pub.blues1 30.09.07, 10:14 na Ciomnoje Ciasto do Ciomnoj Chaty zapraszam w piatek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: W imieniny PABA.... 30.09.07, 12:39 Jak nie wyjadę poza miasto, to "połakomię się" na "Ciomnoje Ciasto" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: W imieniny PABA.... 01.10.07, 00:29 kiedy juz wszyscy będą w Ciemnej chacie, z roboczych na wyjściowe zamienię gacie wyruszę czołgiem relacji Supraśl- Bielsk Podlaski Arturro proszę zabawiaj ulubione laski ...* Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 A może biszkopty (blondyny) 01.10.07, 07:23 jalutka pewnie coś upiecze pachoże na albinosa Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A propos....pieczenia ;) 01.10.07, 20:20 Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że różnorakie imprezy w Ciomnoj Chacie są urządzane specjalnie w piątki, soboty, niedziele...żebym broń Boże nie brała w nich udziału. Oczywiście słyszałam gdzieś o kobietach niebezpiecznych i toksycznych ale zawsze myślałam, że to nie o mnie ;))) ☺ Ps. To_ju ciasto mogę Ci podrzucić w tygodniu, powiedz gdzie ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: W imieniny PABA.... 01.10.07, 20:20 Imieniny paba-Artura sa w sobotę!!! Ale jakiegoś gożdzika przytargam w pysku i w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: W imieniny PABA.... 01.10.07, 22:49 to ja może Jemu pstrąga, węgorza a może sielawę z Mrągowa przywiozę ? Arturze, która ryb chciałbys ? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: W imieniny PABA.... 02.10.07, 07:00 sielawę , sielawę , sielawę, sielawę...... och Wolfie - sielawę! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: W imieniny PABA.... 02.10.07, 07:04 pub.blues1 napisał: > na Ciomnoje Ciasto do Ciomnoj Chaty zapraszam w piatek Jak najbardziej oczywistym jest, że wszystkie Panie FBP zapraszam, takze te , które nie udzielaja sie , a jednak czytają, takze, niejako przedstawicielki wielkiego świata- skarę, mambę, no i kkarolkę, która miała być a chyba nie była w sobotę. Wiecie, 6.10 mam imieniny, a 5.11 - urodziny, mniej więcej jak Wujekjarek - POZDRAWIAM I CZEKAM NA TEGOROCZNY REPLEJ Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: W imieniny PABA.... 03.10.07, 21:05 Arturo wujo nie wie czy na poczatku listopada bedzie w bielsku, ale jak bedzie nawet ciut pozniej to z cala pewnoscia sie pojawi na mila pogawedke :) wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: W imieniny PABA.... 03.10.07, 22:20 miło, wujjerecki odezwał się * kiedy wuju do Plutycz zawitasz ? jesienne ognisko planujemy * Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: W imieniny PABA.... 05.10.07, 21:49 na jesien chyba niestety nie zdaze :(((( ale za zaproszenie dziekuje, bede uwazal, co by nie przeoczyc kolejnego spotkanka w milym gronie wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś