obserwer11 06.07.08, 15:56 za to mnie wycina : Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. brak argumentów w/w sprawie [ciach]....[ciach] normalnie obciach na Forum szpila - przyznaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Szpila/ nożyce 555 - nie lubi prawdy o sobie 06.07.08, 16:16 Dlaczego swoich prywatnych porachunkow nie zalatwiacie na ...gazeta.poczta albo w Piekielku? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: obserwerze11 06.07.08, 16:20 Czy ja przeprowadzam ataki osobiste na Ciebie na forum? Czy rozsiewam bzdurne plotki na Twój temat na forum? Myślę że sprowadzając tekst do postaci snu tworzysz sobie pretekst do ataku na mnie. próbujesz zasiać kalumnie i plotki na temat mojej osoby, brzydko, bardzo brzydko. Jak skasuje, to napiszesz że jestem cenzorem, co właśnie czynisz, a jak nie skasuję, to kalumnie pozostana na forum. Były od wczoraj wieczór, każdy mógł przeczytac, chyba wystarczy. Właśnie wróciłem spoza Bielska i zacząłem czytać wczorajszą "tfu rczość" forumową. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: obserwerze11 06.07.08, 16:24 Musisz byc szpila jednak konsekwentny.Skoro dotykaja Cie moim zdaniem slusznie,wywlekane na tym forum sprawy dotyczace kilku osob-to dlaczego bez echa i reakcji z Twoje strony przechodza watki Twojego "wafla" nika na moj temat? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: lechowski 06.07.08, 16:36 lechowski51 napisał: > to dlaczego bez ech > a > i reakcji z Twoje strony przechodza watki Twojego "wafla" nika na moj temat? Nika znam praktycznie jedynie z forum, e-maili, raz czy dwa był na zlocie forumowiczów. Lepiej zna go np obserwer11, więc proszę mi nie insynuować jakichś koligacji przyjacielskich których nie ma, a mających na jakikolwiek wpływ na kasowanie. Wczoraj przed wyjazdem zdążyłem skasowac kilka postów nika i mexica, Sprawdziłęm pocztę, jakoś nikt nie raczył wysłać e-maila z zapytaniem dlaczego jego post został skasowany. Nikt też nie wysłał postu by skasować czyjś post. Widocznie każdemu to zwisa jak jednemu z forumowiczów, który tym się nawet pochwalił na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: obserwerze11 06.07.08, 16:47 Widać lechowski, że nie jesteś zorientowany... Jeżeli jesteś członkiem SM, to warto było by zastanowić się nad tym, jaką dziejową rolę wyznaczyło zycie dwom członkom Rady Nadzorczej w SM. Jeden - "inteligentny inaczej" to sztandarowy AS wywiadowczy od zadań specjalnych - bynajmniej nie dla dobra członków SM, tylko pilnujący interesów Św. Góry". Natomiast drugi członek RN - kierujący się szlachetnymi pobudkami, doskonale widząc ułomności kolegi z rady i wiedząc, że ten smród już zaczyna wychodzić na jaw, stara się stać okrakiem na barykadzie. Niemniej babrze się w tym gó...nie dalej, nie oszczędzając również kąśliwych uwag nt. opa forum. A ja? Ja, wiem z korespondencji z zarządem SM, że ten przytoczony wczoraj przez ciebie knut spółdzielczy na mnie akurat nie działa. Np. Prezes zarządu SM Jan Kondratiuk straszył mnie kiedyś sądami, za to, że nie oddaję czci należnej prezesowi SM, czy coś takiego(?)!!!!. Pogięło ich od tej ruskiej wody, co nią poił krzysztof_ja zarząd i radę... Dobrze byłoby, żeby spółdzilcy przynajmnie otrzeźwieli. Ale ten knut... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: obserwerze11 06.07.08, 16:51 Uwaga!!! w poprzednim moim wpisie nie ma żadnego (nawet zamierzonego) ataku osobistego. Także uprzejmie proszę o niekasowanie mego wpisu Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 żądam satysfakcji 06.07.08, 18:19 w postaci samoobrony ! to_ju8 - to do Ciebie , coś pisałem ??? to_ju8 - prawdy nie trzeba bronić szpila555 - wyjaśnij, czy słuszne moje zarzuty ? ale, Ty tylko wycinasz moje wpisy, broń się mam jeszcze kilka asów - brak odwagi cywilnej czy też inny powód ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: żądam satysfakcji 06.07.08, 18:47 obserwer11 napisał: > ale, Ty tylko wycinasz moje wpisy, broń się mam jeszcze kilka asów Sam przyznajesz się do ataków na mnie. Po co mam się bronić. Przed kim? Aha, mam nowe fotki z robót ociepleniowych na moim bloku ... może nie porażające, ale ... ręce opadają jak na to patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: żądam satysfakcji 06.07.08, 19:02 dawaj foty szpilo, wszyscy oczekujemy niecierpliwościa na nie . nowe hasło : " Wszystkie wątki na Forum Bielska o docieplaniu w SM " brawo dżejmsie bądzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: żądam satysfakcji 06.07.08, 19:50 obserwer11 napisał: > dawaj foty szpilo, wszyscy oczekujemy niecierpliwościa na nie . Przecież nie jesteś fachowcem w tej dziedzinie, to po co? Jutro prześlę je e-mailem inspektorowi nadzoru. Tablica budowy jest już na rusztowaniach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 wyciągasz wnioski 06.07.08, 20:12 Forum jednak nie chcesz zaśmiecać, swoimi nieuzasadnionymi fotami. Naturalnie jako inżynier drogowy masz już dużo do powiedzenia w tym temacie ! Kiedyś nie martwiłeś sie o mieszkańców, jak ocieplałeś bloki, teraz jednak zależy Tobie o każdy gram kleju, abyś w pośladki miał ciepło ! brawo, teraz obrałeś prawidłowy tor . Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: chciałeś to masz 06.07.08, 20:47 obserwer11 napisał: > Forum jednak nie chcesz zaśmiecać, swoimi nieuzasadnionymi fotami. To czy są uzasadnione czy niech ocenią Ci co je oglądają. Swoje zdanie jako związanego ze sprawą ociepleń niejako "służbowo" możesz mi wysłać na e-maila. Mamy demokrację a forum służy wymianie poglądów, ust mi nie zamkniesz. > Naturalnie jako inżynier drogowy masz już dużo do powiedzenia w tym temacie ! Cóż za zgryźliwość. To, jaką mam wiedzę na temat ociepleń, nie Tobie oceniać (j.w.). A mam i to sporą. Ukończyłem Wydział Budownictwa Lądowego na Politechnice, a specjalność drogowa jest dodatkową wiedzą którą posiadam na temat budownictwa. > Kiedyś nie martwiłeś sie o mieszkańców, jak ocieplałeś bloki, Kłamiesz obserwerze świadomie, celowo piszesz nieprawdę. Bloków nie ocieplałem ja, ocieplała firma, która wygrała przetarg, a nadzór nad Wykonawcą z ramienia Zarządu SM sprawowali inspektorzy nadzoru. Przynajmniej mieli czas i włazili na rusztowania, by kontrolować roboty. Ja również dodatkowo jeśli coś zauważyłem, lub mi zgłosili mieszkańcy interweniowałem niejednokrotnie. A jak obecny inspektor - wiceprezes w czyściutkim garniturze wlezie na rusztowanie? Czy znajduje codziennie czas by skontrolować prowadzone roboty? Podejrzewam, że to pewnie wymysł waszej RN by on nadzorował roboty ociepleniowe w celu "oszczędności kosztów". Moim zdaniem to fałszywa oszczędność. Oceniam iż przy tak dużym froncie robót brakuje mu czasu by prawidłowo pełnić tę funkcję obok funkcji członka Zarządu SM. Dodatkowym argumentem wykazującym błędne rozumowanie jest to, że godzina pracy wiceprezesa też kosztuje więcej niż godzina pracy "wynajętego inspektora nadzoru", który zawsze zarobi na siebie rzetelnie wykonując swoją pracę. > teraz jednak zale > ży Tobie o każdy gram kleju, abyś w pośladki miał ciepło ! brawo, teraz obrałe > ś prawidłowy tor . Zależy mi na tym, by blok został prawidłowo ocieplony bo podobnie jak pozostali czlonkowie pokrywać będę w czynszu koszt ocieplenia z własnej kieszeni, również od jakości robót zależeć będą opłaty za ciepło a i komfort cieplny w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lechowski , a nie mółgłbyś jednak 06.07.08, 21:43 moimi nickami swojej pieknej buśki nie wycierać ? Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 na temat 07.07.08, 09:07 I po raz kolejny wątek o czym innym a koledzy dwaj znowu swoje: SM, SM, SM!!! Wy macie obsesję na tym punkcie!!! Załóżcie oddzielny wątek na ten temat i tam się użalajcie a nie każdy temat , nawet gdy jest o kotkach, pieskach czy innych roślinach, sprowadzacie do SM. Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 [...] 07.07.08, 10:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś