magducha78 16.06.12, 18:24 chłopcy 9 Jan 6 Antoni Jakub 5 Kacper Krzysztof 4 Franciszek Łukasz Wiktor 3 Dawid Piotr 2 Adrian Bartosz Karol Leon Maksymilian Marcel Paweł Szymon Tobiasz Wojciech 1 Adam Aleksander Bartłomiej Błażej Bruno Eryk Felek Filip Gabriel Grzegorz Henryk Iwo Janusz Jerzy Jędrzej Juliusz Kajetan Kamil Konrad Krystian Marcin Mateusz Michał Mikołaj Milan Miłosz Oliwier Oskar Rafał Roch Sebastian Seweryn Stanisław Tomasz Tymon dziewczynki 5 Lena 4 Alicja Julia Maja 3 Gabriela Kalina Maria Wiktoria Zofia 2 Aleksandra Amelia Anna Hanna Kornelia Laura Matylda Natalia Zuzanna 1 Adrianna Anatolia Antonina Barbara Elena Emilia Iga Jagoda Joanna Lila Łucja Magdalena Marianna Marika Martyna Michalina Nadia Oliwia Pola Roksana Sandra Sonia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 16.06.12, 18:32 dwa imiona Gabriela Anna Lena Julia Lena Kamila Michalina Barbara Natalia Laila Sandra Anna Adam Jakub Adrian Wiesław Antoni Konstanty Dawid Sławomir Jakub Tomasz Jan Stanisław Piotr Grzegorz Tymon Andrzej bliźnięta Maja i Sonia Natalia i Gabriela Tobiasz i Błażej Jerzy i Marianna rodzeństwo Felek ma brata Józia Anna ma brata Pawła Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 16.06.12, 19:34 magducha78 napisała: > Felek ma brata Józia Cudowne rodzeństwo! Zaczyna mnie martwić ta rosnąca popularność Felka Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 16.06.12, 22:15 ronalilly napisała: > > Cudowne rodzeństwo! Zaczyna mnie martwić ta rosnąca popularność Felka Jeśli to zdrobnienie od Feliksa a nie Felicjana, to robi się nieciekawie Seriale robią swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 21.06.12, 10:24 Gabriela Anna - zestaw w porządki Lena Julia - język się plącze Lena Kamila - dla mnie bardzo rozwlekle Michalina Barbara - ładnie Natalia Laila - konia z rzędem temu, kto wypowie ten zestaw bez zaplatania języka Sandra Anna - czytam szara anna Adam Jakub - nuuuda Adrian Wiesław - oł wow, mistrzostwo w niedobraniu imion Antoni Konstanty - bardzo elegancko Dawid Sławomir - niewiele ustępuje Dawidowi Sławomirowi Jakub Tomasz - nuda Jan Stanisław - nudna klasyka Piotr Grzegorz - to mogłyby być imiona ojca dziecka Tymon Andrzej - ok > > bliźnięta Maja i Sonia - ała Natalia i Gabriela - niby ok ale mnie się nie podoba Tobiasz i Błażej - ok Jerzy i Marianna - bardzo ok rodzeństwo Felek ma brata Józia - super! Anna ma brata Pawła - nuda Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 16.06.12, 18:43 Znowu Felek,chyba się zaczęło... Bardzo podoba mi się Anatolia . Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 16.06.12, 19:53 Ale Felek od Felicjana czy Feliksa? Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 10:14 ksiezna_pani1 napisała: > Ale Felek od Felicjana czy Feliksa? nie wiem, było Felek Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 16.06.12, 22:16 florianne napisała: > Znowu Felek,chyba się zaczęło... Chyba tak, niestety... A może to chwilowe? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia1111 Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 00:04 ksiezna_pani1 napisała: > florianne napisała: > > > Znowu Felek,chyba się zaczęło... > > Chyba tak, niestety... A może to chwilowe? > Ja bym sie bala na Twoim miejscu Ksiezno > Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 06:49 Moim zdaniem to nie chwilowe,to dopiero początek . Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 10:25 florianne napisała: > Moim zdaniem to nie chwilowe,to dopiero początek . Ale zanim to się rozwinie... Przecież nie kazde imię musi wylądować w pierwszej 30. najpopularniejszych. Jego popularność nie rośnie AŻ tak... W stolicy w 2011 odnotowano tylko/aż 17 i zajął on miejsce 266. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe, że będzie dalej tak jak jest. Pewnie jego popularność wzrośnie, ale może nie będzie źle. W moim mieście od 2005 nie odnotowano ani jednego, jak okaże się, że nagle zarejestrowano kilku, to... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 09:08 CHŁOPCY 5 Krzysztofów, 4 Łukaszów i 2 Tobiaszów mnie nieco zaskoczyło. Miło spojrzeć na Błażeja, Felka (jeśli od Feliksa), Henryka, Jędrzeja i Rocha. Cieszy i jednocześnie nieco dziwi mnie tylko jeden Staś. DZIEWCZYNKI Tutaj czołówka mnie już tak nie zaskakuje. Podoba mi się Anatolia, Łucja, Marianna i Michalina. DWA IMIONA Lena Julia - wybitnie mi się nie podoba Michalina Barbara, Antoni Konstanty- najładniejsze zestawy wg mnie Natalia Laila - ciekawa ta Laila na drugie BLIŹNIĘTA Maja i Sonia - zupełnie nie mój styl; Maria i Zofia dużo bardziej by mi się podobały Natalia i Gabriela - ok, szkoda tylko, że oba takie popularne Tobiasz i Błażej - podoba mi się ten duet Jerzy i Marianna - jw RODZEŃSTWA Felek ma brata Józia - super Anna ma brata Pawła - ok, choć bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
acerolka Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 09:51 Uwielbiam imię Feliks - Felek, mój pies miał tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
corianna Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 21:32 acerolka napisała: > Uwielbiam imię Feliks - Felek, mój pies miał tak na imię. Ja tez nadawalm moim kotom i innym futrzakom ulubione imiona Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 16-17 czerwca 17.06.12, 14:03 Cieszę się z Anatolii, Juliusza, Rocha, Henryka. Odpowiedz Link Zgłoś