kuna00 05.05.05, 09:57 podawajcie swoje typy i argumentujcie to fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandydatów zachęcam do klikania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.05.05, 18:30 kuna00 napisał: > podawajcie swoje typy i argumentujcie to > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda > tów > zachęcam do klikania nikt nic nie ma do powiedzenia? nie wierzę! a może zbyt wcześnie rozpoczynam ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 08.05.05, 10:43 Witaj Kuna00! Nie lubię wypowiedzi o polityce, ale byś nie rozpoczął wątku na darmo, to odpowiem, że najlepszym kandydatem na tę funkcję jest Lech Kaczyński. Nie mogę powiedzieć, jakim jest prezydentem stolicy, bo tam nie mieszkam. Ale wiem, że był znakomitym prezesem NIK i skutecznie tropił afery, jakie trapiły wówczas RP. Od tego czasu politycy bardzo się skundlili - tu przepraszam pieski za to porównanie- i potrzebny jest ktoś, kto będzie chciał i umiał troszkę przewietrzyć "Warszawkę". LECH KACZYŃSKI - TO KANDYDAT PRAWORZĄDNY I SPRAWIEDLIWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 08.05.05, 18:23 brawo dla pierwszego odważnego czekam na pozostałe posty Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 06:30 kuna00 napisał: > podawajcie swoje typy i argumentujcie to > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda > tów > zachęcam do klikania nie macie swoich typów? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 08:47 > kuna00 napisał: > > nie macie swoich typów? A ty masz? Jakoś nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 20.05.05, 17:49 mihaj napisał: > A ty masz? Jakoś nie widzę. czy mam? sam nie wiem. jeszcze do końca nie jestem pewny na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy) może ktoś mnie do kogoś przekona ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 23.05.05, 23:12 termin wyborów jest już ustalony, kandydatów przybywa, więc może teraz się ożywicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 01:36 kuna00 napisał: > podawajcie swoje typy i argumentujcie to > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda > tów > zachęcam do klikania a może ROMAN GIERTYCH ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 12:22 >kuna00 napisał: > > a może ROMAN GIERTYCH ??? Masz bracie fantazję. Jeśli Giertych, to spokojnie zaproponować można A Lepper. Nie będzie lepiej, ale będzie głupiej. Zapanuje anarchia, dłużnicy dalej nie będą musieli spłacać należności, bo ich góru tak robi i na tym zbudował swoją partię. Prawo dalej nie będzie ścigało przestępców. To jak z tym Jędrusiem? Czy zasługuje na poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 13:08 R. Giertych nie moze kandydowac, nie ukonczy 35 lat do dnia wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 27.05.05, 13:55 lech kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 28.05.05, 10:55 tak może być i ten przygłup Lepper słyszałem, że i Stan Tymiński zamierza kandydować (czy młodzi wiedzą o kim mówię ?) Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 28.05.05, 22:13 ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.05.05, 22:44 a kto ??? jesteś pewny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.05.05, 23:19 z tego co pamiętam bo wtedy młodszy byłem stan tymiński był kolesiem który nie wiadomo skad się wziął i złapał się do drugiej tury wyborów razem z wałęsą i całkiem sporo głosów zebrał chyba to 1991 roku było straszył wszystkich chyba jak pamiętam "czarną teczką" ale mogę się mylić a teraz znowu chce kandydować a może tym razem szczęście się uśmiechnie?!?!? pożyjemy zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 14:14 kuna00 napisał: > podawajcie swoje typy i argumentujcie to > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda > tów > zachęcam do klikania może teraz coś się wam już rozjaśniło? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 15:17 kuna00 napisał: na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy) co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emeryturą, po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować na postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, ani prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 15:23 toovo napisał: > kuna00 napisał: > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy) > > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emeryturą, > > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować na > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdarzenia, > > ani prawicy. o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka do tego tematu? pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z lichą emeryturą toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać mimo innego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 18:12 kuna00 napisał: > toovo napisał: > > > kuna00 napisał: > > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy) > > > > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotową emer > yturą, > > > > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia powinna > > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głosować n > a > > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziwego zdar > zenia, > > > > ani prawicy. > > > o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie > kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy > marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka do > tego tematu? > pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z lichą > emeryturą > toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać mimo > innego pytania Oj, wiele ma wspólnego. Babinki też zagłosują, czyli udzielą odpowiedzi na twoje pytanie, fakt że nie będzie to odpowiedź na forum internetowym. A żeby byc w całkowitej zgodzie z intencją autora wątku - moim zdaniem - Tusk. I plisssss - nie rozśmieszajcie mnie więcej opowiastkami o hajnowskiej prawicy albo lewicy. To jakieś krzywe zwierciadło. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.07.05, 23:45 toovo napisał: > kuna00 napisał: > > > toovo napisał: > > > > > kuna00 napisał: > > > na pewno będzie to kandydat prawicowy (bo takie mam poglądy) > > > > > > co znaczy mieć prawicowe poglądy w Hajnówce? babcia z pięćsetzłotow > ą emer > > yturą, > > > > > > po wyjściu z kościoła głosuje na prawicę, chociaz ta z założenia po > winna > > > ograniczać wydatki socjalne, a np. batiuszka dyskretnie zaleca głos > ować n > > a > > > postkomunistyczną lewicę. W Hajnówce nie ma ani lewicy z prawdziweg > o zdar > > zenia, > > > > > > ani prawicy. > > > > > > o ile wiem to nikt z polityków hajnowskich lub pochodzących z Hajnówkinie > > kandyduje na prezydenta (a może się mylę?-nie liczę osiadłego w puszczy > > marszałka Cimoszewicza), więc toovo, co ma hajnowski ksiądz czy batiuszka > do > > tego tematu? > > pytam was drodzy forumowicze, korzystający z internetu a nie babinkę z li > chą > > emeryturą > > toovo, czasami wczytuj się w wypowiedzi a nie pisz to co chcesz napisać m > imo > > innego pytania > > Oj, wiele ma wspólnego. Babinki też zagłosują, czyli udzielą odpowiedzi na > twoje pytanie, fakt że nie będzie to odpowiedź na forum internetowym. > A żeby byc w całkowitej zgodzie z intencją autora wątku - moim zdaniem - Tusk. > I plisssss - nie rozśmieszajcie mnie więcej opowiastkami o hajnowskiej prawicy > albo lewicy. To jakieś krzywe zwierciadło. dzięki za nazwisko twojego kandydata nikt ku nie rozwleka się nad hajnowskimi partiami, tylko jast jasno postawione pytanie: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA? może zaproponuj nowy wątek dotyczący hajnowskich partii politycznych a będziesz się mógł na nim "wykazać" Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.07.05, 17:07 a może marszałek Cimoszewicz? co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 17:08 Lepszy od Kaczora. :) Ale skorzystam ze swego prawa do tajemnicy i nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hullahop Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 19:19 W przypadku Hajnowki pytanie powinno brzmiec: kto jest najlepszym kandydatem na prezydenta RP i dlaczego Wlodzimierz Cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 20:14 hullahop napisał: > W przypadku Hajnowki pytanie powinno brzmiec: kto jest najlepszym kandydatem na > > prezydenta RP i dlaczego Wlodzimierz Cimoszewicz. skąd taka pewność, że cała h-ka popiera marszałka Cimoszewicza? może nie trzeba generalizować i budować czegoś, hm, czegoś dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 20:12 hansgrubber napisał: > Lepszy od Kaczora. :) Ale skorzystam ze swego prawa do tajemnicy i nie powiem. nie bądź taki, powiedz, no, nie daj się prosić............. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.07.05, 23:50 Bede twardy jak... czolg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 01.08.05, 19:22 hansgrubber napisał: > Bede twardy jak... czolg. :) a jak pocisk p.panc, no powiedz, kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 14:28 Ja popieram Janusza Korwin-Mikke. www.pjkm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 22:37 wojtek_bialystok napisał: > Ja popieram Janusza Korwin-Mikke. > > www.pjkm.pl moja artystyczna dusza też.....niestety, państwo to nie kabaret, nawet nie felieton dla Wprost lub Polityki...Ale facio jest spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 04.08.05, 22:43 W kategorii zloty kaftan jest mistrzem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryb_a Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 09:16 Moim zdaniem w tej chwili nie ma lepszego wyjścia niż poparcie pana Korwin Mikke bo cała reszta nie jest żadną alternatywą dla obecnego systemu. Co z tego, że wygra mniej egzotyczny kandydat jak w Polsce się nic nie zmieni. Czy o to chodzi? Na pewno nie godzi się popierać bolszewików Kaczyńskiego , socjalistów Giertycha czy farbowanych AWS-iarzy z PO, bo po co? Szanowni koleczy przeczytajcie wywiad z partia UPR a zrozumiecie wiele: szort.pl/upr Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 09:29 Z całą partią wywiad? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 11:34 Mój historyk swego czasu słusznie zauważył, że niemal wszyscy prezydenci USA byli przystojni... Mam nadzieję, że zrozumiesz co chcę przez to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 17:39 Kto rozumie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 20:57 Ty. Wspominałeś coś o kaftanie... To że ktoś dobrze się prezentuje nie oznacza że ma rację, a niestety tacy wygrywają niemal zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 05.08.05, 23:04 Efektowna lecz nieprawdziwa teza. Podobnie jak program LPR-u. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 09:02 Teza, że w USA wygrywali prawie sami przystojni jest nieprawdziwa? No cóż... Ciężko nam oceniać obiektywnie takie kwestie ;). Może jakieś Panie tu są? ;) Co do LPR, to nie wiem co ma piernik do wiatraka. Popieram UPR/PJKM, partię z programem najbardziej realnym! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 10:36 Oczywiście chodziło mi o UPR. :) Twoim zdaniem Bush jest przystojny? :) I pewnie jeszcze inteligentny? Wlaśnie dlatego UPR ma 3% poprcia. W porywach. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 12:33 Jeśli ani wygląd ani inteligencja nie miała wpływu na wybór Busha przez Amerykanów, to Twoim zdaniem co miało? Zadałeś pytania retoryczne, które sugerowały, że Bush nie jest ani przystojny ani inteligentny, a następnie napisałeś że to dlatego UPR ma 3% poparcia. UPR ma 3% poparcia dlatego że Bush nie jest ani przystojny ani inteligentny?! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 12:36 Nie, nie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 15:20 UPR ma 3% poparcia ze względu na swój "baśniowy" program. Ale sam JKM moze liczyć na moją dozgonną sympatię - przyłapany na skoku w bok i dźgnięty nożem przez córkę, nie puścił pary z ust. Dżentelmen w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 15:23 Jaki znów baśniowy? Co tam jest baśniowego? W innej wersji tej ploty było, że dźgnął go szwagier. Zdecydujcie się w końcu, plociarze! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 06.08.05, 19:09 Baśniowy to piękne określenie. Mikke jako kolejny z braci Grimm? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_bialystok Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.08.05, 09:09 Czy Ty nie umiesz nic konstruktywnego napisać, szyderco? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 07.08.05, 11:13 O Mikke w kontekscie jego prezydentury? Nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
bamaheka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 13.08.05, 15:58 Oczywiscie Lech Kaczyński. Tylko on moze zatrzymac komunistów. W Hajnówce caly czas oni rządzą. Mam nadzieje, że powstający PiS w Hajnówce ich zatrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 11:36 prof.Szyszkowska jest najlepszym - dlatego ze jest Człowiekiem przez wielkie C.Reszta to polityczni karierowicze-hieny spoleczne i aferzysci. Glosuje na Szyszkowską jesli zostanie kandydatem.Cimoszewicz jest juz spalony -pozostali tez. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 20:57 Ciągle i co raz bardziej Tusk. Szyszkowska - 0, 62% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 12:23 e tam!Szyszkowska jest wspanialym politykiem bo zachowala jeszcze cechy ludzkie w tym stadzie bezmyslnych maszyn a raczej ukierunkowanych maszyn na wlasny li tylko interes. Jestem absolutnie za Szyszkowska. Podpisy zbierane sa jeszcze do poniedziałku i byc moze znajdzie sie na liscie kandydatow a poparcie tezznajdzie wsrod tych ktorzy chca miec polityka -człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 12:28 dla mniej zorientowanych strona prof Szyszkowskiej www.szyszkowska.org.pozdrawiam I nie trzymajmy sie argumentow iz TO JEJ GŁOWNY ARGUMENT ZE walczy o rownouprawnienie tych tzw"innych' nikt nie powiedzial ze Ci z innymi upodobaniami nie sa ludzmi - nie nam o tym sadzic . ALE NA DZISIAJ MYSLE ZE JEST WSROD NAS JUZ WIECEJ TOLERANCJI I ZROZUMIENIA SWIATA-BYC MOZE DOJRZALOSCI I NIE UCZYMY WLASNYCH DZIECI ZE TO CO "INNE' JEST BE A TO CO NASZE JEST JEDYNIE SŁUSZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 17.08.05, 19:44 a może pojawi się jeszcze jakiś nowy kandydat? list na posłów i senatorów są już zamknięte ale na prezydenta jeszcze nie, więc może......... Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 11:27 sam widzisz nikt sie ze mna nie chce spierac:)))))Zatem dobrą kandydaturą jest Pani Szyszkowska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 16.08.05, 23:37 a Tymiński? nikt go nie lubi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 17:53 Czy Kaczyński na prawdę chce być obrońcą prawa, skoro sam ma wyroki śadu Najwyższego w ..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 18.08.05, 19:43 Kaczynski?:))Bardzo chce byc tym prezydentem:))Serio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 21.08.05, 19:11 hallszka napisała: > Kaczynski?:))Bardzo chce byc tym prezydentem:))Serio:)) ostatnio spacerowałem po ulicach w-wy i widziałem pełno bilbordów reklamujących kaczkę, mnóstwo, musi bardzo chcieć ........... Odpowiedz Link Zgłoś
po_lityk89 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 25.08.05, 20:05 TYLKO Tusk (www.tusk.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 31.08.05, 22:51 kuna00 napisał: > podawajcie swoje typy i argumentujcie to > fajnie jest się tak pospierać, przedstawić swoje racje, plusy i mninusy kandyda > tów > zachęcam do klikania na stronie hajnówka.com.pl powstała taka ankieta, można sobie zerknąć, jak kształtują się głosy Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 02.09.05, 17:39 widziałem ogromny plakat z podobizną Andrzeja Leppera i hasłem: "Andrzej Lepper Człowiek z charakterem" - ktoś dopisał: "GOTOWY DO ŁAMANIA PRAWA" Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 03.09.05, 00:22 obrazowy sondaż wyborczy z fajnym podziałem: wybory2005.wp.pl/wybory2005.html?rfbawp=1125699582.158&ticaid=11e0 Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 03.09.05, 00:29 dobre: wybory2005.wp.pl/gid,84585,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:07 sprawdz na kogo powinienes glosowac www.wprost.pl/ankietawyborcza2005 Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:29 stasss napisał: > sprawdz na kogo powinienes glosowac > > www.wprost.pl/ankietawyborcza2005 sprawdziłem, wyszło mi, że na PO na 16 pytań, 12 się zgadza jestem zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 11.09.05, 23:55 co wy na to: wyniki prawyborów w Bochni wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7904398&kat=1342 Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 12.09.05, 21:36 > co wy na to: > wyniki prawyborów w Bochni.... W Bochni wygra Bochniarz, Tusk w Pułtusku, Lepper w Klewkach, a w Hajnowce Cimoszewicz. Tylko Zdrowy Rozsądek nigdzie nie moze się przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.09.05, 12:10 czyzby jednak nie cimoszewicz ?? zrezygnuje czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjka_sad Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 14.09.05, 14:37 juz zrezygnowal, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 29.10.05, 20:30 Niestety, najlepsi mają co innego do roboty, więc wygrał kto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: KTO JEST NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA 30.10.05, 00:40 I bedzie i strasznie i smiesznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś