odziej 23.08.07, 23:56 no co tam ... pogasili wszystkie światła w bielsku czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baam1 Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:23 No cos TY??? Dlaczego mielibysmy juz spać??? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:28 no właśnie widzę że niektórzy jeszcze nie śpią :D Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:31 jeśli można być takim po całym dniu pracy to z pewnością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:33 Nie wiem, a po całym dniu pracy sa także i inni. Czy to ma coś współnego ze spostrzefawczością ??? A dlaczego jeszcze nie spisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:36 usiadłem na kanapie i bezmyślnie gapię się w tv... na axn lecą csi... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:39 i oczywiście zaczepiasz Bielsk :) Niestety ja już idę spać, ale zaraz obudzi się i.madzia, może i roman zawita, tak żę na pewno będziesz miał z kim rozmawiać :) Kolorowych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 00:41 hmmm jak sie pewnie sam zaraz nie położę to rano żona da mi popalić ;) w końcu nie ma to jak być czasem pantoflarzem...tobie też kolorowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: wszyscy już śpią? 24.08.07, 03:14 No tak....teraz to już napewno wszyscy śpią :P Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Epilog 24.08.07, 08:11 dziś wstałem o 6:20... budzik co prawda dzwonił dobrą godzinę wcześniej ale chyba mi zbytnio nie przeszkadzał....do pracy sie spóźniłem się półgodziny ale w końcu piątek jest, nie? PS: co ty madziu robisz o 3 w nocy przy kompie? hmmm, nieważne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Niewyspani ? 24.08.07, 11:05 Moja sąsiadka niewyspana poszła dziś do pracy . Ja dłużej niż zwykle nie mogłem zasnąć ... Komary żeśmy tłukli . Niby takie niewielkie zwierzątko (co na to zieloni ?) , a utłuc trzeba przed snem . Przypomnę , że Francuzi nie mogli wybudować Kanału Panamskiego ze wzgledu na komary . Amerykańce osuszyli bagna Panamy i dop dziś czerpią zyski z walki z komarami . Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Niewyspani ? 25.08.07, 00:41 nikletni napisał: > Moja sąsiadka niewyspana poszła dziś do pracy . Ja dłużej niż zwykle > nie mogłem zasnąć ... Komary żeśmy tłukli . Niby takie niewielkie > zwierzątko (co na to zieloni ?) , a utłuc trzeba przed snem . > Przypomnę , że Francuzi nie mogli wybudować Kanału Panamskiego ze > wzgledu na komary . Amerykańce osuszyli bagna Panamy i dop dziś > czerpią zyski z walki z komarami . ***** Ze sonsiadkom żeś je tłukł ? hę :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Epilog 25.08.07, 00:44 odziej napisał: > > > PS: co ty madziu robisz o 3 w nocy przy kompie? hmmm, nieważne ; ****** Nocny marek jestem, to i siedzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Żubr i wieprzowina 25.08.07, 01:13 tak zastanawiam sie ... spać nie mogę, czy to słowiki, czy też kanarki sąsiadki ??""? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Żubr 25.08.07, 05:37 obserwer11 napisał: > w nocy podchodzi lepiej a może z rańca? ;P Odpowiedz Link Zgłoś