maniekw74 21.05.07, 13:15 ufoto.pl/konkurs/index.php?sub=foto&foto_id=899 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: Pomożecie w głosowaniu??? 21.05.07, 15:22 O rany, co za plaga... ktoś jakiś durny konkurs wymyślił i teraz wszyscy proszą, żeby na cośtam kliknąć. Widziałeś jakie są nagrody? Poszewka za I miejsce - zajebista nagroda. Ten konkurs to pewnie jest po to by zbudować sobie fajną bazę klientów do odsprzedania jakimś spammerom. Ech, jacy ludzie są naiwni... Odpowiedz Link Zgłoś
martkka2 A ja zagłosuje :) 21.05.07, 21:38 Nie zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzą. Nawet nagroda pocieszenia będzie powodem do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: A ja zagłosuje :) 21.05.07, 22:21 martkka2 napisała: > Nie zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzą. Nawet nagroda pocieszenia będzie > powodem do radości. Zwłaszcza dla organizatora konkursu, który dzięki temu zbuduje sobie fajną bazę ;) Ale oczywiście jest wolność, każdy robi co chce... w każdym razie ja bym swoich szczegółowych danych jakiejś dziwnej firmie nie podawał. Nie mówiąc już o tym, że w regulaminie jest zapis, że nagrodzone zdjęcia organizator ma prawo drukować/publikować (nie wiadomo dokładnie gdzie i po co). Odpowiedz Link Zgłoś
vvesna Re: Pomożecie w głosowaniu??? 24.05.07, 08:06 A propos zdjęć dzieci w Internecie, radzę poczytać: www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/04.10/Kraj/86/86.html Odpowiedz Link Zgłoś