Dodaj do ulubionych

Prezenty gwiazdkowe

14.12.16, 06:09
Macie już kupione? Została nam jedna dziewczynka z rodziny lat 6, której jakoś nic nie możemy wymyśleć...
Dostanie od innych członków rodziny lalkę Barbi, konia do Barbi, ciastolinę Play Doh, szałową kieckę, chyba dziecięcą maszynę do szycia i chyba Lego. Jakieś pomysły?? Help :)
Obserwuj wątek
    • masha_4 Re: Prezenty gwiazdkowe 14.12.16, 10:12
      Zależy, co lubi... Na naszej w tym wieku największe wrażenie zrobił taki zestaw kreatywny z empiku-cała torba tasiemek,filców,pomponików, różniastych papierów, kształtów,patyczków,pianek,brokatów i innych pierdół,ale ona artystka, ciągle coś tworzy... W tym roku sobie przypomniała i też sobie taki zażyczyła, nie ma już gotowych zestawów w opakowaniu, tylko cała póła tych gadżetów,żeby skompletować swój zestaw. A w ogóle to szał wśród pierwszaków w naszej świetlicy szkolnej robią ciągle i niezmiennie klocki clics 4-12 lat, więc naszemu pięciolatkowi zamówiłam do domu, myślę,że to fajna zabawa nawet dla całej rodziny, bo w pudle są instrukcje, jak zbudować np. zwierzątka i takie tam, są różne zestawy, też takie brokatowo-różowe typowo dla dziewczynek;)
      • malszysz Re: Prezenty gwiazdkowe 14.12.16, 13:28
        a Sprytna Plastelina? Ma już jakąś?
      • wisnia-w-czekoladzie Re: Prezenty gwiazdkowe 14.12.16, 13:59
        Dzięki Dziewczyny :) dobre pomysły :) jeszcze znalazłam jakiś zestaw do hodowli kryształów albo do robienia "glutków" :)
    • e_le_n_a Re: Prezenty gwiazdkowe 14.12.16, 16:05
      Wszelkie kreatywne są fajne,moim zdaniem :-) czy jakieś gry,projekty,dziewczynki lubią takie rzeczy :)
      Ja nie mam jeszcze nic kupione,wymyślone tylko :)
    • joannapoznan Re: Prezenty gwiazdkowe 15.12.16, 15:50
      moja sześciolatka marzy o zestawie do robienia lizaków czaszabawy.pl/smoby-chef-fabryka-lizakow-312103.html też fajny pomysł, można się razem pobawić:)
      • sunshine_83 Re: Prezenty gwiazdkowe 19.12.16, 13:45
        Mój pięciolatek zażyczył sobie lokomotywę z 1990 roku z konkretnej serii 😂😂😂😂 oprócz tego książkę kucharska, jego własne miarki, mieszadełka i bezglutenową mąkę 😁😁😁
        • wisnia-w-czekoladzie Re: Prezenty gwiazdkowe 19.12.16, 14:22
          O ja Cię !!! Dobry jest :-)
          Też mam w domu pięciolatkę, niestety zmienia zdanie tak często jak zmieniają się reklamy w telewizji :-D Idealne rozwiązanie, to gdyby można było dostać wszystko co się tam widzi :-D
          • sunshine_83 Re: Prezenty gwiazdkowe 19.12.16, 15:03
            Mój musi, ale to musi codziennie coś ugotować. Nie mam siły juz mu tłumaczyć żeby nie zużywał mi moich cennych i ekologicznych produktów 😂😂😂 poroznosił po domu wszystkie miarki, termometry. Używa Kitchen Aid częściej jak ja 😅
            Mój nie chce wszystkiego. Jakoś na liście do Mikołaja był ten pociąg (zbiera je i musza być na prąd, twierdzi ze z tych na baterie juz ma dużo) a i jeszcze motor był. Taki co by sobie na nim mógł jeździć 😱 Bo power wheels , tower, rolling i jeden gokart to najwyraźniej za mało... po tatusiu taki jest. Jez chyba nigdy się w garażu nie zaparkuje
            • sunshine_83 Re: Prezenty gwiazdkowe 19.12.16, 15:04
              Hehehehe autocorrect miało być rower, rolki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka