Dodaj do ulubionych

Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!!!!!!!

18.09.07, 22:42
jak w temacie :
stawiam oficjalny wniosek o nie zaśmiecanie Forum atmosferą polityczną okresu wyborczego w V RP,
dość tego spamu w Radio, Telewizji, Prasa etc.
proszę *
Obserwuj wątek
    • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 22:47
      Pijesz obserwerze do linku który wkleiłem czy do tytułu wątku?
      • obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 22:54
        nic nie ma wspólnego z Twoim linkiem, nawet nie czytałem;
        słucham od 20.00 Radio Bia....k i tak sobie pomysłałem *
        piję piwo C.e.h.n z gwarancją Machlejda
        • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:00
          A to przepraszam:) Przypadkowa zbieżność czasowa postów i moja nadinterpretacja. Ja od tygodnia nie piję piwa:)
          • obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:06
            startujesz andruszczyn1 w wielkim wyścigu do pokoju ? i gabinetów *
            czy też bronisz się niedługo / lub jesteś juz po ? *
            gratulować ?
            • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:11
              Nie startuję ani nie wspieram:) Bronię w październiku. Jak bedę po, nie omieszkam się pochwalić na forum:)
          • i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:10
            andruszczyn1 napisał:

> A to przepraszam:) Przypadkowa zbieżność czasowa postów i moja
            nadinterpretacja
            > . Ja od tygodnia nie piję piwa:)

To się napij Kochany....bo może ta przypadłość jest od tego :P

Ps: Soooorki Andruszczyn, właśnie pomyslałam, że jesli nie masz dzis
            humoru...to bedzie KLOPS. :)))nie obrazaj się :)
            • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:15
              > To się napij Kochany....bo może ta przypadłość jest od tego :P
              >
              > Ps: Soooorki Andruszczyn, właśnie pomyslałam, że jesli nie masz dzis
              > humoru...to bedzie KLOPS. :)))nie obrazaj się :)

Być może to nadwrażliwość wynikająca z braku piwka w lodówce:)
              A humor mam dziś nienajgorszy, więc bez obaw:)
              Pozdrawiam
              • i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:17
                Ufff, ulżyło mi :)
                • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:21
                  Poważnie:]?
                  • i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:26
                    andruszczyn1 napisał:

> Poważnie:]?
                    jak najbardziej powaznie - nigdy nie kłamię...no może czasem ale nie
                    teraz :)
            • obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:18
              nie należy do niczego namawiać i.madziu *
              - wyjdzie do nocnego po piwo i jeszcze żule go oczyszczą *
              • i.madzia Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:24
                niepotrzebne skreślam :) powinna być jeszcze inna opcja do wyboru
                ha może...zobaczą człowieka w potrzebie i pomogą :)
                • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:26
                  Nie ma strachu. W lodówce mam jeszcze wódeczkę, a w szafce wino:D
                  • obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:34
                    wytrzymaj, w październiku mam rocznicę wskoczy się i sprawdzimy jaka moc tego winka przed "pokrową" ?
                    • andruszczyn1 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 18.09.07, 23:41
                      Gruzińskie...Nie wiem czy wytrzyma do Pokrowy:) Ale nie ma co panikować. Do tego czasu można się zaopatrzyć w kolejne:)
                      • obserwer11 Re: Uchronić Forum od spamu wyborczego !!!!!!!! 23.09.07, 07:48
                        bardziej tematycznie:

przechodzą z partii XXX do XYZ napinają się, nabierają powietrza w płuca lub wody w usta ;
                        po wyścigu zarzekają się już nigdy więcej nie będę kandydował, a jednak, może jeszcze raz - mam szanse ...
                        poźniej śledząc wyniki, tak mało zabrakło
                        • konfederata haha 23.09.07, 08:23
                          www.youtube.com/watch?v=UTJ3Yqtucbs&NR=1
                          • obserwer11 Re: haha 07.10.07, 16:11
                            Pani profesor X,X.X z PO / szczupła blondynka/ niczego sobie widziałem dzisiaj wielki baner na białostockich Dojlidach startuje w "Wyścigu Pokojów" - dlaczego ?
                            • partizan79 Re: haha 07.10.07, 16:18
                              Coś ściemniasz. Obejrzałem Żubra z każdej strony i nie ma na nim
                              żadnych banerów a dzisiaj kupiony..
                              • 11rewresbo Re: haha 12.10.07, 22:19
                                rozumiem Gienio Winczyk, Szewiczcimo i paru innych...
                                ale LeosE Marek Salskima do tego brudu też ?
                                • obserwer11 Re: haha 17.10.07, 00:35
                                  jeszcze tylko 24+24 godziny i bedzie cisza wyborcza, wreszcie może BBC wróci do Polskiego Radia;
                                  więcej muzyki *
                                  • burak-cukrowy cisza wyborna 18.10.07, 20:02
                                    czy to dzisiaj do 24.00
                                    czy tez do jutra do 24.00?
                                    • hansgrubber Re: cisza wyborna 18.10.07, 20:08
                                      Jutro do 24. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka