jula96 16.11.09, 14:40 Chłopak mnie rzucił a ja chce sie na nim zemcic chodzilismy ze soba 2 lata a on od roku mial "kochanke" (( CO mam zrobic zeby byl zazdrosny a i jeszcze jedno Mam pryszczaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondi96 Re: Pomocy... 16.11.09, 14:51 Moim zdaniem to zły pomysł aby się " mścić". Ale jeśli tak bardzo chcesz to powiedz jakiejś Twojej koleżance której on nie zna aby zorganizowała jakąś impreze i aby go zaprosiła. A Ty znajdź sobie jakiegoś " przydupasa" i na widoku Twojego byłego pocałuj go.... Ale odradzam zemsty ! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blondi96 Re: Pomocy... 16.11.09, 15:04 kaniaklimek12 napisał(a): > zemsta to zły pomysł Popieram....Daj sobie spokój, zapomnij.... Było minęło..Będzie jakiś lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pomocy... 16.11.09, 15:10 "(...) mam pryszcza" ...co to jest ?! A co zemsty to - zły pomysł ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Pomocy... 16.11.09, 15:27 najlepszą "zemstą" czy raczej odreagowaniem będzie pokazanie mu i samej sobie że nie jesteś mięczakiem. xd Baw się, śmiej i wgl. pokażesz mu że nie zdołuje Cię taki dupek jak on xd Ale jakieś intrygi.? eee. odradzam xd bez sensu. pewnie tylko się ośmieszysz... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Pomocy... 16.11.09, 16:33 powiedz mu przy jego kolegach ze jest chamem i tyle ale nie mścij się za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Pomocy... 16.11.09, 17:01 Masz 13 lat, tego kwiatu jest pół światu. A mścić się nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś