Dodaj do ulubionych

bon ton - gratulacje

24.02.06, 23:33
brawo i gratulacje za super pomysł ..od niedawna można słuchać radyjka w
internecie.. i pomimo róznych opinii o nim n to miło jest posłuchać go
szczególnie jak jest się strasznieeeeee daleko od Chełma.
Obserwuj wątek
    • ole707 Re: bon ton - gratulacje 25.02.06, 01:59
      Przecież to tylko kabarecik reklamowy!!!
      • kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 26.02.06, 08:37
        Ośmielę się nie zgodzić. Radia lokalne to specyficzna podgrupa mediów, która ma
        trochę inne cele niż rozgłośnie ogólnopolskie. Mają za zadanie, m.in. mówić o
        wydarzeniach z najbliższych terenów, promować atrakcje regionu, jak i regionalne
        firmy, więc nie widzę nic grzesznego w tym, że jest dużo reklam chełmskich firm.
        To jest radio prywatne, na czymś pieniądze musi zarabiać, a chyba lepiej, żeby
        się reklamowały tam firmy z Chełma niż, np. producent ketchupu Pudliszki :)
        Jeśli już jednak mam krytykować, to mogliby je trochę uatrakcyjnić, bo na razie
        są piekielnie nudne i takie trochę archetypowe ;) Fakt, że poziom audycji często
        jest powiedzmy średni, ale to są pasjonaci, więc nie zamierzam się ich czepiać.
        Zawsze to lepiej jak takie radio jest niż jak go nie ma. Póki nie biorą
        pieniędzy z abonamentu, to niech reklamują sobie co chcą ;)
        A to, że od jakiegoś czasu można ich słuchać w internecie jest świetnym wyjściem
        dla osób, które Chełm już opuściły, a chcą być na bieżąco w sprawach regionu.
    • andre_234 Re: bon ton - gratulacje 27.02.06, 23:40
      Najlepsza jest nazwa.
      Tylko jeden z prezenterów z uporem maniaka mówi wsiąż "bą tą" i wziełem.
      OHYDA
      pzdr
      • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 10:50
        Lubię sobie posłuchać szczególnie teraz jak jestem daleeeeeko. A wy słuchacie
        czasem?
        • kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 18:40
          Ja słucham i zgarniam nagrody w konkursach ;D A teraz zdradzę w sekrecie, że w
          poniedziałek będzie "casting" na nowych współpracowników radia i kwiatkoska się
          tam wybiera ;D
          • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 12.09.06, 13:37
            kwiat_paproci napisała:

> Ja słucham i zgarniam nagrody w konkursach ;D A teraz zdradzę w sekrecie, że w
            > poniedziałek będzie "casting" na nowych współpracowników radia i kwiatkoska
            > się tam wybiera ;D

i jak wrażenia z castingu?
            • kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 08:07
              Jeszcze nie wiem ;) Przede wszystkim, to zaskoczyła mnie liczba chętnych, chyba
              ze 40 osób, myślałam, że jednak mniej tego będzie. Myślałam też, że cały casting
              będzie wyglądał mniej, hmm, profesjonalnie, a muszę przyznać, że redakcja się do
              niego bardzo przyłożyła. Na początku nas nastraszono, że odbędzie się szereg
              testów, że będziemy musieli śpiewać i inne takie i mam dziwne wrażenie, że tylko
              ja potraktowałam to poważnie ;DDD Najpierw przeprowadzono test z tzw. wiedzy
              ogólnej, czyli muzyka, sprawy lokalne, sport, kultura i polisz-englisz. Kwiat
              tak się zestresował, że skończył jako pierwszy, a reszta chyba pisała jeszcze z
              10 minut ;D Ogólnie to nie był trudny, chociaż zapomniałam kto jest obecnym
              wiceprezydentem Chełma i kim jest Andriej Urlep. A potem była część właściwa,
              czyli próba mikrofonu, no i różnymi rzeczami się pewnie mogę pochwalić, ale nie
              radiowym głosem niestety :/ Dano mi do przeczytania krótki tekst o 11 września,
              no i pojechałam jak na akademii szkolnej (znów trochę stresiku :/ )
              Także, jak się dziś nie odezwą, to znaczy, że nie chcą u siebie Kwiat FM.
              • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 11:30
                to rzeczywiście miałaś sporą konkurencję
              • avalon111 Re: bon ton - gratulacje 14.09.06, 20:47
                a wymawiasz "r"??? Nie lubię jak radiowiec ma kłopoty z dykcją;-).
                • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 14.09.06, 21:06
                  avalon111 napisała:

> a wymawiasz "r"??? Nie lubię jak radiowiec ma kłopoty z dykcją;-).

dobre, dobre;)
                  a swoją drogą też mnie to drażni
                  • kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 01:41
                    ależ, baby, złośliwe jesteście :PPPP Wymawiam r, ale za to samogłoski
                    spłaszczam, przejdzie ? ;D
                    A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D
                    • czuk1 Ambitna Moratorko. Chełmski Kwiecie... 15.09.06, 06:07
                      Ja zaś ,(sąsiad zza miedzy)gatuluję Ci udziału w konkursie.
                      Jak wygrasz gratuluję podwójnie.
                      Jak nie wygrasz miejsca pracy w tym , to wygrasz w innym.
                      Masz dobry cel, planujesz ciekawą pracę - dąż do celu.

z pozdrowieniem
                      dziadek Czuk Mariusz z Zamościa
                    • avalon111 Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 08:59
                      > ależ, baby, złośliwe jesteście :PPPP Wymawiam r, ale za to samogłoski
                      > spłaszczam, przejdzie ? ;D

To się da naprawić kilkoma prostymi ćwiczeniami, po co mamy zadowalać się
                      niepełnymi 100%. Przede wszystkim jak wymawiasz "a" to usta układaj w równy
                      okrąg (tak jakbyś chciała ugryźć jabłko, lub pokazać chore gardło lekarzowi);-)

> A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D

I co? i co?
                      Skoro dzwonili to raczej pozytywny objaw...chwal się!
                      • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 10:22
                        avalon111 napisała:

> A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D
                        >
                        > I co? i co?
                        > Skoro dzwonili to raczej pozytywny objaw...chwal się!

no własnie chwal, bom też ciekawa;)
                        • kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 16.09.06, 08:22
                          w poniedziełek idę na rozmowę, to wtedy może będzie już czym się chwalić :)
                          Jeżeli dojdzie do ewentualnej współpracy (na co, nie ukrywam, bardzo liczę :D),
                          to tylko w weekendy, bo jeszcze mam zamiar studiować przy okazji ;D
                          • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 16.09.06, 10:24
                            to w takim razie trzymamy kciuki;)
          • andrzej.sawa Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 17:18
            To już będziesz wszędzie w Chełmie.
            Nie da się przed tym gburem uciec.
    • red_ladybird Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 21:27
      Uwazam ze to super pomysl ze mozna sluchac bon-tonu w internecie!Ja jestem bardo
      daaaaaaaaleko i slucham codziennie, stad wiem co sie dzieje w Chelmie i jestem
      na biezaco z wszelkimi nowinkami.Pozdrawiam serdecznie
    • mnien Re: bon ton - gratulacje 09.09.06, 18:53
      Też chętnie bym posłuchał, ale nie wiem jak znaleźć w internecie ???
      • agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 09.09.06, 20:38
        www.bonton.chelm.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka