sebcioo 16.09.08, 14:22 Kiedy w koncu zaczna grzac? Toz to q.wica moze strzelic ile czasu trzeba czekac na to. Czy to moze tylko u mnie jest zimno? Piiii - cenzura wyciela niecenzuralne slowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Kiedy piiiii zaczna piiii grzac w mieszkaniac 16.09.08, 14:25 nie tylko u Ciebie... ja już jestem przeziębiony Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kiedy piiiii zaczna piiii grzac w mieszkaniac 16.09.08, 14:28 Na tablicach ogłoszeń w klatkach schodowych widziałem ogłoszenie, że będzie dzisiaj uzupełniana woda w "zładzie", więc pewnie ogrzewanie też wkrótce ruszy. Podziębionych w mieście dużo, na leki wyda się więcej niż na ogrzewanie, które mogło by ruszyć już od ubiegłej soboty ... Piiiii :/ Bielsk Podlaski Wędkarski Serwis Podlasia Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Wiesci mam jako takie 16.09.08, 14:33 Ogloszenie bylo ze Spoldzielni Mieszkaniowej a ja podpadam pod Komunalna. Podobno dzisiaj wyslali ze spoldzielni telefonogram (sic!) do MPEC-u zeby zaczynali grzac. Kiedy to sie stanie to inna bajka, tzn kiedy poczujemy to w domach. SM wode ma uzupelniac dopiero jutro. BTW do tej pory to tylko zima zaskakiwala drogowcow, teraz spoldzielnie sa zaskoczone jesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 16:38 A ja sobie w kalafiory puszczam już kilka dni i mam ciepło . Odpowiedz Link Zgłoś
ludvik15 Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 17:04 W SM jest już ciepło (i miło). Przy okazji - kiedy będzie rozliczenie grzania za poprzedni sezon?! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 17:56 To dziwne. Bylem dzisiaj w bloku SM i nie zauwazylem ani sladu grzania. Jedyne co w roznych blokach widzialem to info o puszczaniu wody w CO JUTRO. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 19:22 Dzisiaj jest ogłoszenie z komunalnej :) może jesteśmy sąsiadam??? bo i u mnie zimno piiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 19:38 A u mnie w domu już cieplutko...SM- spisała się na medal! Odpowiedz Link Zgłoś
mama36 Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 21:11 na Żeromskiego22 też grzeją, zatem Tessa mamy bliziutko :) - krótki rękaw i loos Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 21:42 Coś takiego... To mama36 mieszka na ul. Żeromskiego 22. Ja myślałam, że dalej. W takim razie może jakaś kawka i babskie ploteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 22:36 mama36 napisała: > na Żeromskiego22 też grzeją, zatem Tessa mamy bliziutko :) > - krótki rękaw i loos a to_ja zmarzłem w kapelusz, czekając ze skrzynką na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 23:17 Ten mama36 lubi widocznie skrzynki z zimną zawartością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wiesci mam jako takie 17.09.08, 00:01 szpila555 napisał: > Ten mama36 lubi widocznie skrzynki z zimną zawartością ;) \==============================================================/ szpila555, Ty podglądaczu * Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Wiesci mam jako takie 16.09.08, 23:36 Tez zauwazylem ogloszenie. No wez nie mow ze jestes moja somsiadkom :( mam same stare, wredne i totalnie bleeee. Aha i ich nie lubie. Poza tym zadna chyba nie jest lingwistka ;) Mowiac krotko - mieszkam blisko Luxu. Osobno marzniemy? Jakby nie mozna bylo razem pomarznac ;) Denerwuja mnie ci co pisza ze maja juz cieplo piiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Wiesci mam jako takie 17.09.08, 13:34 ja już mam ciepło :))) faktycznie sąsiadami nie jesteśmy :) ja bliżej centrum mieszkam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Chlupie mi w rurach az milo 17.09.08, 13:45 Tylko czemu musialem na to tak dlugo czekac? piiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wiesci mam zimne 17.09.08, 20:59 Osiedle Północ zaczeka do 19 września na uzupełnienie "zładu" czyli wody w instalacji c.o.. Właśnie przeczytałem ogłoszenie przyklejone na drzwi wejściowe do klatki schodowej! Grzać zaczną pewnie 20 września czyli w sobotę! Zimne pozdrowienia osobom odpowiedzialnym za taki stan rzeczy. Oby i Wam było ciepło dopiero w sobotę!!! Piiiiiiiiii [ciach] Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Wiesci mam zimne 17.09.08, 22:12 A po co ogrzewać bloki w sm, przecież tak "elegancko docieplone"... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wiesci mam zimne 17.09.08, 22:16 to_ja8 napisał: > A po co ogrzewać bloki w sm, przecież tak "elegancko docieplone"... Od ocieplenia bloków ciepła tylko mniej ubywa, ale go nie przybywa! Piiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A u mnie kaloryferki ciepłe :))) 16.09.08, 21:42 Brawo moja Spółdzielnio ;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Kazimierzowska już ciepła :) 16.09.08, 23:30 :)) Może wreszcie uda się wygrzać przeziębienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Ci co maja cieplo - zalozcie wlasny watek ;-p 16.09.08, 23:41 Poszli mi stad ;) Tu tylko mozna narzekac na zimno a nie chwalic sie i denerwowac innych piiiii piiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Ci co maja cieplo - zalozcie wlasny watek ;-p 16.09.08, 23:58 no i poszli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Ci co maja cieplo - zalozcie wlasny watek ;-p 17.09.08, 20:11 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś