Dodaj do ulubionych

KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RP ??

05.05.05, 09:57
podawajcie swoje typy i argumentujcie to
fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandydatów
zachęcam do klikania
Obserwuj wątek
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.05.05, 18:30
      kuna00 napisał:

> podawajcie swoje typy i argumentujcie to
      > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda
      > tów
      > zachęcam do klikania

nikt nic nie ma do powiedzenia?
      nie wierzę!
      a może zbyt wcześnie rozpoczynam ten temat?
      • mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 08.05.05, 10:43
        Witaj Kuna00!

Nie lubię wypowiedzi o polityce, ale byś nie rozpoczął wątku na darmo, to
        odpowiem, że najlepszym kandydatem na tę funkcję jest Lech Kaczyński.
        Nie mogę powiedzieć, jakim jest prezydentem stolicy, bo tam nie mieszkam.
        Ale wiem, że był znakomitym prezesem NIK i skutecznie tropił afery, jakie
        trapiły wówczas RP.
        Od tego czasu politycy bardzo się skundlili - tu przepraszam pieski za to
        porównanie- i potrzebny jest ktoś, kto będzie chciał i umiał troszkę
        przewietrzyć "Warszawkę".

LECH KACZYŃSKI - TO KANDYDAT PRAWORZĄDNY I SPRAWIEDLIWY!!!
        • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 08.05.05, 18:23
          brawo dla pierwszego odważnego

czekam na pozostałe posty
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 06:30
      kuna00 napisał:

> fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda
      > tów
      > zachęcam do klikania

nie macie swoich typów?
      • mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 08:47

> kuna00 napisał:
        >
        > nie macie swoich typów?

A ty masz? Jakoś nie widzę.
        • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 17:49
          mihaj napisał:

> A ty masz? Jakoś nie widzę.

czy mam? sam nie wiem.
          jeszcze do końca nie jestem pewny
          na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy)
          może ktoś mnie do kogoś przekona ???

• kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 23.05.05, 23:12
      termin wyborów jest już ustalony, kandydatów przybywa, więc może teraz się
      ożywicie ?
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 01:36
      kuna00 napisał:

> tów
      > zachęcam do klikania

a może ROMAN GIERTYCH ???
      • mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 12:22
        >kuna00 napisał:
        >
        > a może ROMAN GIERTYCH ???

Masz bracie fantazję. Jeśli Giertych, to spokojnie zaproponować można A Lepper.
        Nie będzie lepiej, ale będzie głupiej. Zapanuje anarchia, dłużnicy dalej nie
        będą musieli spłacać należności, bo ich góru tak robi i na tym zbudował swoją
        partię. Prawo dalej nie będzie ścigało przestępców.
        To jak z tym Jędrusiem? Czy zasługuje na poparcie?
        • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 13:08
          R. Giertych nie moze kandydowac, nie ukonczy 35 lat do dnia wyborów.
          • skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 13:55
            lech kaczyński
        • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 28.05.05, 10:55
          tak może być i ten przygłup Lepper
          słyszałem, że i Stan Tymiński zamierza kandydować
          (czy młodzi wiedzą o kim mówię ?)
    • skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 28.05.05, 22:13
      ja wiem
      • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.05.05, 22:44
        a kto ???
        jesteś pewny ???
        • skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.05.05, 23:19
          z tego co pamiętam bo wtedy młodszy byłem stan tymiński był kolesiem który nie
          wiadomo skad się wziął i złapał się do drugiej tury wyborów razem z wałęsą i
          całkiem sporo głosów zebrał chyba to 1991 roku było straszył wszystkich chyba
          jak pamiętam "czarną teczką" ale mogę się mylić a teraz znowu chce kandydować a
          może tym razem szczęście się uśmiechnie?!?!? pożyjemy zobaczymy pozdrawiam
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 14:14
      kuna00 napisał:

> tów
      > zachęcam do klikania

może teraz coś się wam już rozjaśniło?
      • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 15:17
        kuna00 napisał:
        na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy)

co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emeryturą,
        po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna
        ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować na
        postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdarzenia,
        ani prawicy.
        • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 15:23
          toovo napisał:

> kuna00 napisał:
          > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy)
          >
          > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emeryturą,
          >
          > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna
          > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować na
          > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdarzenia,
          >
          > ani prawicy.

o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie
          kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy
          marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka do
          tego tematu?
          pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z lichą
          emeryturą
          toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać mimo
          innego pytania
          • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 18:12
            kuna00 napisał:

> toovo napisał:
            >
            > > kuna00 napisał:
            > > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy)
            > >
            > > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emer
            > yturą,
            > >
            > > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna
            > > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować n
            > a
            > > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdar
            > zenia,
            > >
            > > ani prawicy.
            >
            >
            > o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie
            > kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy
            > marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka do
            > tego tematu?
            > pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z lichą
            > emeryturą
            > toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać mimo
            > innego pytania

Oj, wiele ma wspólnego. Babinki też zagłosują, czyli udzielą odpowiedzi na
            twoje pytanie, fakt że nie będzie to odpowiedź na forum internetowym.
            A żeby byc w całkowitej zgodzie z intencją autora wątku - moim zdaniem - Tusk.
            I plisssss - nie rozśmieszajcie mnie więcej opowiastkami o hajnowskiej prawicy
            albo lewicy. To jakieś krzywe zwierciadło.
            • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 23:45
              toovo napisał:

> kuna00 napisał:
              >
              > > toovo napisał:
              > >
              > > > kuna00 napisał:
              > > > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy)
              > > >
              > > > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotow
              > ą emer
              > > yturą,
              > > >
              > > > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia po
              > winna
              > > > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głos
              > ować n
              > > a
              > > > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziweg
              > o zdar
              > > zenia,
              > > >
              > > > ani prawicy.
              > >
              > >
              > > o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie
              > > kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy
              > > marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka
              > do
              > > tego tematu?
              > > pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z li
              > chą
              > > emeryturą
              > > toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać m
              > imo
              > > innego pytania
              >
              > Oj, wiele ma wspólnego. Babinki też zagłosują, czyli udzielą odpowiedzi na
              > twoje pytanie, fakt że nie będzie to odpowiedź na forum internetowym.
              > A żeby byc w całkowitej zgodzie z intencją autora wątku - moim zdaniem - Tusk.
              > I plisssss - nie rozśmieszajcie mnie więcej opowiastkami o hajnowskiej prawicy
              > albo lewicy. To jakieś krzywe zwierciadło.

dzięki za nazwisko twojego kandydata

nikt ku nie rozwleka się nad hajnowskimi partiami, tylko jast jasno postawione
              pytanie: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA?
              może zaproponuj nowy wątek dotyczący hajnowskich partii politycznych a będziesz
              się mógł na nim "wykazać"
              • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.07.05, 17:07
                a może marszałek Cimoszewicz?
                co o nim sądzicie?
                • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 17:08
                  Lepszy od Kaczora. :) Ale skorzystam ze swego prawa do tajemnicy i nie powiem.
                  • hullahop Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 19:19
                    W przypadku Hajnowki pytanie powinno brzmiec: kto jest najlepszym kandydatem na
                    prezydenta RP i dlaczego Wlodzimierz Cimoszewicz.
                    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 20:14
                      hullahop napisał:

> W przypadku Hajnowki pytanie powinno brzmiec: kto jest najlepszym kandydatem
                      na
                      >
                      > prezydenta RP i dlaczego Wlodzimierz Cimoszewicz.

skąd taka pewność, że cała h-ka popiera marszałka Cimoszewicza?
                      może nie trzeba generalizować i budować czegoś, hm, czegoś dziwnego
                  • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 20:12
                    hansgrubber napisał:

> Lepszy od Kaczora. :) Ale skorzystam ze swego prawa do tajemnicy i nie
                    powiem.

nie bądź taki, powiedz, no, nie daj się prosić.............
                    • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 23:50
                      Bede twardy jak... czolg. :)
                      • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 01.08.05, 19:22
                        hansgrubber napisał:

> Bede twardy jak... czolg. :)

a jak pocisk p.panc, no powiedz, kto to?
    • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 14:28
      Ja popieram Janusza Korwin-Mikke.

www.pjkm.pl
      • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 22:37
        wojtek_bialystok napisał:
        > Ja popieram Janusza Korwin-Mikke.
        > > www.pjkm.pl

moja artystyczna dusza też.....niestety, państwo to nie kabaret, nawet nie
        felieton dla Wprost lub Polityki...Ale facio jest spoko...
        • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 22:43
          W kategorii zloty kaftan jest mistrzem. :)
          • ryb_a Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 09:16
            Moim zdaniem w tej chwili nie ma lepszego wyjścia niż poparcie pana Korwin
            Mikke bo cała reszta nie jest żadną alternatywą dla obecnego systemu.
            Co z tego, że wygra mniej egzotyczny kandydat jak w Polsce się nic nie zmieni.
            Czy o to chodzi? Na pewno nie godzi się popierać bolszewików Kaczyńskiego ,
            socjalistów Giertycha czy farbowanych AWS-iarzy z PO, bo po co?
            Szanowni koleczy przeczytajcie wywiad z partia UPR a zrozumiecie wiele:
            szort.pl/upr

• hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 09:29
              Z całą partią wywiad? :)
          • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 11:34
            Mój historyk swego czasu słusznie zauważył, że niemal wszyscy prezydenci USA
            byli przystojni... Mam nadzieję, że zrozumiesz co chcę przez to powiedzieć.
            • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 17:39
              Kto rozumie? :)
              • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 20:57
                Ty. Wspominałeś coś o kaftanie... To że ktoś dobrze się prezentuje nie oznacza
                że ma rację, a niestety tacy wygrywają niemal zawsze.
                • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 23:04
                  Efektowna lecz nieprawdziwa teza. Podobnie jak program LPR-u. :)
                  • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 09:02
                    Teza, że w USA wygrywali prawie sami przystojni jest nieprawdziwa? No cóż...
                    Ciężko nam oceniać obiektywnie takie kwestie ;). Może jakieś Panie tu są? ;)

Co do LPR, to nie wiem co ma piernik do wiatraka. Popieram UPR/PJKM, partię z
                    programem najbardziej realnym!
                    • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 10:36
                      Oczywiście chodziło mi o UPR. :) Twoim zdaniem Bush jest przystojny? :) I
                      pewnie jeszcze inteligentny? Wlaśnie dlatego UPR ma 3% poprcia. W porywach.
                      • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 12:33
                        Jeśli ani wygląd ani inteligencja nie miała wpływu na wybór Busha przez
                        Amerykanów, to Twoim zdaniem co miało?

Zadałeś pytania retoryczne, które sugerowały, że Bush nie jest ani przystojny
                        ani inteligentny, a następnie napisałeś że to dlatego UPR ma 3% poparcia. UPR
                        ma 3% poparcia dlatego że Bush nie jest ani przystojny ani inteligentny?!
                        • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 12:36
                          Nie, nie dlatego.
                          • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 15:20
                            UPR ma 3% poparcia ze względu na swój "baśniowy" program. Ale sam JKM moze
                            liczyć na moją dozgonną sympatię - przyłapany na skoku w bok i dźgnięty nożem
                            przez córkę, nie puścił pary z ust. Dżentelmen w każdym calu.
                            • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 15:23
                              Jaki znów baśniowy? Co tam jest baśniowego?

W innej wersji tej ploty było, że dźgnął go szwagier. Zdecydujcie się w końcu,
                              plociarze!
                              • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 19:09
                                Baśniowy to piękne określenie. Mikke jako kolejny z braci Grimm? :)
                                • wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.08.05, 09:09
                                  Czy Ty nie umiesz nic konstruktywnego napisać, szyderco?
                                  • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.08.05, 11:13
                                    O Mikke w kontekscie jego prezydentury? Nie bardzo.
    • bamaheka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 13.08.05, 15:58
      Oczywiscie Lech Kaczyński. Tylko on moze zatrzymac komunistów. W Hajnówce caly
      czas oni rządzą. Mam nadzieje, że powstający PiS w Hajnówce ich zatrzyma
    • hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 11:36
      prof.Szyszkowska jest najlepszym - dlatego ze jest Człowiekiem przez wielkie
      C.Reszta to polityczni karierowicze-hieny spoleczne i aferzysci. Glosuje na
      Szyszkowską jesli zostanie kandydatem.Cimoszewicz jest juz spalony -pozostali
      tez.
      • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 20:57
        Ciągle i co raz bardziej Tusk. Szyszkowska - 0, 62% poparcia.
        • hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 12:23
          e tam!Szyszkowska jest wspanialym politykiem bo zachowala jeszcze cechy ludzkie
          w tym stadzie bezmyslnych maszyn a raczej ukierunkowanych maszyn na wlasny li
          tylko interes. Jestem absolutnie za Szyszkowska. Podpisy zbierane sa jeszcze do
          poniedziałku i byc moze znajdzie sie na liscie kandydatow a poparcie
          tezznajdzie wsrod tych ktorzy chca miec polityka -człowieka.
          • hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 12:28
            dla mniej zorientowanych strona prof Szyszkowskiej
            www.szyszkowska.org.pozdrawiam I nie trzymajmy sie argumentow iz TO JEJ GŁOWNY
            ARGUMENT ZE walczy o rownouprawnienie tych tzw"innych' nikt nie powiedzial ze
            Ci z innymi upodobaniami nie sa ludzmi - nie nam o tym sadzic . ALE NA DZISIAJ
            MYSLE ZE JEST WSROD NAS JUZ WIECEJ TOLERANCJI I ZROZUMIENIA SWIATA-BYC MOZE
            DOJRZALOSCI I NIE UCZYMY WLASNYCH DZIECI ZE TO CO "INNE' JEST BE A TO CO NASZE
            JEST JEDYNIE SŁUSZNE.
            • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 19:44
              a może pojawi się jeszcze jakiś nowy kandydat?
              list na posłów i senatorów są już zamknięte ale na prezydenta jeszcze nie, więc
              może.........
              • hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 11:27
                sam widzisz nikt sie ze mna nie chce spierac:)))))Zatem dobrą kandydaturą jest
                Pani Szyszkowska:))
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 23:37
      a Tymiński?
      nikt go nie lubi???
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 17:53
      Czy Kaczyński na prawdę chce być obrońcą prawa, skoro sam ma wyroki śadu
      Najwyższego w ..... ?
      • hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 19:43
        Kaczynski?:))Bardzo chce byc tym prezydentem:))Serio:))
        • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 21.08.05, 19:11
          hallszka napisała:

> Kaczynski?:))Bardzo chce byc tym prezydentem:))Serio:))

ostatnio spacerowałem po ulicach w-wy i widziałem pełno bilbordów reklamujących
          kaczkę, mnóstwo, musi bardzo chcieć ...........
          • po_lityk89 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 25.08.05, 20:05
            TYLKO Tusk (www.tusk.pl)
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.08.05, 22:51
      kuna00 napisał:

> tów
      > zachęcam do klikania

na stronie hajnówka.com.pl powstała taka ankieta, można sobie zerknąć, jak
      kształtują się głosy
      • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 02.09.05, 17:39
        widziałem ogromny plakat z podobizną Andrzeja Leppera i hasłem: "Andrzej Lepper
        Człowiek z charakterem" - ktoś dopisał: "GOTOWY DO ŁAMANIA PRAWA"
    • hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 03.09.05, 00:22
      obrazowy sondaż wyborczy z fajnym podziałem:

wybory2005.wp.pl/wybory2005.html?rfbawp=1125699582.158&ticaid=11e0
    • hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 03.09.05, 00:29
      dobre:

wybory2005.wp.pl/gid,84585,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1
    • stasss Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:07
      sprawdz na kogo powinienes glosowac

www.wprost.pl/ankietawyborcza2005
      • hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:29
        stasss napisał:

> sprawdz na kogo powinienes glosowac
        >
        > www.wprost.pl/ankietawyborcza2005

sprawdziłem,
        wyszło mi, że na PO
        na 16 pytań, 12 się zgadza
        jestem zaskoczony
    • kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:55
      co wy na to:
      wyniki prawyborów w Bochni

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7904398&kat=1342
      • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 12.09.05, 21:36
        > co wy na to:
        > wyniki prawyborów w Bochni....

W Bochni wygra Bochniarz, Tusk w Pułtusku, Lepper w Klewkach, a w Hajnowce
        Cimoszewicz. Tylko Zdrowy Rozsądek nigdzie nie moze się przebić.
        • stasss Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.09.05, 12:10
          czyzby jednak nie cimoszewicz ??
          zrezygnuje czy nie ?
          • maryjka_sad Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.09.05, 14:37
            juz zrezygnowal, nie? :)
            • toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 29.10.05, 20:30
              Niestety, najlepsi mają co innego do roboty, więc wygrał kto wygrał.
              • hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 30.10.05, 00:40
                I bedzie i strasznie i smiesznie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka