cdsmarcin 23.02.08, 14:30 Zapraszam! odmienne style muzyczne poczawszy od dance przez electro az do r&b... Start o 20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Wczoraj wieczorem w ZOO... 24.02.08, 12:24 Ogólnie ciekawie, dużo ludzi, jak nigdy. Może jedyną niedogodnością było kilka sytuacji związanych z bijatykami. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 ktos wie?/ 24.02.08, 14:10 a jak srednia wieku odwiedzajacych? 3 policyjne "nyski" przed 23 kazalaby sugerowac, ze malolatow juz nie bylo/... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: ktos wie?/ 24.02.08, 15:35 Średnia wieku pewnie taka, że jakby Wuj jakąś Białogłowę poderwał, to by mógł Wuj mieć problemiki z prokuraturą. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wczoraj wieczorem w ZOO... 24.02.08, 15:32 Uuu, jak są bijatyki, to ja tam iść nie mogę.. Ma wrodzona siła połączona z wrodzoną nerwowością mogą sprawić, że klepiąc jakiegoś młodzieniaszka po ramieniu złamię mu obojczyk..; Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! :o) 24.02.08, 15:42 A ja tą razą odwiedziłem Okno. Żadnego dymu, żadnego tłoku, do stołu biladrowego i piłkarzyków można było dostać się bez problemu, wódka zimna, kobiety w wieku juniorskim, ale ponadprokuratorskim. Uczciwie mogę polecić :oD Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! : 24.02.08, 15:47 W całym tym "trójkącie bermudzkim" (Cytadela, MASH, Okno) najbardziej przerąbane mają pracownicy Statoila.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! :) 24.02.08, 15:53 A, to prawda. Koszmar. Przyjaciółka troszkę mi opowiadała... Pewnie niezłe manko muszą mieć po łyk-endzie. A jak jeszcze trafi się autobus z kibolami i "promocja kibolowska"... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Cytadela, Okno, ZOO, ale wokół jest wesoło! : 24.02.08, 15:58 Nie udzielam się w ruchach kibolowskich (nie licząc jednoosobowych nieformalnych fanklubów Partizana Belgrad i Dynama Kijów, do których należę) i nie wiem, co to promocja kibolowska. Myślę, że się domyślam, aczkolwiek pewien nie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:13 Czasem jest dobrze "podużatyś" tak dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:34 zacny proffecie, widzisz a nie grzmisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 17:43 Ja jestem za kartą nauczyciela,powinni nauczycieli puszczać na emeryturę po 15 latach.Kto wytrzyma w pracy dłużej powinien mieć dodatek specjalny za utratę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 18:44 markochmeleski napisał: > Ja jestem za kartą nauczyciela,powinni nauczycieli puszczać na emeryturę po 15 > latach.Kto wytrzyma w pracy dłużej powinien mieć dodatek specjalny za utratę zd > rowia Ciekawa koncepcja i dodatkowo podoba mi się. Markochmeleski na ministra edukacji Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 19:19 Był Roman (nie mylić z Pidlaszukiem),będzie Marko! Kompetencji nabiorę podczas pełnienia funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 19:37 Popieram i będę popierał(liczę na stanowisko przynajmniej doradcy) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 20:07 markochmelewski może pomyśliśz coś o ludziach pracujących na krawędzi ryzyka ? dla mnie może być 25 lat, a nawet 30 - jeszcze rok może wytrzymam ; Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Vēnī, vīdī, vīcī 24.02.08, 20:21 W przypadku obserwera będzie mierzony poziom naładowania, a co do stanowiska dla proffeta to bedzie planowany Bielski desant Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 24.02.08, 23:18 ... grubo zróżnicowany... Po godzinie 1-2 bawili się raczej ludzie w wieku ponadprokuratorskim (jak już tutaj ktoś wspomniał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 01:07 Dobrze, że napisałeś "raczej", bo już bym myślała ... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 10:52 Napisałem "raczej", bo "na oko" trudno określić. Przynajmniej ja się zmyłem o 2, bo już miałem dość wysłuchiwania "puść to" "puść tamto", dalej grał mój kolega :) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 10:54 Marcin,a młodzież,przynajmniej jej część, to nie miała postu? Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Jeżeli chodzi o wiek odwiedzających... 25.02.08, 12:38 Nie wiem, nie poszedlem tam sie bawić tylko pracować. A to czy ktoś pości to już jego sprawa :) Poza tym żeby zapełnić ZOO'owski "dancefloor" nie potrzeba dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Vēnī, vīdī, vīcī 25.02.08, 02:16 Droga Baam... Nie było Cię dziś w Cytadeli... Albośmy się minęli... Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Dziś w ZOO... 29.02.08, 11:01 Kolejna wielka sobota! 1 marzec, klub ZOO. Zapraszam. Grają: DJ Cinek i DJ Barszcz Odpowiedz Link Zgłoś
freetadzik22 Orkan Emma 01.03.08, 17:44 Dziś pewnie nikogo nie będzie w ZOO, bo rodzice małolatek nie wypuszczą przez huragan heh;) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Orkan Emma 01.03.08, 18:20 Jak puszczają do ZOO to i huragan nie straszny :) Odpowiedz Link Zgłoś