i.madzia 27.05.08, 19:47 pl.youtube.com/watch?v=NHQW8IeV8lE Sikać podczas hymnu narodowego własnego kraju??? Hańba :))) No i...kto by chciał kraść takiego rzęcha ? :)))) U nas lepszego na złomowisku można znaleźć :)DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul z nerw wyszła? 27.05.08, 21:51 Ja to widzę inaczej: chłopaki (germańscy pseudo-kibole) zaparkowali sprzęta na lewym pasie drogi przynajmniej ekspresowej (jeśli nie autostrady). Póki się uporali z postbrowarnymi dolegliwościami odpowiednie służby zdążyły usunąć ich wózek. No i teraz mają problema: bez te beery nie zdążą na mecz - w odróżnieniu od Polaków, którzy wychowani w dobrej tradycji alkoholi wysokoprocentowych jeżeli już muszą się zatrzymać na autostradzie - to na pasie awaryjnym dla szybkiego haftu. Ot, taka moja interpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: z nerw wyszła? 27.05.08, 22:29 Taka reklama jak szwabski dowcip.......siermiezna,ciezka,doslowna i glupia Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Nie ma sie co oburzać 28.05.08, 07:22 Najlepszą odpowiedzią byłby kontr-spot, równie złośliwy jak ten ich. Ja bym polecial z grubej rury i dał coś o Hitlerze. Można również lajtowo - np o grubych, brzydkich niemkach. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy ... 05.06.08, 18:33 img128.imageshack.us/my.php?image=polskaniemcyop0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ... 05.06.08, 18:40 pl.youtube.com/watch?v=VDnCDo8U77A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś