obserwer11 18.09.07, 22:42 jak w temacie : stawiam oficjalny wniosek o nie zaśmiecanie Forum atmosferą polityczną okresu wyborczego w V RP, dość tego spamu w Radio, Telewizji, Prasa etc. proszę * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 22:47 Pijesz obserwerze do linku który wkleiłem czy do tytułu wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 22:54 nic nie ma wspólnego z Twoim linkiem, nawet nie czytałem; słucham od 20.00 Radio Bia....k i tak sobie pomysłałem * piję piwo C.e.h.n z gwarancją Machlejda Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:00 A to przepraszam:) Przypadkowa zbieżność czasowa postów i moja nadinterpretacja. Ja od tygodnia nie piję piwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:06 startujesz andruszczyn1 w wielkim wyścigu do pokoju ? i gabinetów * czy też bronisz się niedługo / lub jesteś juz po ? * gratulować ? Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:11 Nie startuję ani nie wspieram:) Bronię w październiku. Jak bedę po, nie omieszkam się pochwalić na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:10 andruszczyn1 napisał: > A to przepraszam:) Przypadkowa zbieżność czasowa postów i moja nadinterpretacja > . Ja od tygodnia nie piję piwa:) ****** To się napij Kochany....bo może ta przypadłość jest od tego :P Ps: Soooorki Andruszczyn, właśnie pomyslałam, że jesli nie masz dzis humoru...to bedzie KLOPS. :)))nie obrazaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:15 > To się napij Kochany....bo może ta przypadłość jest od tego :P > > Ps: Soooorki Andruszczyn, właśnie pomyslałam, że jesli nie masz dzis > humoru...to bedzie KLOPS. :)))nie obrazaj się :) Być może to nadwrażliwość wynikająca z braku piwka w lodówce:) A humor mam dziś nienajgorszy, więc bez obaw:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:17 Ufff, ulżyło mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:21 Poważnie:]? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:26 andruszczyn1 napisał: > Poważnie:]? ***** jak najbardziej powaznie - nigdy nie kłamię...no może czasem ale nie teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:18 nie należy do niczego namawiać i.madziu * - wyjdzie do nocnego po piwo i jeszcze żule go oczyszczą * Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:24 niepotrzebne skreślam :) powinna być jeszcze inna opcja do wyboru ha może...zobaczą człowieka w potrzebie i pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:26 Nie ma strachu. W lodówce mam jeszcze wódeczkę, a w szafce wino:D Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:34 wytrzymaj, w październiku mam rocznicę wskoczy się i sprawdzimy jaka moc tego winka przed "pokrową" ? Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:41 Gruzińskie...Nie wiem czy wytrzyma do Pokrowy:) Ale nie ma co panikować. Do tego czasu można się zaopatrzyć w kolejne:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 23.09.07, 07:48 bardziej tematycznie: przechodzą z partii XXX do XYZ napinają się, nabierają powietrza w płuca lub wody w usta ; po wyścigu zarzekają się już nigdy więcej nie będę kandydował, a jednak, może jeszcze raz - mam szanse ... poźniej śledząc wyniki, tak mało zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: haha 07.10.07, 16:11 Pani profesor X,X.X z PO / szczupła blondynka/ niczego sobie widziałem dzisiaj wielki baner na białostockich Dojlidach startuje w "Wyścigu Pokojów" - dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: haha 07.10.07, 16:18 Coś ściemniasz. Obejrzałem Żubra z każdej strony i nie ma na nim żadnych banerów a dzisiaj kupiony.. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: haha 12.10.07, 22:19 rozumiem Gienio Winczyk, Szewiczcimo i paru innych... ale LeosE Marek Salskima do tego brudu też ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: haha 17.10.07, 00:35 jeszcze tylko 24+24 godziny i bedzie cisza wyborcza, wreszcie może BBC wróci do Polskiego Radia; więcej muzyki * Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy cisza wyborna 18.10.07, 20:02 czy to dzisiaj do 24.00 czy tez do jutra do 24.00? Odpowiedz Link Zgłoś