szpila555 Re: Dziecięce zabawy: 04.05.08, 23:04 img89.imageshack.us/img89/8230/obraz150ub6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Dziecięce zabawy: 04.05.08, 23:20 to pewnie rodzice zabronili oglądać film :))) a tak na marginesie bądz uprzejmy i zwróć uwagę nikowi bo przegina Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 05.05.08, 15:27 szpila555 napisał: > img89.imageshack.us/img89/8230/obraz150ub6.jpg W wolne dni dzieci się nudzą?.Jak widać ze zdjęcia nie tylko dzieci.Autora zdjęcia też ogarnęła mania podglądactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 05.05.08, 16:39 krzysztof_ja napisał: > W wolne dni dzieci się nudzą?.Jak widać ze zdjęcia nie tylko > dzieci.Autora zdjęcia też ogarnęła mania podglądactwa. Masz chyba co najmniej jakieś uprzedzenia w stosunku do mojej osoby! Wstrzymam się od wyrażania osądów czy komentarzy na temat Twoich manii, a mógłbym sporo napisać!!!! Zdjęcie zrobione w niedzielne popołudnie jest moim zdaniem ciekawe i pokazuje pewne zjawisko. Nasuwa się m.in. pytanie: gdzie są rodzice? Temu je zamieściłem akurat w tutaj, zamiast w wątku o ociepleniach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 05.05.08, 19:03 szpila555 napisał: Masz chyba co najmniej jakieś uprzedzenia w stosunku do mojej osoby! > Wstrzymam się od wyrażania osądów czy komentarzy na temat Twoich manii, a > mógłbym sporo napisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 05.05.08, 22:45 krzysztof_ja napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 06.05.08, 19:32 szpila555 napisał: > Masz rację, nie każdy Ciekawe do których zaliczasz krzysztofa_ja - ------------- My tu jeszcze wrócimy ;P SZARIKI Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: W czasie wolnym, dzieci się nudzą 06.05.08, 19:48 szarik_102 napisał: > szpila555 napisał: > > Masz rację, nie każdy > > Ciekawe do których zaliczasz krzysztofa_ja Jestem tylko jedna z teczek w dość pokażnym zbiorze.A opinia Szpili jest mi obojętna.Całkowicie nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Sory że się wcinam 05.05.08, 15:46 staram się być z boku waszej "wojny ociepleniowej", ale na zdjęciu szpili, pierwszy z lewej to chyba znany redaktor z Kuriera Podlaskiego,jego dodatku Bielskiego,kolega JB ? No i zobaczycie, dodatek porannego będzie ciekawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Sory że się wcinam 05.05.08, 16:44 markochmeleski napisał: > ... na zdjęciu szpili, > pierwszy z lewej to chyba znany redaktor z Kuriera Podlaskiego,jego dodatku > Bielskiego,kolega JB ? > No i zobaczycie, dodatek porannego będzie ciekawy :) Chyba coś Ci się pomyliło markochlelu, a na pewno osoba i osiedle. Na fotce są wyłącznie dzieci, "mile spędzające wolny czas na rusztowaniach" i zaglądające w okna w niedzielne popołudnie. Cóż, w nocy ciężko zrobić zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Sory że się wcinam 05.05.08, 18:44 Szpila wyluzuj, Bojko przecież wzrostem nie grzeszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś