Gość: Agawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 00:00 Czy któraś z Was molaby mi polecić jakiś dobry krem na dzień do cery trądzikowej?Przetestowałam juz tyle i żaden nie był dobry dla mojej skóry:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra.harmonny Re: krem do cery trądzikowej 26.03.05, 00:16 Znam takie kremy, ktore BYC MOZE moga Ci troche pomoc, nie smiem jednak ich podawac, poniewaz Twoja skóra daje Ci konkretne znaki, prosi Cie o pomoc...a ta pomoca nie jest krem... Srodki zewnetrzne na pewno mają swoj nieskromny udzial w pielęgnacji skory, ale to taki dodatek, jak ktos ma naprawde zdrowy, sprawny organizm to moze sie obejsc bez niczego [niesamowita wygoda!]. Juz kilku osobom tlumaczylam o co tutaj chodzi, przygotowalam pliki, aby byly gotowe go wyslania , jesli chcesz poczytac, to chetnie je przesle... Ogolnie chodzi o to aby dorwac przyczyne trądziku, jest ona suma sumarum taka sama, owszem sa pewne niuanse, ale jakie - wychodzi bardzo szybko... Na zachete powiem Ci, ze sama doświadczyłam trądziku i nie mam teraz z nim problemu...bo...go juz nie ma... Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia do Sandry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:55 Sandro jeśli możesz mi przesłać to chętnie poczytam co proponujesz. Dziękuje! evelinasz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabraun Re: krem do cery trądzikowej 26.03.05, 13:49 ja uzywam effaclar k la roche posay, a na noc smaruje sie sudocremem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: krem do cery trądzikowej IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.03.05, 14:04 Sudocrem, Acnofan. Odpowiedz Link Zgłoś