11rewresbo 02.08.08, 09:04 spojrzenie na kalendarz ;) www.wirtualny.bialystok.pl/_imprezy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa_bielsk Re: Forumowiczko Skara - Wszystkiego Najlepszeg 02.08.08, 10:58 Przyłączam się do życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 02.08.08, 16:08 Wiemy o SKARZE wszystko: ;oP Imieniny obchodzi: 08.02, Osobowość: Ta, co decyduje Charakter: 90 % Promieniowanie: 90 % Rezonans: 100 000 drgań/sek. Kolor: Zielony Główne cechy: Zmysłowość - Uczuciowość - Towarzyskość - Dynamizm Totem roślinny: Cedr Totem zwierzęcy: jaskółka Znak: Waga TYP: Od najmłodszych lat narzucają rodzinie nadzwyczajne tempo życia. Są zarazem pełne zapału i flegmatyczne, a ich główną zaletą jest umiejętność rozwiązywania W parę minut każdego problemu. Są bardzo zaradne, nie mogą usiedzieć W miejscu, i jak ich totem, jaskółka, lubią słońce i nie cofają się przed żadną podróżą. PSYCHIKA: Muszą wszystko wypowiedzieć i wszystko przeżyć. Nie lubią żyć w cieniu, nieraz uprawiają "strip-tease" umysłowy. Jeśli nie wysłuchacie ich zwierzeń, zranicie je dogłębnie. WOLA: Czy to wola, czy ambicja? Czy szukają samopotwierdzenia w pokonywaniu przeszkód i przeciwności? Tylko one mogą na to odpowiedzieć. POBUDLIWOŚĆ: Subtelna, nieraz na zamówienie. Inaczej mówiąc, potrafią odgrywać emocje, same się o nich przekonując za pomocą wzruszających i wyimaginowanych zwierzeń. ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Nie znoszą, aby coś działo się bez nich, muszą grać ważną albo i główną rolę w komedii zwanej życiem. Lubią otaczać się wesołą bandą przyjaciół. Porażki nie robią na nich wrażenia. AKTYWNOŚĆ: Nie można powiedzieć, by nauka je pasjonowała. Najwięcej uczą się podróżując. Są dobrymi reporterkami, a w każdym razie zagorzałymi podróżniczkami, zawsze gotowymi do wyjazdu. INTUICJA: Znacznie bardziej ufają swym przemyśleniom, niż intuicji. INTELIGENCJA: Syntetyczna, globalna. Mogą być pierwszorzędnymi "kobietami interesu". Mają zręczne dłonie, potrafią wszystko zrobić, a przynajmniej tak twierdzą. UCZUCIOWOŚĆ: Ten typ charakterologiczny pragnie miłości. Dziesięć razy dziennie pytają rodziców, czy są ich ulubionym dzieckiem, a jeśli otrzymają odpowiedź twierdzącą, pobiegną przechwalać się przed rodzeństwem. Innymi słowy potrafią siać zamęt! MORALNOŚĆ: Twierdzą, że są zdolne do największego I bohaterstwa, do całkowitych wyrzeczeń, ale są wyrozumiałe wobec cudzych słabostek i wrażliwe na własne błędy. ZDROWIE: Są łakome i mają przez to wiele problemów, zwłaszcza z nadwagą. Już od najmłodszych lat trzeba nadzorować ich dietę, gdyż grozi im celulitis. Jako dzieci potrzebują dużo snu, ale za nic nie chcą wcześnie się kłaść. ZMYSŁOWOŚĆ: Mają tendencję do narzucania się tym, których kochają, a trzeba powiedzieć, że łatwo się zakochują. Mają wielkie serce, Jeśli potrzebujecie pociechy, natychmiast zainteresujecie te urocze pocieszycielki. DYNAMIZM: Pełen możliwości. Podtrzymuje ich aktywność. TOWARZYSKOŚĆ: Lubią przyjmować gości. Kochają rodzinę, jako matki są trochę zwariowane, ale pełne miłości. Natomiast rolę żony pojmują raczej niecodziennie. Ich mężom potrzebna jest duża doza stoicyzmu, by 1 mogli w pełni docenić impulsywną miłość tych kobiet. PODSUMOWANIE: To urocze diabełki, które aniołowie chętnie poślubiają. Nieszczęśni! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 02.08.08, 17:44 Kałkonski, wyłapałem z Twojego gąszcza opowieści czy też peanu dla Skary ? jestem też spod znaku Wagi elektronicznej raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 18:39 Bardzo wszystkim dziękuję!!!! :))) Nie spodziewałam się takich ciepłych życzeń :))) A jak już tak wszystko wiecie to pewnie wiecie też, że imieniny połączyłam z moim wieczorem panieńskim :P Tak, tak na Skarę przyszedł czas. 8 dni mi zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 19:04 Najlepszego! Jak sie taka uroczystosc obchodzi w Murcji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 19:05 W Murcji nudno, ale moja odbędzie się w Bielsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 07.08.08, 20:50 To może uchylisz rąbka tajemnicy, kim jest ów szczęściarz..?:) (besitos) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:12 Pisze, że należą się życzenia , a nie podaje okazji . W efekcie zamieszanie na forum i ... nie wiadomo na jaką okoliczność czego zyczyć ... Okazuje się , że dobrej teściowej . Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:21 Stefan, nie jestem wredny, tylko złożyłem koleżance fofumowej życzenia z okazji imienin. Jako potwierdzenie, odczytaj załączony link w piewszym wpisie . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 21:25 Jesteś wredny, Mariusz, i to bardzo.. A link o niczym nie świadczy..:P Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 07.08.08, 23:27 Kolega pamiętał o imieninach i bardzo miło. A o okazji dobrej teściowej (a jest dobra) sama napisałam. A wybranek bardzo lubi Bielsk i jak jesteśmy to chodzimy po różnych barach :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 08.08.08, 06:36 skara napisała: > A wybranek bardzo lubi Bielsk i jak jesteśmy to chodzimy po różnych barach :) ============================================================= To lubi Bielsk , czy bary ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A ten 11rwerobs , jest wredny ! 08.08.08, 08:20 myślę, że : -wybranek lubi Bielsk i ma szerokie bary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Stolarz! Niech szyje nam - Skara! :o) 08.08.08, 10:04 partizan79 napisał: > To może uchylisz rąbka tajemnicy, kim jest ów szczęściarz..?:) Ja wiem,ja wiem.Nazywa sie Leopold,LOPE(K).Czy jakoś tak podobnie. Myśl co piszesz, pisz co myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara nie szyje :P 08.08.08, 11:39 Dobra, uchylam rąbka... Bary ma średnio szerokie, lubi bary i lubi Bielsk. I nie ma na imię Leopold... Strzelajcie dalej, tylko nie zabijcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Skara nie szyje :P 08.08.08, 12:24 Chyba przypomniałem ,końcówka imienia na "Z".Proszę o nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 18:44 jak to końcówka Leopold Z ?? Zelwederowicz z Teatru Wielkiego w Warszawie ? cały czas sądziłem, że to zawodnik Balcerony, nie z miasta Łodzi pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Dajmy spokojnie , 08.08.08, 19:59 bez strsu wyjść zamąż , jako normalna kolejność losu , a póżniej mężowi dołożymy ! Stać nas na to . Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:04 obserwer11 napisał: > jak to końcówka Leopold Z ?? > Zelwederowicz z Teatru Wielkiego w Warszawie ? > cały czas sądziłem, że to zawodnik Balcerony, nie z miasta Łodzi > pochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:10 Lopez powiadasz, to co on to kobieta ? innej nie znam ... Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Skara ma szyję ;) 08.08.08, 20:12 Jeśli masz rację to w tym przypadku LOPEZ to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara ma szyję ;) 11.08.08, 17:06 Lopez to bardzo popularne nazwisko hiszpańskie, zarówno żeńskie jak i męskie, bo w hiszpańskim odmiana nazwisk przez osoby ani przez przypadki nie istnieje. Może być nawet tak, że dana osoba może mieć 2 takie same nazwiska, np. Lopez Lopez. Zasada jest taka, że dziecko bierze pierwsze nazwisko ojca i pierwsze matki, i zwyczajowo to ojca zapisywane jest jako pierwsze. Tak więc jeśli pan AB żeni się z panią CD to oboje zostają przy swoich nazwiskach, a ich dzieci będą się nazywały AC. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Skara ma szyję ;) 11.08.08, 17:51 W takim razie straszna musi być w tej Hiszpanii rozpusta, skoro większość znanych mi Hiszpanów nie zna nazwisk swoich - jak mniemam - ojców: Emilio Butragueno, Rafael Vasquez, Carles Puyol (to chyba akurat Katalończyk), Iker Casillas, Fernando Torres, Fernando Morientes, Fernando Sanz, byczek Fernando, Cesc Fabregas itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Skandal, Panowie Szlachta! 15.08.08, 12:52 Właśnie widziałem Skarę! W JASYR WZIĘTA! Ale z kwiatami we włosach wygląda przeuroczo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Czemuż , a czemuż nie napisała 15.08.08, 13:02 na forumnie . Uroczyście byśmy przyszli pooglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Skara uwieczniona! 19.08.08, 12:42 Foty poleciały na pocztę Admina :o) Szpilo, zarządzaj nimi ostrożnie ;o) Prawa autorskie: Tadzio S. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 13:56 oki, ale ... chyba nie doszły jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 15:22 13:26 - wykonałem drugie podejście. Z burdelnikowego. Powinno dojść... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Skara uwieczniona! 19.08.08, 18:36 Doszło o 15:24 dopiero, drugi e-mail z fotkami Lopez, w pierwszym pewnie był jakiś wiruch i został skasowany przez AV ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 17:59 Tacy mądrzy jesteście?! Macie moje zdjęcia i się nimi nie dzielicie? Dawajcie mi zaraz na skara.murcia@gmail.com!!!! Pozdrawiam znowu z Murcji. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 20:23 No właśnie! I na partizan79@gazeta.pl! -- Murcia to mi się jakoś bardziej z Odessą kojarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Skara uwieczniona! 03.09.08, 20:26 Dobra, dobra, tylko spokojnie z rozsyłaniem zdjęć... W elitarnym gronie starych forumowiczów niech zostaną. Partizan a czemuż to Murcja Ci się z Odessą kojarzy? Gdzie Rzym a gdzie Krym? :) Odpowiedz Link Zgłoś