szpila555 04.01.08, 16:13 www.sokolka.pl/hotspot.htm W Sokółce oczywiście. Czy ktoś wie o jakimś hot-spocie w Bielsku? Z tego co słyszałem - półtora roku temu był koło Urzędu Miasta. Czy działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Hot-spot 04.01.08, 16:28 Podobno działa, ale ponoć ma dość krótki zasięg... Warto podbiedz z laptopem i sprawdzic. Wiem, że darmowy dostęp bezprzewodowy jest w okolicach ZS nr 3 (Ekonomy). Tam nauczyciel informatyki udostępnia internet bezprzewodowy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Hot-spot 04.01.08, 17:51 w kapitaliżmie nie ma nic za darmo ! zapytaj w Bielsku Podlaskim ul.Mickiewcza 33 Odpowiedz Link Zgłoś
vorobiej Re: Hot-spot 04.01.08, 19:18 Na pewno jest jeden który ma dosyć duży zasięg próbowałem na północnej, Brańskiej przy pubie i działa, jest również kilka niezabezpieczonych sieci domowych do których można podłączyć sie. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Hot-spot 05.01.08, 06:04 Z tym łapaniem zasięgu do odbioru internetu i wpisem kolegi worobieja,przypomniała mi się stara,dobra rosyjska czastuszka,a leci tak: Szoł ja lesam,pesniu pieł Worobiej na (szpila wykreślił)mnie sieł, ja hacieł jewo pajmat", on udrał,jebjonajmat" Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Hot-spot 09.01.08, 09:01 wyzwanie dla właścicieli bielskich knajp. W bstoku juz kilka proponuje darmowy hot-spot Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Hot-spot 10.01.08, 06:24 A jeszcze było i tak: "Hot-spot" , my padaszli iz za ugła, "Hot-spot" , ty mnoga na siebia wziała, itd. ... Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Hot-spot 11.01.08, 21:52 stepby napisał: > wyzwanie dla właścicieli bielskich knajp. W bstoku juz kilka > proponuje darmowy hot-spot sogłasien Odpowiedz Link Zgłoś