stasss 18.12.07, 09:41 pamietacie ta bajke? ostatnio obejrzalem niemal pod rzad 23 odcinki jakie znalazlem w sieci o tu: kreskowki.fani.pl/ niezle, jestem niby juz duzym chlopcam a pare razy sie balem :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romualdus1 Re: dolina muminkow 20.12.07, 17:32 znajdź mio link do reksia, bo jakoś tej dolony to nie lubiłem. taka dla mnie mało dynamiczna bajeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: dolina muminkow 21.12.07, 13:57 www.youtube.com tam znajdziesz troche odcinkow reksia Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: dolina muminkow 21.12.07, 14:25 Ja pamiętam taką bojkę "O czym szumią wierzby...". Po jej obejrzeniu spać po nocach nie mogłem. Nie wiem kto taką bajkę wymyślił, ale mozna wpędzić dziecko w niezłą traumę Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: dolina muminkow 22.12.07, 10:08 dolina wywoływała i u mnie skrajne emocje włuczykij był spoko;)ziomek odpowiedni;)mała mi;)nieźle pokręcona wredota;) rodzina mumina trochę irytująca ale tata muminka spoko kolo;) Odpowiedz Link Zgłoś