obserwer11 31.10.07, 01:03 rozpoczynam alfabetycznie, najpierw zróbmy zbioorke w celu sprawdzenia obecności : aieu, aneczka820, baam1, evaszef, i.madzia, ja-alutka, mama36, mamba30, monika80, tlucbucow,.... ktoś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pub.blues1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 31.10.07, 22:43 witaj obi11, jak miło poczytać pozdrawiam misski też, ach gdzież Wy białogłowy nasze? Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 31.10.07, 23:05 widziałem kilka naszych wspaniałych forumowiczek w lesie zbyt blisko nie podchodziłem, aby nie przestraszyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:26 ObservaTorres: A pocztę forumową odbierasz? Bo jeszcze parę FoRumianek by się znalazło! Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:30 yhhy, Colour-ize, Skrzywiony mózg kregosłupa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:34 O! Właśnie! Też! :oD A Móżdżeq tu jeszcze zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:41 Dawno jej nie widziałam..od lipca, może nie ma jej BP :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:47 No właśnie :) DZIEWCZYNY!!! nie zostawiajcie mnie samej,w tym wybitnie męskim gronie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:48 przybywam na wsparcie :))) Cały czas jestem, lecz jakoś milcząca ostatnimi czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:52 Bardzo mnie to ucieszyło...:))) czemuś się nie odzywała ? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:54 jakoś nie było o czym :((( a i z wymyśleniem nowego tematu problemy miałam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:56 Mam pomysł na tematy...tylko ciiiii Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:58 To świetnie :) Na Ciebie zawsze mozna liczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:56 Czytasz i raporty PiSzesz, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:59 Zacny Hansie, przecież wiesz doskonale, że ja na żartach się nie znam :P Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:00 No nie wypominaj mi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:56 Hm... Raczej jest. Może częściej śmiga po innych serwisach, np. Gronie i Naszej Klasie. A właśnie! Jak tam u Szanownych Forumowiczów z Naszą Klasą? Baam wiem że jest, Pub.Blues także. Madzia, Hansie - założyliście już swoje klasy? :o) www.nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:57 Klasa? Ja skonczylem juz szkolna edukacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:59 I właśnie dla Kotów-Weteranów jest to portal ;o) Nie wiem, gdzie Cię szukać, ale Gosi w bielskim II LO też raczej nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 01:58 to musiałaby być klasa na trzecią zmianę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:00 właśnie taka ona jest. Polecam wejście na stronkę i odszukanie własnej klasy. Moja strasznie nawala :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:02 Mojej klasy napewno tam nie ma. Ale zaraz pójdę i sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:03 Czasem dla wiedzy trzeba się poświęcić ;o) Na "Naszej Klasie" znalazłem już po latach cztery koleżanki z klasy i jednego funfla. A z sąsiednich klas, to ho, ho! Nie zliczę znajomych! Naprawdę fajny portal. Szczerze polecam! :oD Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:06 Kiedy moja klasa w 99% składała się z dziewuch. Z większością z nich mam kontakt...no chyba zaprosiłyby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:11 A możesz zdradzić przynajmniej, która to była szkoła? Odszukałaś? Jest? Zakładając, że w Bielsku, to powinna być tu: nasza-klasa.pl/country/20/3/1/1 Województwo: podlaskie Miasto: Bielsk Podlaski [zobacz inne miasta] a) Wybierz typ szkoły: Wszystkie Szkoła wyższa Liceum ogólnokształcące Technikum Liceum profilowane Szkoła zawodowa Gimnazjum Szkoła podstawowa Szkoła muzyczna Inne Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:20 już sprawdziłam...szkoła jest, rocznika nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:23 No to teraz już z górki! Tworzysz klasę i zapraszasz Qmpele! Dajcie znać, kiedy 100-dniówka ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:26 Khaa ha, ha ..trzymam za słowo. Będziesz musiał ściągnąć paru kumpli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 01.11.07, 02:30 Da się zrobić! Chociaż w mojej klasie na razie przeważają kobiety: nasza-klasa.pl/school/4446/25 to przecież mogę się posiłkować kolegami z klas równoległych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Sprostowanie 01.11.07, 10:14 > rozpoczynam alfabetycznie, najpierw zróbmy zbioorke w celu sprawdzenia obecnośc i : > aeiou2, aneczka820, baam1, embe_1981, evaszef, i.madzia, ja-alutka, joanbern, mama36, mamba30, menka8(nie ma jeszcze wizytówki) monika80, skara, tlucbucow... kto tam jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Sprostowanie 01.11.07, 11:04 To i ja dodam alfabetycznie: aeiou2, afrodyta, baam1, bielska_zaraza, blawatek12, colour-ize, ewikola, hajdis, i.madzia, ja-alutka, khaki3, mama36, mamba30, martist, marysiapl, marzena5510, mmagi, natka134, rafiki10, skara Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Sprostowanie 01.11.07, 13:21 Szpila musi mieć kartotekę (teczki) , że tak szczegółowo ... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Sprostowanie 01.11.07, 14:33 nikjesienny napisał: > Szpila musi mieć kartotekę (teczki) , że tak szczegółowo ... Mam dobrą pamięć. Poza tym nie wymieniłem forumowiczek "meteorów" które wpisywały się jednorazowo lub tylko kilkukrotnie oraz tych, których nie pamiętam ;) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Regulamin trzeba stworzyć. 01.11.07, 13:25 Teraz Szpilo trzeba określić zasady: - kryteria startu w wyborach (jakikolwiek wpis; wizytówka; deklaracja?); - kryteria doboru elektorów (obecność na forum; zalogowanie; obecność na spotkaniu elekcyjnym?) - sposób głosowania (jawne/tajne; wirtualne: na forum, na stronce opiekuna forum; w "realu" - na spotkaniu wyborczym?) - sposób ogłoszenia wyników i gala laureatek (Pub.Blues pomoże?) To nie będzie takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Sprostowanie 01.11.07, 21:32 miło mi bardzo, ze ktoś mnie jeszcze pamięta;) doskwierał mi brak czasu w ostatnim roku..... rodzina mi się powiększyła... szkoła się skończyła.... Teraz mam więcej wolnego czasu Wracam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: witamy ponownie 01.11.07, 21:57 Jasne. Tylko muszę rozeznanie zrobić w sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Witajcie Dziewoje! 01.11.07, 22:02 i Ty Hajdis witaj ponownie. A ja chetnie pomogę w organizacji. O juz to widzę, będzie piknie. Te prezentacje i pokazy... ZARAZ mi sie oberwie od "szowinistycznych meskich świń" Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Witajcie Dziewoje! 01.11.07, 22:06 No właśnie. Muszę zrobić rozeznanie. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa80 Re: Witajcie Dziewoje! 03.11.07, 10:45 monikaa80 napisała: > Melduję się i ja. czyli monikaa80 przez 2xa Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Witajcie 03.11.07, 17:52 Drogie Panie, dziewczęta, dziewoje ... 1. musicie uzupełnic swoje wizytówki 2. fala rodaków wraca z wysp min. z Owczych 3. tdeha - ogłosił, że zaprasza na Anrzejki 30 november 2007 4. bedzie ogłoszony konkurs na najmilszą forumowiczkę FBBI 5. i tak mam już swoja kandydatkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Obserwerku ! 03.11.07, 18:55 Jako aktywny forumowicz , przystąp do ustanowienia regulaminu wyborów . Ad pkt. 5 , troche żle wypadło , albo żle zrozumiałem . Przed konkursem , wszystkie dziewczyny winny mieć równe szanse . Abo to nas wybiorą do juurry ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 nikulistopadowy! 03.11.07, 19:53 Ad.pkt.5 była to najzwyklejsza prowokacja * - juz słyszałem te soprany i alty : to ja , to ja ... regulamin powiadasz , dobrze zaczynamy : Regulamin wyboru najmilszej miss Forum FBBI : & 1 forumowiczka powinna wpisać przynajmniej cztery posty miesięcznie, & 2 zgłoszona osoba powninna posiadać ukończone 18 lat, & 3 można zgłaszać kandydaturę osób przebywających poza granicą IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_lunatyk Re: nikulistopadowy! 03.11.07, 20:30 - Cztery wpisy , owszem . - O latach bym nie dyskutował , bo jak były filmy od 15 -tu , to musiałem legitymację sfałszować , itd . Uczestniczki rankingu musiałyby coś też fałszować ? Może ten punkt pomińmy ... - Poza granicami niewiele jest aktywnych forumowiczek ( Skara ) , i nalezy je uwzglednić w sytuacji , jak spełniają warunki o wymaganych 4 postach miesięcznie . Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: nikulistopadowy! 04.11.07, 11:37 Ad.pkt.5 była to najzwyklejsza prowokacja * > - juz słyszałem te soprany i alty : to ja , to ja ... sugerujesz obserwerku, ze to_ja8 BĘDZIE STARTOWAŁ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Zaspałam 08.11.07, 09:53 Zaspałam na zbiórkę....no tak niedźwiedzie jesienią idą spać,ja chcę do lata i motylki w brzuchu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jak to mówią...Lepiej późno niż... 05.11.07, 13:09 Witam Kochani Moi - Melduję się karnie!! Obiecuje niniejszym 4 posty miesięcznie zaczynając od dziś. 30 stawię się na "wezwanie"... resztę "kryteriów" też spełniam, pozdrawiam Was cieplutko Wszytskich! Ps. Baam ... kiedy nasze "piwko" ? ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Polityka jest ślepa, widzi na jedno oko ;) 11.11.07, 20:37 drodzy panowie, kiedy tak rozprawiacie historycznie, politycznie i narodowościowo, zwróćcie uwagę czym w tym czasie zajmują się Wasze kochane Damy ??? dżentelmany Odpowiedz Link Zgłoś
aeiou2 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 13.11.07, 00:12 ja też jestem. a jakieś miejsca będą? tytuł wice miss czy coś takiego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 13.11.07, 00:50 5000 postów przez ok. 1,5 roku...Ha, ha spełniam warunki ? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Nasze Miss forumowiczki FBBI 13.11.07, 04:08 jak nieoficjalnie dowiedziała się Redakcja Głosu DePlJa,RajChr,StrŁy będzie kilka miejsc w Plebiscycie Miss Obiektywu79 Odpowiedz Link Zgłoś