noname1 24.02.06, 23:33 brawo i gratulacje za super pomysł ..od niedawna można słuchać radyjka w internecie.. i pomimo róznych opinii o nim n to miło jest posłuchać go szczególnie jak jest się strasznieeeeee daleko od Chełma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ole707 Re: bon ton - gratulacje 25.02.06, 01:59 Przecież to tylko kabarecik reklamowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 26.02.06, 08:37 Ośmielę się nie zgodzić. Radia lokalne to specyficzna podgrupa mediów, która ma trochę inne cele niż rozgłośnie ogólnopolskie. Mają za zadanie, m.in. mówić o wydarzeniach z najbliższych terenów, promować atrakcje regionu, jak i regionalne firmy, więc nie widzę nic grzesznego w tym, że jest dużo reklam chełmskich firm. To jest radio prywatne, na czymś pieniądze musi zarabiać, a chyba lepiej, żeby się reklamowały tam firmy z Chełma niż, np. producent ketchupu Pudliszki :) Jeśli już jednak mam krytykować, to mogliby je trochę uatrakcyjnić, bo na razie są piekielnie nudne i takie trochę archetypowe ;) Fakt, że poziom audycji często jest powiedzmy średni, ale to są pasjonaci, więc nie zamierzam się ich czepiać. Zawsze to lepiej jak takie radio jest niż jak go nie ma. Póki nie biorą pieniędzy z abonamentu, to niech reklamują sobie co chcą ;) A to, że od jakiegoś czasu można ich słuchać w internecie jest świetnym wyjściem dla osób, które Chełm już opuściły, a chcą być na bieżąco w sprawach regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: bon ton - gratulacje 27.02.06, 23:40 Najlepsza jest nazwa. Tylko jeden z prezenterów z uporem maniaka mówi wsiąż "bą tą" i wziełem. OHYDA pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 10:50 Lubię sobie posłuchać szczególnie teraz jak jestem daleeeeeko. A wy słuchacie czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 18:40 Ja słucham i zgarniam nagrody w konkursach ;D A teraz zdradzę w sekrecie, że w poniedziałek będzie "casting" na nowych współpracowników radia i kwiatkoska się tam wybiera ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 12.09.06, 13:37 kwiat_paproci napisała: > Ja słucham i zgarniam nagrody w konkursach ;D A teraz zdradzę w sekrecie, że w > poniedziałek będzie "casting" na nowych współpracowników radia i kwiatkoska > się tam wybiera ;D i jak wrażenia z castingu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 08:07 Jeszcze nie wiem ;) Przede wszystkim, to zaskoczyła mnie liczba chętnych, chyba ze 40 osób, myślałam, że jednak mniej tego będzie. Myślałam też, że cały casting będzie wyglądał mniej, hmm, profesjonalnie, a muszę przyznać, że redakcja się do niego bardzo przyłożyła. Na początku nas nastraszono, że odbędzie się szereg testów, że będziemy musieli śpiewać i inne takie i mam dziwne wrażenie, że tylko ja potraktowałam to poważnie ;DDD Najpierw przeprowadzono test z tzw. wiedzy ogólnej, czyli muzyka, sprawy lokalne, sport, kultura i polisz-englisz. Kwiat tak się zestresował, że skończył jako pierwszy, a reszta chyba pisała jeszcze z 10 minut ;D Ogólnie to nie był trudny, chociaż zapomniałam kto jest obecnym wiceprezydentem Chełma i kim jest Andriej Urlep. A potem była część właściwa, czyli próba mikrofonu, no i różnymi rzeczami się pewnie mogę pochwalić, ale nie radiowym głosem niestety :/ Dano mi do przeczytania krótki tekst o 11 września, no i pojechałam jak na akademii szkolnej (znów trochę stresiku :/ ) Także, jak się dziś nie odezwą, to znaczy, że nie chcą u siebie Kwiat FM. Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 11:30 to rzeczywiście miałaś sporą konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: bon ton - gratulacje 14.09.06, 20:47 a wymawiasz "r"??? Nie lubię jak radiowiec ma kłopoty z dykcją;-). Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 14.09.06, 21:06 avalon111 napisała: > a wymawiasz "r"??? Nie lubię jak radiowiec ma kłopoty z dykcją;-). dobre, dobre;) a swoją drogą też mnie to drażni Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 01:41 ależ, baby, złośliwe jesteście :PPPP Wymawiam r, ale za to samogłoski spłaszczam, przejdzie ? ;D A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Ambitna Moratorko. Chełmski Kwiecie... 15.09.06, 06:07 Ja zaś ,(sąsiad zza miedzy)gatuluję Ci udziału w konkursie. Jak wygrasz gratuluję podwójnie. Jak nie wygrasz miejsca pracy w tym , to wygrasz w innym. Masz dobry cel, planujesz ciekawą pracę - dąż do celu. z pozdrowieniem dziadek Czuk Mariusz z Zamościa Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 08:59 > ależ, baby, złośliwe jesteście :PPPP Wymawiam r, ale za to samogłoski > spłaszczam, przejdzie ? ;D To się da naprawić kilkoma prostymi ćwiczeniami, po co mamy zadowalać się niepełnymi 100%. Przede wszystkim jak wymawiasz "a" to usta układaj w równy okrąg (tak jakbyś chciała ugryźć jabłko, lub pokazać chore gardło lekarzowi);-) > A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D I co? i co? Skoro dzwonili to raczej pozytywny objaw...chwal się! Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 15.09.06, 10:22 avalon111 napisała: > A tak w ogóle, to dzisiaj dzwonili :D > > I co? i co? > Skoro dzwonili to raczej pozytywny objaw...chwal się! no własnie chwal, bom też ciekawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bon ton - gratulacje 16.09.06, 08:22 w poniedziełek idę na rozmowę, to wtedy może będzie już czym się chwalić :) Jeżeli dojdzie do ewentualnej współpracy (na co, nie ukrywam, bardzo liczę :D), to tylko w weekendy, bo jeszcze mam zamiar studiować przy okazji ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: bon ton - gratulacje 16.09.06, 10:24 to w takim razie trzymamy kciuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: bon ton - gratulacje 13.09.06, 17:18 To już będziesz wszędzie w Chełmie. Nie da się przed tym gburem uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird Re: bon ton - gratulacje 08.09.06, 21:27 Uwazam ze to super pomysl ze mozna sluchac bon-tonu w internecie!Ja jestem bardo daaaaaaaaleko i slucham codziennie, stad wiem co sie dzieje w Chelmie i jestem na biezaco z wszelkimi nowinkami.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: bon ton - gratulacje 09.09.06, 18:53 Też chętnie bym posłuchał, ale nie wiem jak znaleźć w internecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś