Dodaj do ulubionych

BOISKO DO SIATKI PLAŻOWEJ NA NASZYM OSIEDLU

24.05.05, 14:56
chcialbym ja ,i duze grono osób z naszego osiedla ,aby na naszym osiedlu w hajnówce zalozyli nam profesjonalne BOISKO do POPULARNEJ GRY piłki sisatkowej ,poniewaz nie mamy takiego boisko ,a jezdzic na inne osiedla grac jest niebezpieczne i meczące ,wiec prosze RADE
HAJNÓWKI aby rozważyli moja propozycje o żalozeniu BOISKA,moje gg 6040670 ,pozdrawiam tomasz
Obserwuj wątek
    • skarabelusz Re: BOISKO DO SIATKI PLAŻOWEJ NA NASZYM OSIEDLU 24.05.05, 20:45
      Zwróć się chłopie do Prezesa, a nie do Rady!
      • kuna00 Re: BOISKO DO SIATKI PLAŻOWEJ NA NASZYM OSIEDLU 24.05.05, 21:25
        prezes SM byłby władny
        uzyskaj również akceptację rady osiedla i tak jak dawniej zbieraj podpisy a na
        pewno coś wskórasz

powodzenia

pozdro
    • mihaj Re: BOISKO DO SIATKI PLAŻOWEJ NA NASZYM OSIEDLU 24.05.05, 21:46
      Witaj!

jeśli chodzi o boisko do gry siatkowej, to powinieneś ustalicć kto jest
      administratorem osiedla i z nim rozmawiać. Ale czy to jest popularna gra? To
      szanuję Twoje zdanie, bo ja bym tak nie powiedział. Ale wydaje mi się, że tylko
      w Hajnówce mogą pisać o siatkówce rozgrywanej w piaskownicy, że to jest
      popularna gra. Zobacz jak to niewiele kosztuje wystarczy przywieźć trochę
      piachu, by amfiteatr zamienić w piaskownicę godną rozgrywek w piłkę siatkową.
      Myślę więc, że wystarczy nad piaskownicą rozwiesić siatkę, by mieć boisko do
      piłki siatkowej. Tak więc trochę inicjatywy i masz bracie piłkę siatkową na
      osiedlu i poczujesz się jak wielcy zawodnicy w amfiteatrze miejskim w Hajnówce.
    • szczypior6666 Re: BOISKO DO SIATKI PLAŻOWEJ NA NASZYM OSIEDLU 24.05.05, 22:29
      ehh ,kazde osiedle ma boisko do siatkówki ,tylko nasze NOWA LEŚNA go nie ma ,a u nas to popularny sport ,na podwórku to mozna grac sobie jako dziecko ,my chcemy grac profesjonalnie ale nie mamy obiektu ,czy mozecie mi powiedizec w punktach
      co musze zrobic aby owe boisko ZAISTNIAŁO . z góry dziekuje i pzodrawiam TOMASZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka