Dodaj do ulubionych

Download day - Firefox 3 Pl - najnowsza wersja

18.06.08, 12:38
Dzisiaj razem z Firefoksem zrobimy coś niezwykłego!
Chcesz ustanowić rekord Guinnessa? Zapisz się w historii - dziś jest Dzień
Pobierania. Aby stać się jednym z uczestników oficjalnego bicia Rekordu
Guinnessa, pobierz Firefoksa 3 przed godziną 17:00 UTC 18 czerwca 2008 roku,
czyli w ciągu nadchodzących 24 godzin.

wersja 3.0, wydana 17 czerwca 2008:
www.mozilla.com/pl/firefox?p=downloadday
Obserwuj wątek
    • jazzmenn Opera lepsza :) 18.06.08, 16:34
      Ja tam jestem wierny Operze. Od niedawna dostępna jest wersja 9.50.
      • lechowski51 Re: Opera lepsza :) 18.06.08, 18:34
        Dzieki...dlugo korzystam z firefoxa i wszystkim polecam
      • burak-cukrowy Re: Opera lepsza :) 19.06.08, 09:07
        korzystam z Opery 9.27 i jestem zadowolony. Opera 9.50 miałem zainstalowaną, lecz przy starym rzęchu nie chciała działać prawidłowo, wróciłem do starszej. Znakiem czasu mus kupić nowy komp.
    • sebcioo Do d... ta akcja 19.06.08, 10:14
      > wersja 3.0, wydana 17 czerwca 2008:
      > www.mozilla.com/pl/firefox?p=downloadday
      Zycze szczescia kto chce otworzyc ten link. Mozna czekac i godzine a nic sie nie
      ruszy. A np ten www.mozilla.org/ chodzi bez problemow.
      • szpila555 Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 10:28
        sebcioo napisał:

> Zycze szczescia kto chce otworzyc ten link. Mozna czekac i godzine a nic sie ni
        > e
        > ruszy. A np ten www.mozilla.org/ chodzi bez problemow.

I wczoraj i dzisiaj wchodzę pod ten link bez problemu, może firewall Ci blokuje?
        • sebcioo Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 12:41
          Raczej nie.
          Aczkolwiek odkrylem jakies dziwne jajory w kompie :(
          Nie uruchamia mi sie ani np gg ani instalka foxa. Tzn widze w procesach w tle ze
          te programy dzialaja ale nigdzie indziej. Te jaja z gg to wczoraj zauwazylem -
          myslalem ze przejdzie, ale gg... a nie przeszlo ;)

Nie wiem co robic. Zrobilem skan systemu antyvirem ale nic nie znalazl.
          Reinstalki nie chce mi sie robic :(
        • sebcioo Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 12:43
          Tez niezle jajory mam na drugim kompie - tam w foxie nie moge absolutnie nic
          otworzyc. A IE chodzi jak burza, zadnych problemow.

Poza tym na tym kompie otwieranie stron chodzi jak flaki z olejem. Wiem ze
          transfer mam rzedu max 200 kB/s.
          • odziej Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 13:52
            no do d... to może nie do końca... dużo zależy od konfiguracji kompa. w domu
            działam dalej na wersji 2, bo do 3 póki co nie ma mojej ulubionej skórki... w
            robocie natomiast testuję 3 i większych problemów do tej pory nie mam:
            wykrzaczył mi się jakiś banerek we flashu i to chyba tyle... za miesiąc nie
            powinno być już większych problemów, bo z pewnością jakąś łatkę wydadzą.... a
            jak nie to zawsze masz ie lub operę czy inne safari ;)
            • sebcioo Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 14:08
              Od dawna mialem Foxa 2, dawniej mi dzialal, przez dlugi okres nie
              testowalem, i od paru dni nie dziala. Zmiana na 3 nie zmienila
              niczego. Cos chyba blokuje mu dzialanie tylko nie do konca wiem co.
              • odziej Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 14:49
                może firewall albo antywirus? ... chociaż raczej nie powinien,
                w każdym razie gdyby ktoś potrzebował rekomendacji dla takich programów to polecam :
                firewall: zone alarm
                antywirus: avg
                i koniecznie ccleaner do czyszczenia pamięci kompa z shitów różnego rodzaju
                a przy okazji warto dorzucić sobie do ff jeszcze addblock plus, czyli stop nachalnej reklamie ;)

wszystko powyżej za friko i można je sobie postawiać ;)
                • sebcioo Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 15:16
                  Mam Norton Internet Security, co prawda tylko 2006 ale dziala. Wkrotce bede mial
                  2008.

Z gg poradzilem se tak ze zapuscilem instalke, bylo ok i na koniec normalnie
                  pokazalo okno gadulca. Czego wczesniej nijak nie moglem osiagnac.
                  • nikwiosenny Sebcioo ! 19.06.08, 16:01
                    Ty jesteś powazny informatyk . U mnie na lapatopie przy starcie
                    systemu odpala sie dwa razy folder "Moje dokumenty" . Nie ma tego w
                    autostarcie . Co Ty na to ?
                    • odziej Re: Sebcioo ! 19.06.08, 20:12
                      sorki, że się wtrącam ale akurat się domyślam co się stało...
                      pogooglaj sobie o programie combofix - powinien załatwić twój problem ;)

nikwiosenny napisał:

> Ty jesteś powazny informatyk . U mnie na lapatopie przy starcie
                      > systemu odpala sie dwa razy folder "Moje dokumenty" . Nie ma tego w
                      > autostarcie . Co Ty na to ?
                      • sebcioo Re: Sebcioo ! 19.06.08, 21:14
                        Nie musi byc w autostarcie. Moze masz jakies odwolania lub probuje otworzyc
                        jakies pliki, nie znajduje ich i twiera Moje dokumenty? Zawsze tego w rejestrze
                        szukalem. Ale jest latwiejszy sposob tzn poszukac w System information.
                        Dokladnego namiaru na razie nie podam bo nie mam polskiej windy. Sprawdze i
                        pozniej podpowiem cos.
                  • odziej Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 20:02
                    korzystałem z nortona ostatnie 5 lat... i chociaż zgadzam się co do jego
                    skuteczności i bogactwa opcji to jednak ma dwa poważne minusy:
                    - pierwszy to jego wielkość
                    - drugi i najważniejszy obciążenie procka i ramu... po prostu prawdziwy pożeracz ;(
                    • sebcioo Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 21:07
                      Zaskoczyles mnie - nigdy czegos takiego nie zaobserwowalem. Chodzi mi oczywiscie
                      o obciazenie kompa. Nie odczuwam zadnego dyskomfortu. Natomiast bym sie
                      pochlastal gdybym musial uzywac Visty. Totalna pomylka i popierd... system na maxa.
                      Wielkosc nortona? tzn to ile zajmuje na twardzielu? Co to jest pare mega w
                      obecnych czasach ;) katalog Nortona u mnie ma 65 MB. No chyba ze jeszcze gdzie
                      indziej jest zapisany.
                      • odziej Re: Do d... ta akcja 19.06.08, 21:23
                        fakt, może na nowym sprzęcie nie obserwujesz czegoś takiego ale na moim poprzednim lapku którego kupiłem 4 lata temu norton niestety swoje robił, a co do pojemności, faktycznie nie miałem jej dużo... teraz mam nowiutkiego sprzeciorka na którym spokojnie gram w crisisa i mogę trzymać tonę wszystkiego ;) ale postanowiłem jednak zawierzyć darmowym aplikacjom i dobrze okrojonemu i "posłusznemu" xpekowi... a vista no cóż dużo wodotrysków i nic więcej ;)... może kiedyś posłucham szwagra i przesiądę sie na linucha albo maca... kto wie ;)

• sebcioo Jedyny dzialajacy link to ... 19.06.08, 10:22
      mozillapl.org/produkty_mozilli/firefox/firefox_3.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka