nikzimowy 22.01.08, 19:54 Spytałem o dorobek naukowy lechowskiego51 i watek ... był i zniknął ? Duch praszczurów lechowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzimowy Re: Dziwnym zbiegiem okoliczności 22.01.08, 20:00 Spytałem , m.i. o dorobek naukowy naszego forumowicza , który sam nam tłumaczył , ze na emigracji był poważnym naukowcem . Nie widzę podstaw do kasowania tego typu watków . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Dziwnym zbiegiem okoliczności 22.01.08, 20:03 Ponawiam pytanie : - Co robiłeś na tej emigracji , jako naukowiec ? - Zacytuj nam chociaż fragment swojej , jakiejkolwiek pracy naukowej , nawet tej maturalnej . - Czy z emigracji wróciłeś z jakimś dorobkiem , czy jako nieudacznik ? To ważne . Frustracje przelewa na to forum . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Dziwnym zbiegiem okoliczności 22.01.08, 20:07 zostawcie w spokoju Lechowskiego51 ! przecież człowiek, zasłużony, politycznie poparwny, posiada wrodzone poczucie honoru ... a ja Jego baardzo podziwiam ! to mój wzór patrioty ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Zostawiamy ! 22.01.08, 20:16 W spokoju , bo i tak pozostanie nam tylko wybrykiem natury , takim "Napoleonem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Zostawiamy ! 22.01.08, 20:21 Filtracja ludzi to twoje zainteresowania widze....słucham wiec o Twoim dorobku Jesienny Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Giermkowi rzucę 22.01.08, 20:27 przypadkiem , że moje 4 klasy podstawówki przynoszą mi więcej korzyści w pojmowaniu świata , jak twego pana emigracyjne wykształcenie . Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Giermkowi rzucę 22.01.08, 20:55 Nicku lec po całosci ....Raczek juz sie ujawnił Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Giermkowi rzucę 22.01.08, 21:11 Nick jestes zwyklym klamca.Klamiesz mowiac ze mowilem o swoim dorobku naukowym na emigracji,klamiesz rowniez mowiac ze mowilem ze mam dwie corki.To Ty jaqk mnie pamiec nie myli oglaszales takie rewelacje.Nie dementowalem bo uwazam ze wchodzenie w sprawy osobiste jest zwyklym swinstwem co Ty czynisz z upodobaniem.Zreszta zgodnie z regula,ze jak sie nie mam merytocznych argumentow to sie wali ponizej pasa Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Sklerosis,lechowski,sklerosis 23.01.08, 07:26 Chcesz, masz : www.nikandr.republika.pl/corki.jpg Chyba , że to córki sasiada . Pamiętasz tę trzecią , na trzecim roku KULu ? Nie chce mi się szukać , jak i innych imaginacji . Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Sklerosis,lechowski,sklerosis 23.01.08, 08:47 Znalazłem link, nikt tego tekstu niku nie kasował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=74537110&wv.x=2&a=74598905 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sklerosis,lechowski,sklerosis 23.01.08, 10:35 Czy z tego wynika ze mam dwie corki?Malo tego z tego nie wynika ze mam tylko troje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Sklerosis,lechowski,sklerosis 23.01.08, 19:18 że Nick potrafi zliczyc do trzech to wszyscy ogolnie wiedzą.....ale że ty Szpilo moderator tego forum..............? Odpowiedz Link Zgłoś