do roboty!!! 2. A ja w obcokrwistych nie gustuję za bardzo, chociaż ostatnie fotki przesyłane przez Kolegę były nie złe. Ja to już raczej jak nie człowiek lubię niemieckie 'chłopczyce', np. Martina Hingins. Wolę ją tysiąc razy od nie przymierzając Kurnikowej, która wygląda jak rozwydrzony Kiler... 3. Narzędzie Zaspane oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Re: Odpowiedz IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 11:59 Wlasnie sie wzialem do roboty. troche pomaga. Hingis-fajniutka dla mnie sie podobala ale tak z 4 lata temu moze wiecej (wtedy kiedy kariere zaczynala) Kurnikowa rowniez mi sie nie podoba choc cialo ma boskie. Wyniki losowania wykazaly iz ... wykazaly ze Zaspane nie bedzie Twoim narzedziem niestety. hehe. a tradi Ci sie Lipowe Walisosenki. P.S. mamy nowa sile na forum. Niejaki Hul, twarda sztuka chyba z niego nara Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Re: Odpowiedz 27.02.02, 17:32 Losowanie było ustawione! A jeśli nie, to interpretacja wyników jest błędna! Wyniki były bardzo dobre, tylko Kolega nie potrzebnie wpierdzielił te cyferki! Ja nie narzekam, ale mówię to w interesie Kolegi! Proszę to przemysleć - MONOGAMISTO, (tfu...)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Re: Re: Odpowiedz IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 09:39 kaukonsky napisał(a): > Losowanie było ustawione! A jeśli nie, to interpretacja wyników jest błędna! > Wyniki były bardzo dobre, tylko Kolega nie potrzebnie wpierdzielił te cyferki! > Ja nie narzekam, ale mówię to w interesie Kolegi! Proszę to przemysleć - > MONOGAMISTO, (tfu...)!!! ustawione, jakie ustawione, a Kolega na cyferkach to sie nie zna, nie wiem czy to dla mnie dobry interes bylby, jak juz rozmawialismy. dla mnie losowanie bylo ok, oczywiscie biorac pod uwage cyferki, a nie kolejnosc jaka zasugerowal sie Kolega. A teraz zastanawiam sie czy MONOGAMISTA to komplement. chyba zapytam sie Gosi!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Re: Re: Odpowiedz 28.02.02, 17:31 1. Xięgowy - nie kłóćmy się! Chciałem twojego dobra - olałeś. Twoja sprawa. Cóż zrobić, że już mam takie społecznikowskie podejście do życia. Mnie się oba wyniki losowania podobają. 2. Na cyferkach się nie znam i się tego nie wstydzę - to nie moja branża. Obiektywnie przyznaję, że Kolegi interpretacja jest POPRAWNIEJSZA od mojej, ale moja jest CIEKAWSZA. 3. To, czy pojedynczy, zalegalizowany skok w boczek byłby dobrym czy złym interesem, pozostawiam bez komentarza, bo w moim odczuciu jest to pytanie retoryczne. 4. Czy monogamista to komplement? Zależy kto Koledze na to pytanie będzie odpowiadał. Wielu twierdzi, że alkoholik to też nie komplement... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Re: Re: Re: Odpowiedz IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 08:35 kaukonsky napisał(a): > 1. Xięgowy - nie kłóćmy się! Chciałem twojego dobra - olałeś. Twoja sprawa. Cóż > > zrobić, że już mam takie społecznikowskie podejście do życia. Mnie się oba wyni > ki > losowania podobają. my sie klocimy? > 2. Na cyferkach się nie znam i się tego nie wstydzę - to nie moja branża. > Obiektywnie przyznaję, że Kolegi interpretacja jest POPRAWNIEJSZA od mojej, ale > > moja jest CIEKAWSZA. tak, tak Twoja jest bardzo ciekawa. > 3. To, czy pojedynczy, zalegalizowany skok w boczek byłby dobrym czy złym > interesem, pozostawiam bez komentarza, bo w moim odczuciu jest to pytanie > retoryczne. ja wole niezalegalizowane skoki zarowno z jednej jak i z drugiej strony. choc jak jest zalegalizowany to ma sie od razu rozgrzeszenie, a tak? > 4. Czy monogamista to komplement? Zależy kto Koledze na to pytanie będzie > odpowiadał. Wielu twierdzi, że alkoholik to też nie komplement... pytanie mialo by byc do Goski, a dotyczyc mnie. Napewno by pozytywnie na to spojrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Kurde mać 27.02.02, 18:48 Przez te wszystkie uczelnie to człowieka może ciężka (...) trafić! Zgrywam ja od poligamisty Managera a tu mi na trzeci dzień nauki zadają wyk...stą pracę domową zadają. Jakieś powalone programy kodujące czy szyfrujące! Nawet sobie tygodnia na luzie nie pograłem. Od razu stress, na szczęście bez komplikacji żołądkowych. A już awansowałem, wygrałem kilka meczów, juniorzy zaczęli sie szkolić a tu profesorek zadaje pracę. Znów przyjdzie wywalić wspaniałą grę. A tak fajnie się zaczęło... I f ferje tylko dwa razy f piłke grałem. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kurde mać, z kim grać? 27.02.02, 20:06 - nie wywalaj i olej profesorka! - pij więcej, to żołądek ci rozpieprzy! - zrób dłuższe ferie, a i tak nie będzie z kim grać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kurde mać IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 09:20 jakie ferie? ja nie wiem co to takiego. a jeszcze mam teraz 2 egzaminy jeden z Rachunku kosztow, a drugi z najbardziej potrzebnego przedmiotu na ekonomii, czyli rolnictwa. super. niech Kolega tak nie narzeka, niektorzy chcieli by poznac jakies powalone programy szufrujace, kodujace itd. ale niestety musza uczyc sie o slusznosci uzywania obornika w warunkach doskonalej konkurencji na rynku rolno-spozywczym, przy zachowaniu odpowiedniego poziomu sił wytworczych lub cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:19 jestem najeb... nie wiem co pisze wiem ze musz odebrac poczte. a jutro mam dwa egzaminy, ale to juz chyba przeszlosc. no to na razie ide dalej pic Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club 02.03.02, 22:46 He,he! Wczoraj byłem w podobnym stanie co Kolega, ale dzisiaj już nie chłepcę, bo jutro jadę do Białejgórki i zostaję do środy. Koleżeństwo Xięgostwo by odwiedziło Kaukonskich może? Jak się Kolega zapatruje? Jak nie zapomnę to wyślę Koledze mejla z nowym namberem telefonu stacjonarnego Magdy KA. Gospodyni prosiła, żeby nie chlać za dużo, ale na wino musujące się zgodziła. To wezmę z dziesięć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club 06.03.02, 16:16 Już wróciłem... wziąłem 12, wypiliśmy 9, 3 przywiozłem... Stypa była o tym piszę na g-g. Dziś dalszy ciąg urlopu spędzam z Musikowym. Tylko lasek szkoda, bo właśnie jedna się dobija, żeby grać w piłkę, ale ja za kierownicę nie mam zamiaru wsiadać. A Kiler gdzieś wybył i nie ma szofera... Ehhhhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Wykład 05.03.02, 19:03 "...ci studenci, którzy mają ze mną ćwiczenia mogą być zwolnieni z egzaminu za dobre oceny a dla pozostałych będzie egzamin, na którym obowiązuje materiał z całego semestru. Będzie tego dużo, dlatego proponuję, żebyśmy gdzieś pod koniec kwietnia zrobili połóweczkę..." 28.02.2002 Wykład z "Systemów Operacyjnych". ps. zgodziłem się bez wahania. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Wykład 05.03.02, 22:51 Dobre, dobre! To niech już Kolega Wentkasz szykuje gardło, do egzaminu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Wykład IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 11:30 A tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji Dnia KObiet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Wykład IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 23:22 Dalaczam sie do zyczen (spoznione ale szczere) Szkoda ze tych kobiet u nas tak malo :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 23:28 przepraszam za nieobecnosc ale mialem duzo na glowie :-)) obowiazkow w nastepnym tygodniu sie poprawie i koniecznie wyszykuje odpowiedz dla filozofa (niech filozuje gdzie indziej) jak mu sie nasze dyskursy nie podobaja P.S. Zawsze mamy Wentkasza ktory ksztalci sie w pewnej dziedzinie i moze nasmrodzic takim filozom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 12:26 jak to by zaspiewal nasz Koleszko Mieleszko: niech żyje wolnośc, wolnosc i swoboda, niech zyje Kierowniczka na urlopie przez 2 dni, mam takie luzy, bardzo mi sei to podoba. oby jeszcze na tym urlopie zachorowala na tydzien. ja jej zle nie zycze :-)) pozdrawiam narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA-nonim Fraszka (Flaszka) dla Nosa Staszka IP: 212.33.90.* 12.03.02, 17:50 Jest problemem pana Staszka, że nie widzi swego ptaszka. Wniosek z tego, że pan Staszek Zrobił ze swojego brzuszka Daszek. Który z klubowiczów jest tym fikcyjnym Staszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Fraszka (Flaszka) dla Nosa Staszka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:48 Kto ma daszek, spod ktorego nie widac ptaszka. pasuje do ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Fraszka (Flaszka) dla Nosa Staszka 14.03.02, 15:28 Dajcie odpowiedź, no dajcie, bo nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Fraszka (Flaszka) dla Nosa Staszka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:06 Wentkasz bo nas wykonczysz. My chcemy odpowiedzi !!! sadysta P.S. Opis pasuje do 3/4 czlonkow Klubu Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Fraszka (Flaszka) dla Nosa Staszka 16.03.02, 00:41 Jeden Wentkasz się wyłamuje, no może jeszcze dyr.ds.org. A na stadionie to Wentkasz ostatnio zabiegał nawet Ronka! On chyba wogóle nie trenuje w tej Białejgórce. To oburzające! Trzeba Wentkasza poddać treningowi interwałowemu: browar, dżefek, wódeczka, browar, dżefek, wódeczka, browar, dżefek... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Dżołk 12.03.02, 18:56 Pytają faceta: - Wymieni pan jedną swoją wadę. - Piję alkohol - odpowiada facet. - No dobra, a teraz jakaś pańska zaleta? - Mogę dużo na raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve W odpowiedzi na ataki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:39 chcialbym podziekowac p.o. Prezesa za obrone przed zbrodniczymi atakami na moja osobe. co sie dzieje? jestesmy atakowani przez innych forumowiczow. musimy chyba rozwijac public relation. juz dwei osoby wyrazily dezaprobate dla naszych poczynan. tzn jedna w stosunku do mnie, a druga do calego Klubu. nie mozemy sobie na to pozwolic. musimy godnie reprezentowac Ż-11 i Bielsk. pozdrawiam wszystkich Klubowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: W odpowiedzi na ataki 16.03.02, 00:54 Proszę nie popadać w depresję i nadmierną samokrytykę! Każdy kij ma dwa końce! Otóż my prezentujemy godnie i Club i miasto, ale to nasi rozmówcy nie zawsze zachowują się godnie! Nie zapominaj Xięgowy, że to forum jest dla nas, a nie my dla forum! (To ostatnie tak jakoś poważnie brzmi, ale wiesz o co mi chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: W odpowiedzi na ataki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:08 juz o tym myslalem. moze to wlasnie my jestesmy ok, a inni ... Lady Pank "o dwoch takich... " -"Każdy kij ma dwa końce więc sie w duchu śmiej" ostatnio przegralem sobie ta plyte. naprawde ok. dwuosobowa banda, latajacy kot i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Leżajski Full!! gul gul gul IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 08:42 ostatnio uslyszna zwrotka, nie pamietam czy byla w repertuarze Klubowym. Maly Indianin napiął wielki łuk, no jak on mógł, tak wielki łuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve dobic do 400 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:07 juz za chwile za chwileczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve 400 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 14:09 trafiony. szampona tylko trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: 400 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 18:57 Cholera! Zabrakło mi pół nanosekundy!!! Aż ten Siwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: 400 IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:11 starać sie trzeba, to moja pracowitosc, sklada sie na ten 400 wpis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky 750g... 16.03.02, 01:03 ...o ile się nie mylę ma przeciętny szampan (tzn wino musujące, oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: 750g... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:13 musze sie zgodzic z 750 g. ale wole te kliku litrowe. szczegolnie na takie okazje Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Nartoskoczki 17.03.02, 16:04 Pierwszy raz widziałem w Eurosporcie skaczące laseczki. O ile faceci skoczkowie to małe szczyle, to laseczki jakieś takie 'przypakowane'. Zresztą, co to za sport, w którym lasie są tak opatulone w kombizony - nie ma co oglądać. A potem były zawody facetów i rozłożył mnie Stanisław Snopek - komentator TVP. Mówił: - Dzisiaj pomimo mgły jest dobra widoczność. Z mojego stanowiska nie widać tylko rozbiegu. A przed rokiem, gdy komentowałem dla Państwa, to nie widziałem zeskoku i miejsca, w którym zawodnicy lądowali. To co koleś widział?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Nartoskoczki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:17 kaukonsky napisał(a): > Pierwszy raz widziałem w Eurosporcie skaczące laseczki. O ile faceci skoczkowie > > to małe szczyle, to laseczki jakieś takie 'przypakowane'. Zresztą, co to za > sport, w którym lasie są tak opatulone w kombizony - nie ma co oglądać. > A potem były zawody facetów i rozłożył mnie Stanisław Snopek - komentator TVP. > Mówił: - Dzisiaj pomimo mgły jest dobra widoczność. Z mojego stanowiska nie > widać tylko rozbiegu. A przed rokiem, gdy komentowałem dla Państwa, to nie > widziałem zeskoku i miejsca, w którym zawodnicy lądowali. > To co koleś widział?! ja kobiet skaczacych rowniez nie widzialem. przepraszam ty juz widziales. Snopek niezly naprawde. ale Miklasa to chyba nikt nie przebije. jak sie biedny wkurzal ze Hannawald wygrywa 4 konkursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve I znowu trzeba Zabrze doganiac!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:26 Szampona dla mnie za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:28 Teraz juz wiem dlaczego nie chcecie do mnie przyjezdzac. boicie sie ze na szampony dla mnie nie bedziecie mieli kasy. Bo na pare juz zasluzylem. no i skladki jakies marne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Od wczoraj nie pije!!!!!!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:36 To nie sa zarty. tak mi sie wydaje. za ostatnim razem (w sobote) narobilem takich przekretow, szok. Doslownie wstyd mi. hehe. a zarazem tak mi sie smiac chce :-)) do domku wrocilem o 5 rano. a wczesniej i pozniej bylo wiele rzeczy, ktore sa powodem mojego wstydu. P.S. nie wiem czy jakis Klubowicz tyle zrobil co ja nawyprawialem. ale cos mi sie przypomina ze tak. nie pisze o co chodzi, no i nie napisze bo mi wstydno Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Od wczoraj nie pije!!!!!!!!! 19.03.02, 19:44 Napisz! Albo tu, albo na priva, ale chłopie - pochwal się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Jak z CM3? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 10:59 Zaczalem grac 5 sezon i nie jest zle. nikogo nie dokupilem do druzyny. tylko sprzedaje. oczywiscie po wygurowanych cenach. zaczynam zgrywac zespol. bo na wyjazdach naprawde ciezko. brak strategii. a jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Jak z CM3? 18.03.02, 12:56 Niech mi kto podeśle albo poinformuje jak dostać CM3, bo jak o 2.00 w nocy kończę naukę to nie mam co robić. A tak w ogóle to próbowałem instalować u siebie Linuxa i musiałem zarchiwizować na dyskietki albo wykasować wszystkie dane. I CM poszedł w odstawkę. Ale teraz jest spoko i znów bym sobie pograł. Czekam, śema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Jak z CM3? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:51 ja na krzynke moge ci wyslac lub musisz wpasc do Białego na moja ulice (nie bede zdradzal adresu na forum)no i go sobie wziasc. oczywiscie wczesniej wypadaloby zadzwonic, bo mnie po prostu moze nie byc. adres chyba pamietasz. jak nie to podesle. czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Jak z CM3? 19.03.02, 19:50 Wentkasz: powiedz na kiedy chcesz, to mogę posiedzieć, podrasować polską ligę, przerzucić Bogusza, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Piątek z kielichem... 19.03.02, 19:52 U mnie ciężko... Rano w Siemiatyczach 'odwołuję' starostę, więc wieczorem powinienem być wolny, ale za to na pewno Madzia przyjedzie w ten popiątek i będę ją zabawiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Piątek z kielichem... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:50 ty daj ludziom pracowac. nikogo nie odwoluj. takie bezrobocie mamy. a ja w ten popiatek umawiam sie z 3 laskami. powinno byc ciekawie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:47 adres wyslalem a chwalic sie to ja nie bede co narobilem, tylko tyle ze przekretow... w CM3 w polfinale sa 3 niemieckie druzyny + Barcelona, ktora wszystkich rozjezdza po 5:0. powinno byc ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Klubowicze na forum!!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:23 co sie dzieje? Dyrektor ds. organizacyjnych sie obija. na forum sie nie udziela. chyba trzeba wyplate cofnac. Zrobic cofke dla wszystkich. Wentkasz stara sie, ale niestety za malo. (kiedy do mnie wpadasz?) Jedynie p.o. prezesa trzyma forme. a tak wogole to bielskie forum umiera. NIE POZWOLMY NA TO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Klubowicze na forum!!!!! 26.03.02, 20:18 Walka o byt forum powinnością prawdziwego Klubowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Do Wentkasza IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:50 Rybaq moze wiesz gdzie kupic tanie plyty CD-R, najlepiej Akosy 700 MB, slyszalem ze gdzies sa na Polibudzie, tylko nie iwem w jakiej cenie. Jak mozesz sie zapytac, dowiedziec ile kosztuje jedna plytka to super. a i jeszcze jedno. czy maja jakies duze rabary przy zakupie np. 100 plytek. P.S. czemu sie nie odezwales, juz znalazles CM3 Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Response: Do Siwy' ego 25.03.02, 13:47 CM3 nie mam i z powodów wydaje mi się wiadomych, raczej do v-ce prezesa ds. finansowych w gości się nie wybiorę. Ale podejrzewam, że kolega na WielkiDzień wybierze się do familii w Bełsku P., toteż zdaniem moim w porządku byłby odbiór tejże płyty - gry, w naszej wiosce rodzinnej. Co do compaktów, to po akademikach przejść należy się i na tamtejszych tablicach ogłoszeń stosownych informacji zasięgnąć, a jest tego dużo - przynajmniej ostatnio było. Nieobecność na forum była związana z kolejną próbą ukończenia gry "Panzer General" ale teraz wszystkie gry znowu wywaliłem i kto wie - może się poprawię. Nara. Porzeczkowa Siara. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Sprawy organizacyjne 26.03.02, 17:43 Czy prezes tak poważnej organizacji jaką bez wątpienia jest Ż11OEC ma prawo do prowadzenia działalności gospodarczej, w dodatku konkurencyjnej dla forum klubowego? To nie jest oskarżenie, pytam czysto subiektywnie ale czy klubowicze dla dobra klubu nie powinni zaprotestować w tej sprawie? Moim zdaniem dla jej dobra możemy jeszcze uznać forum "Ciekawostki dla kibiców.." jako klubową filię. Tylko czemu El'noso Prezeso nikogo o niczym nie poinformował? Od metanolu tracimy wzrok. Od czego nawala pamięć? Sija. Wino z kija. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sprawy organizacyjne 26.03.02, 20:30 Nigdy nie prowadziłem działalności nastawionej na przysporzenie szkód Cloobowi OjCzystemu! Moje intenecyje są jak najbardziej zbożne, wątki poboczne są podporą i podbudówką dla jedynie słusznej linii najdłuższego w Chinach wątku Ż11OEC! Swoją droga długość naszego wątku staje się powoli kłopotliwa, zwłaszcza przy odpalaniu wszystkich wpisów... Praszczaj. Krychę chlaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 09:07 Mamy wlasnego prawnika!!?? Niech on rozstrzygnie spor. Co do dlugosci watku to potwierdzam. Jest to troche klopotliwe. Dyrektor ds. organizacyjnych powinien otworzyc nowy watek. Ulatwi nam to komunikacje. po goralsku Pozdrowionka. Miodki z ronka. P.S. cholera ja tesh pod ten paragraf podchodze Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Tablica ogłoszeń 27.03.02, 20:46 President w drodze! Zarząd Ż-11 OEC ogłasza, że w dniu wczorajszym pobyt w syfie zakończył President Ż-11 S&B Club J.E. Marcinek i prawdopodobnie w najbliższych tygodniach będzie się Go można spodziewać w Cloobowych Pieleszach, a może nawet w Gościnnym lub Salonie k. Szafy ;-) Być może zajdzie konieczność wyboru nowego zarządu. Proszę o zgłaszanie kandydatur! Z up. zarządu - p.o. prezesa. Ćwiartka obalona! P.o. prezesa ogłasza, że w dniu dzisiejszym pyknęła mu ćwiartka wieku. Zdrów na ciele i (mniej) na umyśle stwierdzam, że całą swoją ćwiartkę sumiennie za kołnierz nie wylewałem na cześć i chwałę Cloobu Naszego OjCzystego. Obiecuję też dochować tradycji i kolejną ćwiartkę przepić godnie i z honorem. Tak mi dopomóż Nos! KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Najlepszego wszystkiego IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 09:17 od mnie i Zaspanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Najlepszego wszystkiego 30.03.02, 13:43 Very dźwięki i w rewanżu wsiewo haroszewo ode mnie i Gwiazdeckiej! W Wielki Piątek zaczęliśmy z Wentkaszem święta (troszkę wcześniej, bo ja w poniedziałek pracuję - 'fajne' życzenia przesłał mi sekretarz redakcji: 'pracowitych świąt' - tfu...) i po całym dniu postu nawaliliśmy się na zapleczu u Żuka. A Kiler mówi, że nie zapłaciłem za żarcie. Kurna trzeba przedzwonić do Żuka i przeprosić. no i zapłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Najlepszego wszystkiego IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:35 a ja na swietach na nic nie mialem sil. kilka kielonkow, a pozniej poszedlem koty karmic. no i to wszystko. Za duzo nie trenowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Najlepszego wszystkiego 02.04.02, 20:38 Ja święta zakończyłem zbożnie w poniedziałek wypijając na spółkę z Walisosenką litr szarlotki... U, piękne były tegoroczne święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Najlepszego wszystkiego IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 13:54 Tego nic nie przebije>>> Robert Grzybowski święcił jajka dla mojej rodziny :)) ale mial treme skubany. ale na koniec uroczystosci chodzil juz jak nakrecony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Najlepszego wszystkiego IP: *.waw.cdp.pl 04.04.02, 09:16 Robert ogolnie w semi zrobil sie strasznie spokojny (nie to co w podstawowce i ogolniaku) ale radzi tam sobie chyba oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Do kadry!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 14:22 O mnie to zapomnieliscie, by powolac mnie do kadry na trening Ż-11. O Zaspanej juz nie mowiac. no Panowie. ogromny minus. A foteczki fajniutkie. te wygibasy!!! I jakosciowo niezle. Nieznana twarz to tylko kobieta Blażeja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Do kadry!!!! 04.04.02, 14:43 Powołanie Kolega dostanie w każdej chwili, jeśli tylko ogłosi Kolega publicznie - najlepiej na łamach Przeglądu Sportowego i Super Epreszajsu - że rezygnuje z powołania od Engela, a nasze przyjmie bez zmrużenia oka! Kobieta Błażeja jest Very OK! Błażej trzyma ją jak zwykle krótko, ale już dłuuuugo, chyba ponad pół roku! To daje do myślenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Kontrolny fpis 06.04.02, 22:24 A, tak się kontrolnie fpisałem, bo nasz wontek o Mao nie wypadł z czołowej dychy bielskich wontkuff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kontrolny fpis IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 10:56 u mnie wynika to z braku czasu. w weekend bylem w szkole, czwartek, piatek na urlopie zakuwalem. Dopiero dzisiaj moge sie wpisac. choc w pracy sporo roboty. Dziekuje za wizyte Kaukonsky'ch. zaluje ze tak krotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kontrolny fpis 08.04.02, 21:08 1. Mało fpisów - może powinno być więcej 'sexu' i więcej 'kurwa', to byśmy mieli większą oglądalność??? 2. Wizyta - przy sprzyjających okolicznościach, które właśnie się zarysowują (200 metrów), spotkania powinny być częstrze. Przecież na tym dystansie, nawet w bardzo uduchowionym stanie, powinniśmy namierzyć 'azymut: hacjenda'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Co to za wyróżnienia??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:49 A co taki kaukonsku wszędzie pogrubiony?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Co to za wyróżnienia??? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:28 co Prezes to Prezes. niech ma. a moze to jakies konszachty dzennikarskie? On GW, oni roniez!!! cos tu śm... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Co to za wyróżnienia?????????????!!!!!!!!!!!! 09.04.02, 19:13 No!!!! no!!!! Wyróżnienia należą się stałym bywalcom Klubowego Pokoju Gościnnego i Szaletu "pod korytkiem". I wszystkie fpisy na Klubowej Szafie Grającej i każde złote myśli zapisana kredką-szmalcówką na Oficjalnej Klubowej Ścianie i każdy autograf na Klubowym Suficie, każda kropla moczu w obronie Klubu przelana, każda pięciogroszówka zgubiona pod Klubową Szafą Grającą. I dwógroszówka!!! I jednogroszówka!!!!!! I temu podobne heroiczne czyny mające na celu wyłącznie dobro Klubu. Skandal!!! Jeszcze to do was suchogardłowców nie przemawia??? Wyróżnienie otrzymuje się poprzez czyny dla Klubu, a nie picie w jakichś zdegenerowanych luksusowych restauracjach, ekskluzywnych barach czy pięciogwiazdkowych hotelach. Bądźcie pewni niewdzięcznicy, że każdy Nos podpisany grubym drukiem zasługuje na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Co to za wyróżnienia?????????????!!!!!!!!!!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:07 no!!! no!!! tzn nie nie Wentkasz napial: "Wyróżnienie otrzymuje się poprzez czyny dla Klubu" a wpisy na forum Ż-11 Online nie sa czynami dla Klubu. Ja w domu tworze specjalny nastroj klubowy. Dbam o wszystkie szczegoly (szafa grajaca, korytko, zwisy z sufitu, wyszmalcowane napisy itp), a Kolega mowi ze ja nie zasluguje na wyroznienie. Skand'al!!!! a na dodatek od jakichs suchogardlowcow wyzywa. Panie Prezesie prosze o intrwencje Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Interwencja! 10.04.02, 17:29 Cieszy mnie postawa Kolegi Dyrektora Wentkasza! W jego heroicznym wystąpieniu czuć bryzę browarnej pianki, mroźną świeżość kielona Lodowej, jutrzenkę owocowego błysku Dżefka i patriotyzm OjCzystej!!! Tak! Aby interpersonalne media sieciowe zidentyfikowały postać Starszego Nosa Dyplomowanego, delikwent powinien posiadać wieloletni staż zawartości krwi w alkoholu nie przekraczający dopuszczalnych norm! A o to trzeba dbać latami, przelewając w pocie czoła Dżefki z szyjek do wydobytych spod parkowych ławeczek kubulków i z kubulków do spragnionych łakoci gardziołek. Bijąc się na kaca i życie z dzikimi Niedźwiedziami (a czasem Żabami), wśród Lip i Skał, o wykopaną Łopatą, ostatnią dostawę Miodów Litewskich w wersji: na trzy łyki w takt clubowej muzyki! A wszystkim Clubowiczom, którzy nie doznali rozkoszy wytłuszczenia, zalecam długotrwałe treningi, bo picie wydłuża, i urozmaica, i upieksza, i ubarwia, i ubogaca (tak mówią księża, słyszałem), i... co tam jeszcze - życie! Oraz założenie konta w poczcie Gazety. Z Oj-cowskim (slip, slip...) pozdrowieniem Wasz El`Nosso Piverro Dżefko Miodzio Vudecco PREZESSO, sometimes De La`Cristinos- Marinos Mettacos! PS. Jak dobrze pójdzie, to za dwie godziny idę na umówiony dziś w Siemiatyczach trening z Al`Androsiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Kontrolny fpis IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:20 1.jestem za wieksza iloscia sexu. 2.osobiscie wole bieg na setke. 3 wiecej sexu Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kontrolny fpis 10.04.02, 17:37 1. Sexu na Torowej Ci u nich dostatek! Pod obietnicą pilnowania Magdy KA, mogę Koledze zagwarantować dwa egzemplarze SEXÓW (ale jeden, to siostra bielskiego policjanta, więc uważaj!). 2. To co, w połowie dystansu - gdzieś na wysokości przedszkola - padniesz?! Nie może być... Odpowiedz Link Zgłoś