partizan79 25.05.08, 21:49 Syf, kiła, mogiła. Same badziewne piosenki na jedno kopyto, beznadziejny system wybierania.. Jeśli ktoś myśli inaczej, czekam o północy pod ratuszem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_dekabrysta Re: Eurowizja 25.05.08, 22:13 Ty partizan to jesteś odważny wprost gieroj bo ja to od jakichś 10 lat nie mam odwagi włączyć tv żeby toto oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ale Interwizję oglądałeś, nie? 25.05.08, 22:52 Taka patetyczna wejściówka z Chopinem. Ech, to były czasy. Na grzyb ten Lechowski skakał przez płot? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: ale Interwizję oglądałeś, nie? 25.05.08, 23:11 at tak oglądałem bo nic innego nie było, tv był 1 w domu i 2 programy a i internata nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: ale Interwizję oglądałeś, nie? 25.05.08, 23:17 pawlo tak sielsko ma forum,niech Lechowski lepiej śpi ale bez niego te forum nie miałoby tyle kolorytu. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Eurowizja 26.05.08, 11:08 Isis Gee udowodniła że nigdy nie była facetem, i dlatego nie wygraliśmy Eurowizji Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Eurowizja 26.05.08, 19:50 Dla mnie najbardziej spodobały się chyba Francja i Dania, a najnormalniej zagłosowała Islandia. Finowie znów puścili do boju jakichś domorosłych metalowców grających ni do ładu, ni do składu, Azerowie - nawet nie wiem, jakim cudem przeszli do finału i jakim cudem udało się im nie zdobyć ostatniego miejsca, chociaż szczerze powiem, że mieli kilku godnych rywali w walce o tytuł outsidera, np. Hiszpanów, Rumunów. Poza tym w dalszym ciągu nie potrafię zrozumieć, od kiedy Izrael jest w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Pod ratuszem nie byłam bo strach!!:)) 26.05.08, 12:51 A myślę inaczej... Myślę, że w TV programów jest co najmniej kilka jeśli nie kilkanaście lub kilkadziesiąt więc po "cholerę" (chorobę taką) włączasz ten z Eurowizją?? Chyba, że lubisz ponarzekać, z jeśli tak to może tak na dziurawe ulice i morze śmieci przy drogach ?! ;)) Ja nie oglądałam i mam się dobrze!! :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Pod ratuszem nie byłam bo strach!!:)) 26.05.08, 19:40 Niestety nie zezwolono mi tego wieczoru pełnić obowiązków operatora pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Pod ratuszem nie byłam bo strach!!:)) 26.05.08, 19:51 i dlatego w domu powinno być 2 telewizory i wtedy jest święty spokój:))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Pod ratuszem nie byłam bo strach!!:)) 26.05.08, 20:06 Gdybym był w domu, to bym pewnie zasiadł przed kompa, albo poszedł na balkon popalić papierosy. No ale jest ten plus, że oglądając to w parę osób można na wesoło popsioczyć i ponarzekać. Odpowiedz Link Zgłoś