pawlozsiul 18.11.07, 12:35 Kasując ryzykujesz to, że pierwszy z brzegu kretyn wyrasta na męczennika za wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swoboda_slowa35 Widze tu kulture na wysokim poziomie 18.11.07, 12:46 Nazwano mnie wypierdkiem,grozono wybiciem zebow,a teraz kwiat tego forum nazywa mnie pajacem.Gornolotnie tu nie ma co :( Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Widze tu kulture na wysokim poziomie 18.11.07, 13:47 swoboda_slowa35 napisał: > Nazwano mnie wypierdkiem,grozono wybiciem zebow,a teraz kwiat tego > forum nazywa mnie pajacem.Gornolotnie tu nie ma co :( Nie zębów a była mowa o kaczym dziobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Uwaga na szpilę five five five ! 18.11.07, 12:47 Wróbelki doniosły że ma dwa komutery . Jeden do pisania , drugi do kasowania . Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_slowa35 Pytanie "kretyna" 18.11.07, 12:56 Czy rozkaz plynacy z Siul zostanie wykonany? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Uwaga na szpilę five five five ! 18.11.07, 14:07 Wróbelki miały rację ? Kupił nowy sprzęt i się nie pochwalił . Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Pawlo! 18.11.07, 12:57 Biorac pod uwage dobor slow konkurujesz z Lechowskim, a nie jest to chlubna rywalizacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klon0001 Re: Pawlo! 18.11.07, 13:03 Z pod klawiatury Pawlosiula nie po raz pierwszy wychodzą nieparlamentarne określenia pod adresem innego forumowicza. lubi wyrażać się dobitnie Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: Pawlo! 18.11.07, 13:09 A cóż to wszyscy tacy delikatni? Z poprzedniej kadencji parlamentu czy co? Belweder jego mać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul skoro człowiek pajacuje... 18.11.07, 13:13 Pytanie o tłumacza uznaję za przejaw pajacowania. Moze to i nie jest parlamentarne, ale nie jesteśmy w Sejmie. Tam to już wyższa szkoła jazdy: "ścierwa" i "ścierwojady". Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie rozczulaj się 18.11.07, 13:33 Wrzucasz gó.. w wentylator i dziwisz się skutkom. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: nie rozczulam się 18.11.07, 13:41 Wątek nie został skasowany. Gnije na Oślej ławce. Niku, wróbelki ćwierkają, że masz jeden komputer a wiele ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: nie rozczulam się 18.11.07, 13:52 Dopowiem że przede wszystkim z uwagi na wpis ckmi przeniosłem cały wątek na Oślą ławkę. Niektórzy powinni nauczyć się kultury i tolerancji w dyskusjach. Spotykam się ostatnio z poglądami: "Na bielskim forum pisze samo oszołomstwo więc rzadziej zaglądam, a dyskutować z nim nie chcę" Jest to oczywiście uogólnienie, ale ... Ostatnio rzadziej zaglądam na forum, co poniektórzy przez to uważają, że mogą pisać wszystko co im ślina na język przyniesie. Owszem, mogą pisać, ale jak założą swoje forum - tam mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul e tam, są dwa warianty 18.11.07, 13:56 a) brak oszołomstwa - nic się nie dzieje, zero akcji b) najazd oszołomstwa - to się im oszołomsko odpowie i coś się przynajmniej dzieje. szpila555 napisał: > Spotykam się ostatnio z poglądami: > "Na bielskim forum pisze samo oszołomstwo więc rzadziej zaglądam, a > dyskutować z nim nie chcę" Ci ludzie w wariancie (a) też nie zaglądają - z powodów j/w Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: nie rozczulam się 18.11.07, 13:58 szpila555 napisał: > Dopowiem że przede wszystkim z uwagi na wpis ckmi przeniosłem cały > wątek na Oślą ławkę. To może go jeszcze zbanuj? Zawsze tak pisał, ten styl ckmi należy do niezbywalnego kolorytu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: nie rozczulam się 18.11.07, 14:10 > Spotykam się ostatnio z poglądami: > "Na bielskim forum pisze samo oszołomstwo więc rzadziej zaglądam, a > dyskutować z nim nie chcę" Faktycznie coś Serwisa dawno nie było.. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: nie rozczulam się 18.11.07, 14:20 szpila555 napisał: > Dopowiem że przede wszystkim z uwagi na wpis ckmi przeniosłem cały > wątek na Oślą ławkę. > Niektórzy powinni nauczyć się kultury i tolerancji w dyskusjach. > Spotykam się ostatnio z poglądami: > "Na bielskim forum pisze samo oszołomstwo więc rzadziej zaglądam, a > dyskutować z nim nie chcę" > Jest to oczywiście uogólnienie, ale ... > > Ostatnio rzadziej zaglądam na forum, co poniektórzy przez to > uważają, że mogą pisać wszystko co im ślina na język przyniesie. > Owszem, mogą pisać, ale jak założą swoje forum - tam mogą. Szpilo Tobie glówka nie boli ? Ty mnie się czepiasz ? Tolerując oszołomów spod znaku jakiś lachowskich i meksyków ? Tobie nic się nie pomyliło? A moze odgrywasz się że śmiałem zaczepić Studziwody i wspomnieć cos o konflikcie dot. tartaku. Jak pamiętasz gdy zostałeś "opiekunem" (hi, hi) od razu byłem przeciwny abyś miał tu coś do rządzenia. Był to czas gdy wraz tojem robiłś akcje wyborcza na burmistrza. Swojemu kolesiowi jak zwykle nie masz nic zarzucenia, chociaż w każdym wątku obraża kogoś ze sóldzielni - a mnie który po imieniu zazwałem lachowskiego (dla przypomnienia) gmojem - Ty nazywasz mnie oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Podyskutyjmy jak nieoszołomy 18.11.07, 14:48 Do dyskusji zapraszam osoby o znatych tu ogólnie nickach, nie zapraszam jakichś nowych nicków lu klonów. Czy słusznie nazwałem lachowskiego produktem powstałym z fermantacji odchodów zwierząt gospodarczych. osobnik ten obraża moich najbliższych (rodzinę, współwierców, mieszkańców itp)- uważając ich za - komunistów - następców osób winnych czystek UPA - winnych przegrania partii braci Wyśmiema się z naszej mowy i zwyczajów. Do dyskusji używa agumentów takich jak wybiórczo wybrane fakty z histori, których przynajmniej ja nie znam i nie mogę się do nich merytorycznie odnieść. ................. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: nie rozczulam się 18.11.07, 16:22 ckmi napisał: > szpila555 napisał: > > > Dopowiem że przede wszystkim z uwagi na wpis ckmi przeniosłem cały > > wątek na Oślą ławkę. > > Niektórzy powinni nauczyć się kultury i tolerancji w dyskusjach. > > Spotykam się ostatnio z poglądami: > > "Na bielskim forum pisze samo oszołomstwo więc rzadziej zaglądam, > a > > dyskutować z nim nie chcę" > > Jest to oczywiście uogólnienie, ale ... > > > > Ostatnio rzadziej zaglądam na forum, co poniektórzy przez to > > uważają, że mogą pisać wszystko co im ślina na język przyniesie. > > Owszem, mogą pisać, ale jak założą swoje forum - tam mogą. > > Szpilo Tobie glówka nie boli ? Ty mnie się czepiasz ? Tolerując > oszołomów spod znaku jakiś lachowskich i meksyków ? > Tobie nic się nie pomyliło? > A moze odgrywasz się że śmiałem zaczepić Studziwody i wspomnieć cos > o konflikcie dot. tartaku. > Jak pamiętasz gdy zostałeś "opiekunem" (hi, hi) od razu byłem > przeciwny abyś miał tu coś do rządzenia. Był to czas gdy wraz tojem > robiłś akcje wyborcza na burmistrza. Swojemu kolesiowi jak zwykle > nie masz nic zarzucenia, chociaż w każdym wątku obraża kogoś ze > sóldzielni - a mnie który po imieniu zazwałem lachowskiego (dla > przypomnienia) gmojem - Ty nazywasz mnie oszołomem. Zamiast odpowiedzi wyżje wpomniany kumpel pisze we wszystkich innych watakach aby ten zszedł na dół. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: nie rozczulam się 18.11.07, 17:42 ckmi napisał: > > Szpilo Tobie glówka nie boli ? Ty mnie się czepiasz ? Tolerując > > oszołomów spod znaku jakiś lachowskich i meksyków ? > > Tobie nic się nie pomyliło? > > A moze odgrywasz się że śmiałem zaczepić Studziwody i wspomnieć > cos > > o konflikcie dot. tartaku. > > Jak pamiętasz gdy zostałeś "opiekunem" (hi, hi) od razu byłem > > przeciwny abyś miał tu coś do rządzenia. Był to czas gdy wraz > tojem > > robiłś akcje wyborcza na burmistrza. Pomawiasz ckmi. Odświeżę Ci pamięć. Mamy demokrację. Nawet w Bielsku, jeśli to się komuś nie podoba - każdy ma prawo startować w wyborach. A opiekę nad forum na czas kampanii zawiesiłem i "nożyce przekazałem" "zastępcy". Co do "tartaku" w Studziwodach, to żadną stroną w postępowaniu przeciwko tej - moim zdaniem - samowoli budowlanej nie jestem. Gdybym był, pewnie już dawno była rozstrzygnięta, a ten "tartak" czy jak go zwą inaczej "zakład stolarski" znikłby z powierzchni ziemi. > Zamiast odpowiedzi wyżje wpomniany kumpel pisze we wszystkich innych > watakach aby ten zszedł na dół ckmi - w świetle twej "argumentacji" odpowiadasz za działania swoich "kumpli", niezależnie co zrobią. Gratuluję "geniuszu". Chyba normalną sprawą jest to, że ktoś zakłada nowy wątek jeśli ma coś do powiedzenia w nowej sprawie. Szczerze mówiąc mając na względzie ogłoszenie o chlorowaniu wody w mieście - pojechałem i kupiłem zapas wody tak "na wszelki wypadek". Może w tym temacie się wypowiesz? Zawszew miałeś jakieś "przecieki" z "Miasta". Wiesz może coś więcej na temat chlorowania wody? Śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: nie rozczulam się 18.11.07, 20:21 szpila555 napisał: pojechałem i kupiłem zapas wody tak "na wszelki wypadek". Może w tym temacie się wypowiesz? Zawszew miałeś jakieś "przecieki" z "Miasta". > Wiesz może coś więcej na temat chlorowania wody? Śmiało. Szpilo mam przeciek z "Miasta". Widziałem siedział świstak i sikał do studzienki. Chwlie póżniej jechało dużo samochodów z napisem PK. "Miasto" mówiło że również zagrożona jest "Wieś" i stare dzielnice miasta. Kup więcej wody, może przyjdą ONI i zechcą pić. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: nie rozczulam się 18.11.07, 15:36 To jest pomysl - dopisac cos kontrowersyjnego do szacownego watku. Wtedy Szpila wyrzuci caly. :) W sumie nie spodziewam sie po Tobie logiki, wiec nie ma co sie strzepic. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: nie rozczulam się 18.11.07, 15:39 hansgrubber napisał: > To jest pomysl - dopisac cos kontrowersyjnego do szacownego watku. > Wtedy Szpila wyrzuci caly. :) W sumie nie spodziewam sie po Tobie > logiki, wiec nie ma co sie strzepic. Do kogo to było ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 to_ja zgaduję!!! 18.11.07, 15:06 szpila555 napisał: > Wątek nie został skasowany. > Gnije na Oślej ławce. > Niku, wróbelki ćwierkają, że masz jeden komputer a wiele ... ... do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: to_ja zgaduję!!! 18.11.07, 15:25 Szpila sugeruje , że oprócz ników sezonowych , przyswoiłem sobie jeszcze kilka . "ckmi" mógłby się obrazić i oskarżyć o kradzież jak i wielu innych forumowiczów . Cóż , sugerować można . Przypomnę łacińską sentencję : Errare humanum est . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie wiem, co tu jest do kasowania??????????????? 18.11.07, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=72169074&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Poczytalem.... 18.11.07, 15:21 Dla niektorych z Was slowa gnoj,goowno..sa wyrazem "ekspresji" oczywiscie gdy odnosza sie do ludzi nie z Waszego kregu towarzyskiego,kulturowego czy religijnego.Bijcie sobie dalej piane i upewniajcie sie w swiadomosci wykluczenia....sami sie wykluczacie takim sposobem okreslania innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Poczytalem.... 18.11.07, 15:26 lechowski51 napisał: > Dla niektorych z Was slowa gnoj,goowno..sa wyrazem "ekspresji" > oczywiscie gdy odnosza sie do ludzi nie z Waszego kregu > towarzyskiego,kulturowego czy religijnego.Bijcie sobie dalej piane i > upewniajcie sie w swiadomosci wykluczenia....sami sie wykluczacie > takim sposobem okreslania innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Poczytalem.... 18.11.07, 15:29 lechowski51 napisał: > Dla niektorych z Was slowa gnoj,goowno..sa wyrazem "ekspresji" > oczywiscie gdy odnosza sie do ludzi nie z Waszego kregu > towarzyskiego,kulturowego czy religijnego.Bijcie sobie dalej piane i > upewniajcie sie w swiadomosci wykluczenia....sami sie wykluczacie > takim sposobem okreslania innych ludzi Poczytaj jeszcze i jeszcze ... i zniknij stąd. Przestań pipipipi obrażać. Jesli to towarzystwo, ta mentalność ludzi ci nie pasuje to ... idż sobie. Nikt ze starych nicków nie zapłacze za tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A co tutaj napisał ckmi? 18.11.07, 18:03 I dlaczego cały wątek nie pojechał na Oślą Ławkę? My chcemy wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A co tutaj napisał ckmi? 18.11.07, 18:20 Ja nie wiem za bardzo o co chodzi ale mogę chcieć wiedzieć;P Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: A co tutaj napisał Pawlozsiul? 18.11.07, 18:41 partizan79 napisał: > Ja nie wiem za bardzo o co chodzi ale mogę chcieć wiedzieć;P I ja tak samo jak partizan. Pawlo, wyjaśnij o so chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie ma to jak dobry PR 18.11.07, 18:43 Wyciąć corpus delicti i niby po problemie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul MY naród! 18.11.07, 18:35 wszyscy obywatele Rzeczypospolitej, zarówno wierzący w Boga będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna, jak i nie podzielający tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 16:30 O rany jaka debata.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul gdyby Ci temat umknął... 18.11.07, 16:43 To debata o granicach wolności słowa i warunkach brzegowych demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: gdyby Ci temat umknął... 18.11.07, 16:47 Na szczęście dla niektórych brak logiki jest ich zaletą.... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: gdyby Ci temat umknął... 18.11.07, 16:57 Dla ckm-ow brak dyskusji i roznocy pogladow jest wyrazem demokracji a slowne chamstwo wyrazem "ekspresji"...ckm-oj wiec dalej Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 18:42 Książe Sułtan ibn Salman al Saud z Arabii Saudyjskiej, który leciał promem kosmicznym Discovery w czerwcu 1985 roku, z francuską i amerykańską załogą, powiedział w Dallas: "W pierwszym i drugim dniu lotu widzieliśmy nasze kraje i mówiliśmy: "To mój dom". Trzeciego dnia widzieliśmy tylko kontynenty. Piątego dnia tylko Ziemię. Stała się ona jednym miejscem, Naszym Domem. To jest zdumiewające uczucie." Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 18:47 Budda zdawał się być niewzruszony obelgami, rzucanymi na niego przez gościa. Kiedy później uczniowie zapytali go o sekret jego pogody, powiedział: „Wyobraźcie sobie, co by było, gdyby ktoś postawił przed wami ofiarę, a wy nie podnieślibyście jej, lub gdyby ktoś wysłał wam list, którego byście nie otworzyli; jego treść nie miałaby na was wpływu, nieprawdaż? Róbcie tak za każdym razem, gdy was lżą, a nie stracicie swej pogody". Jedyny rodzaj godności, który jest prawdziwy, to ten, którego nie zdoła pomniejszyć brak szacunku innych. Nie pomniejszysz majestatu wodospadu Niagara, plując na niego. de Mello Anthony - Modlitwa Zaby Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 19:08 Zaraz zostaniesz okarzona o herezję: tworczosc Mello zostala potepiona przez Kongregacje Nauki Wiary i to wtedy gdy na jej czele stal niejaki Ratzinger. :) I o ile sie nie myle od kilku lat nie jest w Polsce wydawany. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 19:35 Chce Cie Hans uspokojic!Cenzura zostala zlikwidowana w Polsce wraz z upadkiem socjalizmu i Ministerstwa Prawdy.Ty jak zwykle straszysz dziatwe Sw.Inkwizycja no i ciemnogrodem...zmen plyte Hans bo zaczyna byc to naprawde nudne Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 20:24 1. A Ty jak zwykle odpowiadasz na pytanie ktorego nie zadalem. Bo na to pytanie ktore postawilem nie znasz odpowiedzi :) 2. A co do meritum tego watku - Szpila znow przegial. Jestescie wyjatkowi ze tolerujecie takiego admina. Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Apel do Szpili: przywróć tego pajaca 18.11.07, 19:49 teksty Mello trafiają do mnie, nie obchodzi mnie niczyja opinia, rażą mnie natomiast herezje które obserwuję w KRZK I Kp :) Odpowiedz Link Zgłoś