Dodaj do ulubionych

Dziś w ZOO...

23.02.08, 14:30
Zapraszam! odmienne style muzyczne poczawszy od dance przez electro az do r&b... Start o 20
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: Wczoraj wieczorem w ZOO... 24.02.08, 09:24
      Jak było?
      • cdsmarcin Re: Wczoraj wieczorem w ZOO... 24.02.08, 12:24
        Ogólnie ciekawie, dużo ludzi, jak nigdy. Może jedyną niedogodnością było kilka sytuacji związanych z bijatykami.
        • wujekjarek1 ktos wie?/ 24.02.08, 14:10
          a jak srednia wieku odwiedzajacych?

3 policyjne "nyski" przed 23 kazalaby sugerowac, ze malolatow juz
          nie bylo/...

wuj pozdrawia
          • partizan79 Re: ktos wie?/ 24.02.08, 15:35
            Średnia wieku pewnie taka, że jakby Wuj jakąś Białogłowę poderwał,
            to by mógł Wuj mieć problemiki z prokuraturą.
        • partizan79 Re: Wczoraj wieczorem w ZOO... 24.02.08, 15:32
          Uuu, jak są bijatyki, to ja tam iść nie mogę.. Ma wrodzona siła
          połączona z wrodzoną nerwowością mogą sprawić, że klepiąc jakiegoś
          młodzieniaszka po ramieniu złamię mu obojczyk..;
          • kaukonsky Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! :o) 24.02.08, 15:42
            A ja tą razą odwiedziłem Okno. Żadnego dymu, żadnego tłoku, do stołu biladrowego i piłkarzyków można było dostać się bez problemu, wódka zimna, kobiety w wieku juniorskim, ale ponadprokuratorskim. Uczciwie mogę polecić :oD
            • partizan79 Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! : 24.02.08, 15:47
              W całym tym "trójkącie bermudzkim" (Cytadela, MASH, Okno)
              najbardziej przerąbane mają pracownicy Statoila..
              • kaukonsky Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! :) 24.02.08, 15:53
                A, to prawda. Koszmar. Przyjaciółka troszkę mi opowiadała... Pewnie niezłe manko muszą mieć po łyk-endzie. A jak jeszcze trafi się autobus z kibolami i "promocja kibolowska"...
                • partizan79 Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! : 24.02.08, 15:58
                  Nie udzielam się w ruchach kibolowskich (nie licząc jednoosobowych
                  nieformalnych fanklubów Partizana Belgrad i Dynama Kijów, do których
                  należę) i nie wiem, co to promocja kibolowska. Myślę, że się
                  domyślam, aczkolwiek pewien nie jestem..
                  • kaukonsky Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 16:29
                    Wchodzisz, łapiesz, wychodzisz...
                    • partizan79 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 16:34
                      Czyli tak jak myślałem..
                      • markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:13
                        Czasem jest dobrze "podużatyś" tak dla zdrowia.
                    • obserwer11 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:34
                      zacny proffecie, widzisz a nie grzmisz ?
                      • markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:43
                        Ja jestem za kartą nauczyciela,powinni nauczycieli puszczać na emeryturę po 15
                        latach.Kto wytrzyma w pracy dłużej powinien mieć dodatek specjalny za utratę zdrowia
                        • proffet Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 18:44
                          markochmeleski napisał:

> Ja jestem za kartą nauczyciela,powinni nauczycieli puszczać na emeryturę po 15
                          > latach.Kto wytrzyma w pracy dłużej powinien mieć dodatek specjalny za utratę zd
                          > rowia
                          Ciekawa koncepcja i dodatkowo podoba mi się. Markochmeleski na ministra edukacji
                          • markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 19:19
                            Był Roman (nie mylić z Pidlaszukiem),będzie Marko!
                            Kompetencji nabiorę podczas pełnienia funkcji
                            • proffet Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 19:37
                              Popieram i będę popierał(liczę na stanowisko przynajmniej doradcy)
                              • obserwer11 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 20:07
                                markochmelewski może pomyśliśz coś o ludziach pracujących na krawędzi ryzyka ?
                                dla mnie może być 25 lat, a nawet 30 - jeszcze rok może wytrzymam ;
                                • markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 20:21
                                  W przypadku obserwera będzie mierzony poziom naładowania, a co do stanowiska dla
                                  proffeta to bedzie planowany Bielski desant
                                  • cdsmarcin Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 24.02.08, 23:18
                                    ... grubo zróżnicowany... Po godzinie 1-2 bawili się raczej ludzie w wieku ponadprokuratorskim (jak już tutaj ktoś wspomniał :))
                                    • baam1 Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 01:07
                                      Dobrze, że napisałeś "raczej", bo już bym myślała ...
                                      • cdsmarcin Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 10:52
                                        Napisałem "raczej", bo "na oko" trudno określić. Przynajmniej ja się zmyłem o 2, bo już miałem dość wysłuchiwania "puść to" "puść tamto", dalej grał mój kolega :)
                                        • markochmeleski Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 10:54
                                          Marcin,a młodzież,przynajmniej jej część, to nie miała postu?
                                          • cdsmarcin Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 12:38
                                            Nie wiem, nie poszedlem tam sie bawić tylko pracować. A to czy ktoś pości to już jego sprawa :) Poza tym żeby zapełnić ZOO'owski "dancefloor" nie potrzeba dużo ludzi.
                                  • baam1 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 25.02.08, 01:08
                                    to może i ja na coś się załapię :P
                                    • kaukonsky Re: Vēnī, vīdī, vīcī 25.02.08, 02:16
                                      Droga Baam... Nie było Cię dziś w Cytadeli... Albośmy się minęli...
    • cdsmarcin Re: Dziś w ZOO... 29.02.08, 11:01
      Kolejna wielka sobota! 1 marzec, klub ZOO. Zapraszam.
      Grają: DJ Cinek i DJ Barszcz
      • cdsmarcin Re: Dziś w ZOO... 01.03.08, 15:46
        podciagam...
    • freetadzik22 Orkan Emma 01.03.08, 17:44
      Dziś pewnie nikogo nie będzie w ZOO, bo rodzice małolatek nie wypuszczą przez
      huragan heh;)
      • cdsmarcin Re: Orkan Emma 01.03.08, 18:20
        Jak puszczają do ZOO to i huragan nie straszny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka