proffet 17.03.08, 21:37 Koncert Boba Dylana w Warszawie 7 czerwca 2008. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Kuszące... 17.03.08, 21:38 Ale termin - zupełnie mi nie leży...kurcze :( Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Kuszące... 17.03.08, 21:41 Koncert kameralny w klubie Stodoła tylko bilety po 260 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kuszące... 17.03.08, 22:28 Bylemm na jego koncercie gdzie byl na Giants Stadium frontmenem Greatful Dead...na 80 tys ludzi sluchalo go moze 10% reszta pila piwo i czekala na prawdziwa legende rocka.Placic za tego starego smeciarza 100$!???.Nie lepiej kupic pare plyt Zeppelinow,Sprengsteena czy Jutrho Tull??????? Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 01:54 na Dylana? za 260zł nigdy,facet nie potrafi ani grać ani śpiewać,wybił się na fali protestu przeciw wojnie w Wietnamie i nic więcej.do posłuchania polecam GOVT MULA. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 11:26 1-bielska-zaraza napisał: > na Dylana? za 260zł nigdy,facet nie potrafi ani grać ani > śpiewać,wybił się na fali protestu przeciw wojnie w Wietnamie i nic > więcej.do posłuchania polecam GOVT MULA. ..ja polecam Santane w Warszawie i Claptona w Gdansku.Ceny biletow nizsze a ich muzyka to uczta dla kazdego fana. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 20:27 a ja polecam einstuerzende neubauten in warsaw;) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 21:23 1-bielska-zaraza napisał: > na Dylana? za 260zł nigdy,facet nie potrafi ani grać ani > śpiewać,wybił się na fali protestu przeciw wojnie w Wietnamie i nic > więcej.do posłuchania polecam GOVT MULA. Nie zgadzam się z tą opinią. Dokonania Dylana to istotna część historii muzyki rozrywkowej. Każdy zna np:Blowin' in the Wind, Like a Rolling Stone, Hurricane to są utwory ponadczasowe Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 22:29 Nikt mu zasług nie odbiera.....ale lepiej niech teksty pisze, a wykonanie pozostawi lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 22:42 mexico86 napisał: > Nikt mu zasług nie odbiera.....ale lepiej niech teksty pisze, a wykonanie > pozostawi lepszym. popieram Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: Koncert Boba Dylana 18.03.08, 22:41 takich muzyków jak Dylan jest dużo 1 no 5 piosenek nawet na płytę za mało.tylko że Dylan uprawia protest song i jest wykorzystywany przez (radio,telewizja,film)przy każdym proteście wobec wojny dlatego jest znany.poza tym nic po 3 utworze jest po prostu nudny.to tak jak z filmem REJS wszyscy rejs rejs a mi się poza paroma scenami nie podoba i czść. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: Koncert Boba Dylana 20.03.08, 10:53 kreml i kreml wszyscy mówią a ja chodzę i nigdy go nie wiedziałem;)jeśli nie grzeszysz jako powiadasz czemu sie tak często spowiadasz to jaką alternatywę proponujesz wobec rejsu??? beverly hills 90 210;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: 90 210 ćo to:):) 20.03.08, 21:55 ja uwielbiam humor Angielski.i to nie wszystko mi się podoba. ale jak Ty oglądasz 90 210 to fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: 90 210 ćo to:):) 20.03.08, 23:00 proffet napisał: > De gustibus non est disputandum no i prawda.tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: 90 210 ćo to:):) 22.03.08, 18:46 ja_dekabrysta napisał: > proffet napisał: > > > De gustibus non est disputandum > > no i prawda.tyle w temacie to również nie porozumienie bo niby po czemu nie dyskutować o gustach? jeśli nie o nich to o czem rozprawiać? a z drugiej strony humor angielski humorowi angielskiemu nie równy;) benny hill a monthy pyton to jednak różnica;) Odpowiedz Link Zgłoś