45b 31.05.07, 14:28 No i stało się , wyszukiwarka pokazuje miejscowości w powiecie , gdzie dochodzi II program i są to : Leśniowice , Ruda Huta , Sawin , Wierzbica , Wojsławice. Chełma nie ma ! DlA MNIE TO SKANDAL I NIEPOWETOWANA STRATA ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 31.05.07, 18:01 W ogóle II słabo odbierała. Przynajmniej w okolicach osiedla "Zachód". Odpowiedz Link Zgłoś
andre_234 Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 03.06.07, 20:19 Lepiej włącz radio i sprawdź. Od kiedy pirackie RM nadaje to inne stacje zagłusza dość skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 04.06.07, 00:50 no ja wiem. U rodziców przez pewien czas na TVP 1 była fonia od ojca didżeja. (zaznaczam: o pierwszy program TV chodzi) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
45b Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 04.06.07, 07:36 a może jednak ktoś z internautów wie jakim sposobem (np.nowe raduio , antena itp) słuchać w Chełmie II program PR ? Idę na wszystko , bo dla mnie II program to wszystko ! Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_wiesniak Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 04.06.07, 07:56 45b napisała: > a może jednak ktoś z internautów wie jakim sposobem (np.nowe raduio , antena it > p) słuchać w Chełmie II program PR ? Idę na wszystko , bo dla mnie II program t > o wszystko ! Pomóżcie ! Na polskieradio.pl w menu z lewej strony jest pozycja "słuchaj". Może to jest to? Odpowiedz Link Zgłoś
eilee Re: Chełm został pozbawiony II programu PR 04.06.07, 11:43 U mnie na częstotliwościach 87,6 odbiera II Program PR. A jeśli chodzi o słuchanie radia przez internet ze strony Polskiego Radia, to polecam wybór serwera iTVP, bo to gwarantuje dźwięk w lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś