hansgrubber 28.05.09, 18:56 www.youtube.com/watch?v=IcAx6GkjNaw&feature=related Papiez - zwlaszcza polski - jak Stalin krytyce nie podlega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: Cejrowski PR 28.05.09, 19:36 Albo autorytety Geremek i Michnik....:) Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Cejrowski PR 28.05.09, 20:25 mexico86 napisał: > Albo autorytety Geremek i Michnik....:) Tolerancyjny jak Polak Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Wczoraj Moskwa, dzisiaj Quito! 28.05.09, 19:53 Byle zrzut z Ekwadoru będzie tu nas pouczał, jak głosować?????? Był już kiedyś Peruwiańczyk, teraz następny powtarza historię jako farsę. Szkoda Jurka - nisko upadł. W niczym się z nim nie zgadzałem, ale szanowałem przynajmniej za to, że był ostatnim ideowcem na prawicy. A i on polazł w pijary niskich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Człowiek bez nazwiska 28.05.09, 20:25 pawlozsiul napisał: > Byle zrzut z Ekwadoru będzie tu nas pouczał, jak głosować?????? Był > już kiedyś Peruwiańczyk, teraz następny powtarza historię jako farsę. > > > Szkoda Jurka - nisko upadł. W niczym się z nim nie zgadzałem, ale > szanowałem przynajmniej za to, że był ostatnim ideowcem na prawicy. > A i on polazł w pijary niskich lotów. Marek Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wczoraj Moskwa, dzisiaj Quito! 28.05.09, 21:06 Sugerujesz ze kowboj z Kociewia cos se wypalil zanim naparł na szkło? Odpowiedz Link Zgłoś