Dodaj do ulubionych

Forumowiczko Skara - Wszystkiego Najlepszego ***

02.08.08, 09:04
spojrzenie na kalendarz ;)

www.wirtualny.bialystok.pl/_imprezy/
Obserwuj wątek
    • tessa_bielsk Re: Forumowiczko Skara - Wszystkiego Najlepszeg 02.08.08, 10:58
      Przyłączam się do życzeń.
    • kaukonsky Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 02.08.08, 16:08
      Wiemy o SKARZE wszystko: ;oP
      Imieniny obchodzi: 08.02,
      Osobowość: Ta, co decyduje
      Charakter: 90 %
      Promieniowanie: 90 %
      Rezonans: 100 000 drgań/sek.
      Kolor: Zielony
      Główne cechy: Zmysłowość - Uczuciowość - Towarzyskość - Dynamizm
      Totem roślinny: Cedr
      Totem zwierzęcy: jaskółka
      Znak: Waga
      TYP: Od najmłodszych lat narzucają rodzinie nadzwyczajne tempo życia. Są zarazem pełne zapału i flegmatyczne, a ich główną zaletą jest umiejętność rozwiązywania W parę minut każdego problemu. Są bardzo zaradne, nie mogą usiedzieć W miejscu, i jak ich totem, jaskółka, lubią słońce i nie cofają się przed żadną podróżą.
      PSYCHIKA: Muszą wszystko wypowiedzieć i wszystko przeżyć. Nie lubią żyć w cieniu, nieraz uprawiają "strip-tease" umysłowy. Jeśli nie wysłuchacie ich zwierzeń, zranicie je dogłębnie.
      WOLA: Czy to wola, czy ambicja? Czy szukają samopotwierdzenia w pokonywaniu przeszkód i przeciwności? Tylko one mogą na to odpowiedzieć.
      POBUDLIWOŚĆ: Subtelna, nieraz na zamówienie. Inaczej mówiąc, potrafią odgrywać emocje, same się o nich przekonując za pomocą wzruszających i wyimaginowanych zwierzeń.
      ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Nie znoszą, aby coś działo się bez nich, muszą grać ważną albo i główną rolę w komedii zwanej życiem. Lubią otaczać się wesołą bandą przyjaciół. Porażki nie robią na nich wrażenia.
      AKTYWNOŚĆ: Nie można powiedzieć, by nauka je pasjonowała. Najwięcej uczą się podróżując. Są dobrymi reporterkami, a w każdym razie zagorzałymi podróżnicz­kami, zawsze gotowymi do wyjazdu.
      INTUICJA: Znacznie bardziej ufają swym przemyśleniom, niż intuicji.
      INTELIGENCJA: Syntetyczna, globalna. Mogą być pierwszorzędnymi "kobietami interesu". Mają zręczne dłonie, potrafią wszystko zrobić, a przynajmniej tak twierdzą.
      UCZUCIOWOŚĆ: Ten typ charakterologiczny pragnie miłości. Dziesięć razy dziennie pytają rodziców, czy są ich ulubionym dzieckiem, a jeśli otrzymają odpowiedź twierdzącą, pobiegną przechwalać się przed rodzeństwem. Innymi słowy potrafią siać zamęt!
      MORALNOŚĆ: Twierdzą, że są zdolne do największego
      I bohaterstwa, do całkowitych wyrzeczeń, ale są wyrozumiałe wobec cudzych słabostek i wrażliwe na własne błędy.
      ZDROWIE: Są łakome i mają przez to wiele problemów, zwłaszcza z nadwagą. Już od najmłodszych lat trzeba nadzorować ich dietę, gdyż grozi im celulitis. Jako dzieci potrzebują dużo snu, ale za nic nie chcą wcześnie się kłaść.
      ZMYSŁOWOŚĆ: Mają tendencję do narzucania się tym, których kochają, a trzeba powiedzieć, że łatwo się zakochują. Mają wielkie serce, Jeśli potrzebujecie pocie­chy, natychmiast zainteresujecie te urocze pocieszycielki.
      DYNAMIZM: Pełen możliwości. Podtrzymuje ich aktywność.
      TOWARZYSKOŚĆ: Lubią przyjmować gości. Kochają rodzinę, jako matki są trochę zwariowane, ale pełne miłości. Natomiast rolę żony pojmują raczej niecodziennie. Ich mężom potrzebna jest duża doza stoicyzmu, by 1 mogli w pełni docenić impulsywną miłość tych kobiet.
      PODSUMOWANIE: To urocze diabełki, które aniołowie chętnie poślubiają. Nieszczęśni!
      • obserwer11 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 02.08.08, 17:44
        Kałkonski, wyłapałem z Twojego gąszcza opowieści czy też peanu dla Skary ? jestem też spod znaku Wagi elektronicznej raczej ;)
        • skara Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 18:39
          Bardzo wszystkim dziękuję!!!! :))) Nie spodziewałam się takich ciepłych życzeń :)))
          A jak już tak wszystko wiecie to pewnie wiecie też, że imieniny połączyłam z
          moim wieczorem panieńskim :P Tak, tak na Skarę przyszedł czas. 8 dni mi zostało :)
          • hansgrubber Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 19:04
            Najlepszego! Jak sie taka uroczystosc obchodzi w Murcji? :)
            • skara Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 19:05
              W Murcji nudno, ale moja odbędzie się w Bielsku :)
              • partizan79 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 20:50
                To może uchylisz rąbka tajemnicy, kim jest ów szczęściarz..?:)
                (besitos)
                • nikletni A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:12
                  Pisze, że należą się życzenia , a nie podaje okazji . W efekcie
                  zamieszanie na forum i ... nie wiadomo na jaką okoliczność czego
                  zyczyć ... Okazuje się , że dobrej teściowej .
                  • 11rewresbo Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:21
                    Stefan, nie jestem wredny, tylko złożyłem koleżance fofumowej życzenia z okazji imienin.
                    Jako potwierdzenie, odczytaj załączony link w piewszym wpisie .
                    • partizan79 Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:25
                      Jesteś wredny, Mariusz, i to bardzo.. A link o niczym nie
                      świadczy..:P
                      • skara Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 23:27
                        Kolega pamiętał o imieninach i bardzo miło. A o okazji dobrej teściowej (a jest
                        dobra) sama napisałam.
                        A wybranek bardzo lubi Bielsk i jak jesteśmy to chodzimy po różnych barach :)
                        • nikletni Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 08.08.08, 06:36
                          skara napisała:
                          > A wybranek bardzo lubi Bielsk i jak jesteśmy to chodzimy po
                          różnych barach :)
                          =============================================================
                          To lubi Bielsk , czy bary ?

• obserwer11 Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 08.08.08, 08:20
                            myślę, że :
                            -wybranek lubi Bielsk i ma szerokie bary ;)
                • edi9911 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 08.08.08, 10:04
                  partizan79 napisał:
                  > To może uchylisz rąbka tajemnicy, kim jest ów szczęściarz..?:)
                  Ja wiem,ja wiem.Nazywa sie Leopold,LOPE(K).Czy jakoś tak podobnie.
                  Myśl co piszesz,
                  pisz co myślisz...
                  • skara Re: Skara nie szyje :P 08.08.08, 11:39
                    Dobra, uchylam rąbka...
                    Bary ma średnio szerokie, lubi bary i lubi Bielsk. I nie ma na imię Leopold...
                    Strzelajcie dalej, tylko nie zabijcie :)
                    • partizan79 Re: Skara nie szyje :P 08.08.08, 12:24
                      Barciś?
                    • edi9911 Re: Skara nie szyje :P 08.08.08, 12:24
                      Chyba przypomniałem ,końcówka imienia na "Z".Proszę o nagrodę.
                      • obserwer11 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 18:44
                        jak to końcówka Leopold Z ??
                        Zelwederowicz z Teatru Wielkiego w Warszawie ?
                        cały czas sądziłem, że to zawodnik Balcerony, nie z miasta Łodzi
                        pochodzi...
                        • nikletni Dajmy spokojnie , 08.08.08, 19:59
                          bez strsu wyjść zamąż , jako normalna kolejność losu , a póżniej
                          mężowi dołożymy ! Stać nas na to .
                        • edi9911 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:04
                          obserwer11 napisał:

> jak to końcówka Leopold Z ??
                          > Zelwederowicz z Teatru Wielkiego w Warszawie ?
                          > cały czas sądziłem, że to zawodnik Balcerony, nie z miasta Łodzi
                          > pochodzi...
                          • 11rewresbo Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:10
                            Lopez powiadasz, to co on to kobieta ?
                            innej nie znam ...
                            • edi9911 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:12
                              Jeśli masz rację to w tym przypadku LOPEZ to nazwisko.
                              • skara Re: Skara ma szyję ;) 11.08.08, 17:06
                                Lopez to bardzo popularne nazwisko hiszpańskie, zarówno żeńskie jak i męskie, bo
                                w hiszpańskim odmiana nazwisk przez osoby ani przez przypadki nie istnieje.
                                Może być nawet tak, że dana osoba może mieć 2 takie same nazwiska, np. Lopez
                                Lopez. Zasada jest taka, że dziecko bierze pierwsze nazwisko ojca i pierwsze
                                matki, i zwyczajowo to ojca zapisywane jest jako pierwsze. Tak więc jeśli pan AB
                                żeni się z panią CD to oboje zostają przy swoich nazwiskach, a ich dzieci będą
                                się nazywały AC.
                                • partizan79 Re: Skara ma szyję ;) 11.08.08, 17:51
                                  W takim razie straszna musi być w tej Hiszpanii rozpusta, skoro
                                  większość znanych mi Hiszpanów nie zna nazwisk swoich - jak mniemam -
                                  ojców: Emilio Butragueno, Rafael Vasquez, Carles Puyol (to chyba
                                  akurat Katalończyk), Iker Casillas, Fernando Torres, Fernando
                                  Morientes, Fernando Sanz, byczek Fernando, Cesc Fabregas itd.
    • kaukonsky Skandal, Panowie Szlachta! 15.08.08, 12:52
      Właśnie widziałem Skarę!
      W JASYR WZIĘTA!
      Ale z kwiatami we włosach wygląda przeuroczo :o)
      • nikletni Czemuż , a czemuż nie napisała 15.08.08, 13:02
        na forumnie . Uroczyście byśmy przyszli pooglądać .
    • kaukonsky Skara uwieczniona! 19.08.08, 12:42
      Foty poleciały na pocztę Admina :o)
      Szpilo, zarządzaj nimi ostrożnie ;o)
      Prawa autorskie: Tadzio S.
      • szpila555 Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 13:56
        oki, ale ... chyba nie doszły jeszcze
        • kaukonsky Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 15:22
          13:26 - wykonałem drugie podejście. Z burdelnikowego. Powinno
          dojść...
          • szpila555 Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 18:36
            Doszło o 15:24 dopiero, drugi e-mail z fotkami Lopez, w pierwszym pewnie był
            jakiś wiruch i został skasowany przez AV ;)
            • skara Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 17:59
              Tacy mądrzy jesteście?! Macie moje zdjęcia i się nimi nie dzielicie?
              Dawajcie mi zaraz na skara.murcia@gmail.com!!!!
              Pozdrawiam znowu z Murcji.
              • partizan79 Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 20:23
                No właśnie! I na partizan79@gazeta.pl!

--
                Murcia to mi się jakoś bardziej z Odessą kojarzy..
                • skara Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 20:26
                  Dobra, dobra, tylko spokojnie z rozsyłaniem zdjęć... W elitarnym
                  gronie starych forumowiczów niech zostaną.

Partizan a czemuż to Murcja Ci się z Odessą kojarzy? Gdzie Rzym a
                  gdzie Krym? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka