tt-tka 20.03.26, 16:33 Kochane forumo nie mialoby ochoty na maly zlot ? tak w kwietniu, medzy 14 a 18 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocynder Re: spotkanie 20.03.26, 18:23 Czy wy, Tt-tko, specjalnie i złośliwie celujecie w daty, kiedy ja jestem wykluczona? 13 przylatuje na tydzień z Irlandii rodzina, którą widuję rzadko... :( Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 20.03.26, 18:52 od 20 do 28 bede w Kolobrzegu :), zawsze blizej, mozna i tam zrobic jakies spotkanie Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 20.03.26, 20:12 tt-tka napisała: > Kochane forumo nie mialoby ochoty na maly zlot ? tak w kwietniu, medzy 14 a 18 > ? Zawsze. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 20.03.26, 20:31 tt-tka napisała: > No to chetne/i dawajcie, gdzie i kiedy ! > Gdziekolwiek w Wawie. Fajnie, jeśli po linii metra. Jeśli nie - udostępniam klub. Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: spotkanie 20.03.26, 20:38 Na spotkanie w Warszawie też się piszę, mam nadzieję że tym razem nie zachoruję w przeddzień :-) Odpowiedz Link
greta_herbst Re: spotkanie 20.03.26, 21:50 Kurde. Spotkałabym się kiedyś chętnie, ale nie wiem, czy w ogóle mogę się czuć zaproszona. Nie tym razem, bo termin nie pasuje, ale tak w ogóle. Mogę? Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 20.03.26, 22:15 No przeciez ! do foruma zglaszam, a ty co, pozaforumne stworzenie ??? Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 21.03.26, 17:49 tt-tka napisała: > No przeciez ! do foruma zglaszam, a ty co, pozaforumne stworzenie ??? > Ja też bym się z chęcią spotkała. Daty mi wstępnie pasują. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 21.03.26, 18:42 prima ! to dawajcie, jak wam bardziej pasuje, srodek tygodnia czy raczej weekendowo, piatek a. sobota ? Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 21.03.26, 22:03 tt-tka napisała: > prima ! to dawajcie, jak wam bardziej pasuje, srodek tygodnia czy raczej weeken > dowo, piatek a. sobota ? > Mnie bardziej weekendowo, z racji dojazdu. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 21.03.26, 22:18 Ok, piatek albo sobota, kto pierwszy, ten lepszy :) dawajcie dalej ! Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 24.03.26, 20:33 mackakisa napisał(a): > tt-tka napisała: > > > prima ! to dawajcie, jak wam bardziej pasuje, srodek tygodnia czy raczej > weeken > > dowo, piatek a. sobota ? > > > Mnie bardziej weekendowo, z racji dojazdu. Mnie też, czyli wychodzi na bardziej weekendowo. Zależy też, co kto rozumie jako "weekendowo". Czy ortodoksyjnie - sobota i niedziela, czy piątek - weekendu początek po 16-17 również wchodzi w grę. Jbc, oba warianty dla mnie akceptowalne. Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 24.03.26, 20:50 ako17 napisała: > mackakisa napisał(a): > > > tt-tka napisała: > > > > > prima ! to dawajcie, jak wam bardziej pasuje, srodek tygodnia czy r > aczej > > weeken > > > dowo, piatek a. sobota ? > > > > > Mnie bardziej weekendowo, z racji dojazdu. > > Mnie też, czyli wychodzi na bardziej weekendowo. Zależy też, co kto rozumie jak > o "weekendowo". Czy ortodoksyjnie - sobota i niedziela, czy piątek - weekendu p > oczątek po 16-17 również wchodzi w grę. Jbc, oba warianty dla mnie akceptowalne > . > > Piątek też wchodzi w grę, z dojadę mogę być chwilkę po 16 już w Warszawie. Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 24.03.26, 20:51 mackakisa napisał(a): > ako17 napisała: > > > mackakisa napisał(a): > > > > > tt-tka napisała: > > > Mnie też, czyli wychodzi na bardziej weekendowo. Zależy też, co kto rozum > ie jak > > o "weekendowo". Czy ortodoksyjnie - sobota i niedziela, czy piątek - week > endu p > > oczątek po 16-17 również wchodzi w grę. Jbc, oba warianty dla mnie akcept > owalne > > . > > > > Piątek też wchodzi w grę, z dojadę mogę być chwilkę po 16 już w Warszawie > . *z dojazdem!🙈 Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 24.03.26, 21:27 mackakisa napisał(a): > mackakisa napisał(a): > > > ako17 napisała: > > > > > mackakisa napisał(a): > > > > > > > tt-tka napisała: > > > > > Mnie też, czyli wychodzi na bardziej weekendowo. Zależy też, co kto > rozum > > ie jak > > > o "weekendowo". Czy ortodoksyjnie - sobota i niedziela, czy piątek > - week > > endu p > > > oczątek po 16-17 również wchodzi w grę. Jbc, oba warianty dla mnie > akcept > > owalne > > > . > > > > > > Piątek też wchodzi w grę, z dojadę mogę być chwilkę po 16 już w War > szawie > > . > *z dojazdem!🙈 Ooooo! Już Cię miałam niszczyć w przestrzeni publicznej Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 24.03.26, 21:36 ako17 napisała: *z dojazdem!🙈 > > Ooooo! Już Cię miałam niszczyć w przestrzeni publicznej > > Dziękuję, że się wstrzymałaś jednak. Słownik mnie do szału doprowadza niekiedy. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 11.04.26, 22:59 Rezerwacja stołu w Lotosie za tydzień o 17:30. Zdeklarowani: ako17, Tajna i tt-tka. Spodziewane: pi.asia, tygrys.dziurę.wygryzł, mcaisa. Zgadza się? Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 12.04.26, 10:22 ako17 napisała: > Rezerwacja stołu w Lotosie za tydzień o 17:30. > Zdeklarowani: ako17, Tajna i tt-tka. Spodziewane: pi.asia, tygrys.dziurę.wygryz > ł, mcaisa. > Zgadza się? > > Zgadza się. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 12.04.26, 10:57 mackakisa napisał(a): > ako17 napisała: > > > Rezerwacja stołu w Lotosie za tydzień o 17:30. > > Zdeklarowani: ako17, Tajna i tt-tka. Spodziewane: pi.asia, tygrys.dziurę. > wygryz > > ł, mcaisa. > > Zgadza się? > > > > > Zgadza się. Przepraszam za źle napisany nick powyżej, mackakiso. Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 12.04.26, 18:26 ako17 napisała: > mackakisa napisał(a): > > > ako17 napisała: > > > > > Rezerwacja stołu w Lotosie za tydzień o 17:30. > > > Zdeklarowani: ako17, Tajna i tt-tka. Spodziewane: pi.asia, tygrys.d > ziurę. > > wygryz > > > ł, mcaisa. > > > Zgadza się? > > > > > > > > Zgadza się. > > > > Przepraszam za źle napisany nick powyżej, mackakiso. Nic nie szkodzi, nie zauważyłam nawet😁 Odpowiedz Link
pi.piasia Re: spotkanie 13.04.26, 13:30 Ako, ja przyjadę prawie na 100 procent, jednakże bez noclegu (przekaż to proszę tt-ce). I skoro ona będzie mnie odbierać z dworca, to napisz proszę, na którym mam wysiąść, żeby było bliżej. Do wyboru mam W-wę Zach. i Centralną. Jadę Korfantym (peron I). Zastanawiałam się czy nie pojechać nieco wcześniejszym ekspresem, ale bilet jest dwa razy droższy, a czas podróży dokładnie taki sam, więc decyduję się na Korfantego. Rozpoznać mnie będzie łatwo - długa gidia z krótkimi ciemnorudymi włosami, w okularach, nieśmiertelnych dżinsach i zależnie od pogody albo w jasnobeżowej kurtce albo w beżowym płaszczu w jodełkę. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 13.04.26, 16:42 pi.piasia napisał(a): > Ako, ja przyjadę prawie na 100 procent, jednakże bez noclegu (przekaż to proszę > tt-ce). I skoro ona będzie mnie odbierać z dworca, to napisz proszę, na którym > mam wysiąść, żeby było bliżej. Do wyboru mam W-wę Zach. i Centralną. Jadę Korf > antym (peron I). Super :) > > Zastanawiałam się czy nie pojechać nieco wcześniejszym ekspresem, ale bilet jes > t dwa razy droższy, a czas podróży dokładnie taki sam, więc decyduję się na Kor > fantego. > Bezwględnie Centralna :). Stamtąd macie nawet chyba jakiś sensowny autobus, sprawdzę później :) Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 14.04.26, 16:56 ako17 napisała: > pi.piasia napisał(a): > > > Ako, ja przyjadę prawie na 100 procent, jednakże bez noclegu (przekaż to > proszę > > tt-ce). I skoro ona będzie mnie odbierać z dworca, to napisz proszę, na > którym > > mam wysiąść, żeby było bliżej. Do wyboru mam W-wę Zach. i Centralną. Jad > ę Korf > > antym (peron I). > > Super :) > > > > Zastanawiałam się czy nie pojechać nieco wcześniejszym ekspresem, ale bil > et jes > > t dwa razy droższy, a czas podróży dokładnie taki sam, więc decyduję się > na Kor > > fantego. > > > > > Bezwględnie Centralna :). Stamtąd macie nawet chyba jakiś sensowny autobus, spr > awdzę później :) > Tramwaj nr 19. Podobno jedzie 17 minut pod Lotosa. Przypuszczam, że taksą byłoby dłużej. Odpowiedz Link
pi.piasia Re: spotkanie 14.04.26, 19:04 ako17 napisała: > Tramwaj nr 19. Podobno jedzie 17 minut pod Lotosa. Przypuszczam, że taksą byłob > y dłużej. ok, tramwaj nr 19, ale jadący w jakim kierunku? Żeby mnie nie wywiozło w niewłaściwą stronę! I jak z biletami na tramwaj? Jam starej daty, ale blikiem umiem zapłacić, jeśli będzie taka opcja w automacie sprzedającym bilety. (ech, gdzie te czasy, gdy w każdym pojeździe komunikacji miejskiej siedziała pani sprzedająca bilety...) Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 14.04.26, 19:42 pi.piasia napisał(a): > ako17 napisała: > > > > Tramwaj nr 19. Podobno jedzie 17 minut pod Lotosa. Przypuszczam, że taksą > byłob > > y dłużej. > > ok, tramwaj nr 19, ale jadący w jakim kierunku? Pętla: Stegny. Czyli, ogólnie, kierunek Mokotów, NIE Bemowo. Wysiadka - przystanek Dolna. Żeby mnie nie wywiozło w niewła > ściwą stronę! Ale ma Cię tt-tka odebrać z peronu, czyż nie? Ona jest, generalnie, Warszawianką, choć ostatnio urzęduje zagramanicą. Zatem zaprowadzi na właściwy przystanek i dowiezie gdzie trzeba. Tramwaj na tej trasie to, co prawda, względna nowość w Wawie, ale założę się, że zdarzało się jej jeździć z Centralnej na Mokotów autobusami z przesiadką. Tym bardziej bezpośredni tramwaj ogarnie. I jak z biletami na tramwaj? Jam starej daty, ale blikiem umiem z > apłacić, jeśli będzie taka opcja w automacie sprzedającym bilety. Będzie. W tramwajach są biletomaty. Można płacić kartą lub blikiem, a nie wiem nawet, czy nie gotówką (praktycznie nie jeżdżę tramwajami, raczej autobusami i metrem, a w każdym z tych środków lokomocji biletomaty są nieco inne). Można też użyć aplikacji mobilnej banku celem zakupu biletu. Zgodnie z tym, co głosi ZTM, powinien Ci wystarczyć bilet 20-minutowy (3,20 PLN). Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 17.04.26, 18:48 Przypominam wszystkim, że to już jutro :) 17:30, restauracja Lotos przy ul. Belwederskiej 2. Najbliższy przystanek: Dolna. Rezerwacja jest na moje nazwisko, brzmi ono Kowalewska. Weź ze sobą dobry humor ;) Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 18.04.26, 10:19 ako17 napisała: > Przypominam wszystkim, że to już jutro :) > 17:30, restauracja Lotos przy ul. Belwederskiej 2. Najbliższy przystanek: Dolna > . > Rezerwacja jest na moje nazwisko, brzmi ono Kowalewska. > > Weź ze sobą dobry humor ;) > Dobrze, biorę cały plecak😁 Odpowiedz Link
pi.piasia Re: spotkanie 18.04.26, 11:54 ako17 napisała: > Przypominam wszystkim, że to już jutro :) > 17:30, restauracja Lotos przy ul. Belwederskiej 2. Najbliższy przystanek: Dolna > . > Rezerwacja jest na moje nazwisko, brzmi ono Kowalewska. > > Weź ze sobą dobry humor ;) > W zasadzie można juz o 17, wedle informacji dotrę tam kilka minut później. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 18.04.26, 12:38 pi.piasia napisał(a): > ako17 napisała: > > > Przypominam wszystkim, że to już jutro :) > > 17:30, restauracja Lotos przy ul. Belwederskiej 2. Najbliższy przystanek: > Dolna > > . > > Rezerwacja jest na moje nazwisko, brzmi ono Kowalewska. > > > > Weź ze sobą dobry humor ;) > > > W zasadzie można juz o 17, wedle informacji dotrę tam kilka minut później. Chodzi Ci o to, że 19 jedzie tylko 17 minut? Ale trzeba na nią poczekać;) No i dojść na przystanek :) Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 18.04.26, 20:28 Było cudownie 😍. Naprawdę wspaniale było Was zobaczyć i poznać 😘😘. Ogromnie dziękujemy wspaniałej tt-tce za takie przyjęcie! Odpowiedz Link
tygrys_dziure_wygryzl Re: spotkanie 18.04.26, 20:50 Również dziękuję za spotkanie milsze niż [tu wstaw dowolną rzecz tycząca się Gabrieli]. Cieszę się że mogłam Was poznać i już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania :) Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 18.04.26, 23:11 Dokładnie, podpisuję się. Wspaniałe było Was spotkać, poznać. To jest dopiero domowa atmosfera😁 Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 18.04.26, 23:31 Cóż, nie wytrzymam, by się nie podzielić zupełnie nieoczekiwanym incydentem z dzisiejszego zlotu. Otóż, w pewnym momencie, gdy spotkanie było w toku, podeszła do nas urocza kobieta i, upewniwszy się, czy znalazła się przy właściwym stole, powiedziała, że nie jest, co prawda, aktywnym uczestnikiem Forum, ale czyta regularnie i lektura ta pomogła jej przetrwać ciężki okres w życiu. Chciałaby się tylko przywitać, ale została posadzona przy stole, i chociaż odmówiła posiłku głównego, to nie pogardziła szarlotką i została z nami do końca, gadając o tym i owym z dziedziny już to Forum, już to samej Jeżycjady, już to słuchając przepysznych kawałów pi.asi. Droga M., jeśli się tu objawisz kiedyś jako aktywna Forumka, będziemy Cię wspierać w Twoich pytaniach i wątpliwościach, jeśli nie - i tak Twoje wejście na spotkanie będzie jednym z najbardziej uroczych wydarzeń, jakie mnie spotkały w związku z forumowym żywotem :). Jeśli tak wygląda śmietnik, to ja się w nim całkiem dobrze odnajduję :). Odpowiedz Link
pi.piasia Re: spotkanie 19.04.26, 10:09 TAAAAK!!! Przyjście M. i to, co nam opowiedziała, było przecudownym zaskoczeniem i dowodem na to, że nasza pisanina ma czasem o wiele głębszy sens i oddziaływanie na świat, niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Podpisuję się pod słowami Ako - kochana M., nie obawiałaś się przyjść do nas w realu (szacun, szacun, naprawdę!), więc nie bój się objawić tutaj. Powitalne jelitko, nawinięte na biały drucik fi 2, czeka na Ciebie! A spotkanie było świetne! Wszystkim Wam dziękuję za obecność, a Tt-tce dodatkowo za organizację i szeroki gest oraz za odebranie mnie i dostarczenie z powrotem na dworzec. I pamiętajcie - jeśli kiedyś chciałybyście spotkanie w pięknych okolicznościach przyrody, to Kocichatka zaprasza :) A w osobnym wątku, odkopanym przez Tajną, zamieściłam link do hymnu dla Robroja. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 19.04.26, 00:03 tygrys_dziure_wygryzl napisała: > Również dziękuję za spotkanie milsze niż [tu wstaw dowolną rzecz tycząca się Ga > brieli]. Ale czy dzielniejsze? Bo chyba od Gabrieli dzielniejsze to spotkanie nie było. Chociaż uważam, że nasza "M" była dziś dzielniejsza nawet od Gabrieli, bo nie płakała! Cieszę się że mogłam Was poznać i już nie mogę się doczekać kolejnego > spotkania :) Ja też się cieszę, że dotarłaś i wreszcie Cię poznałam 😘 Odpowiedz Link
greta_herbst Re: spotkanie 21.03.26, 21:15 > No przeciez ! do foruma zglaszam, a ty co, pozaforumne stworzenie ??? Ostatnio to nawet miałam ładnych parę miesięcy przerwy, ale nadal uważam się za forumne stworzenie. Innym razem z chęcią :) Odpowiedz Link
tajna_kryjowka_pyziaka Re: spotkanie 24.03.26, 20:16 Ja mam ten problem, że mój grafik jest bardzo zmienny i zawsze może coś wypaść w ostatniej chwili, ale uznajcie mnie za zadeklarowaną. Mam sporo ploteczek do dostarczenia, hihi! I z przyjemnością zapoznam się z lubym tygrysem, któremu nie udało się dotrzeć ostatnim razem. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 24.03.26, 22:57 To piatek po 16.00 albo sobota w dowolnej porze (w niedziele juz wyjezdzam, o 11.00) najchetniej zaprosilabym do mojego ulubionego Lotosa, ale jestem otwarta na wszystkie propozycje Odpowiedz Link
tajna_kryjowka_pyziaka Re: spotkanie 25.03.26, 09:15 tt-tka napisała: > To piatek po 16.00 albo sobota w dowolnej porze (w niedziele juz wyjezdzam, o 1 > 1.00) > > najchetniej zaprosilabym do mojego ulubionego Lotosa, ale jestem otwarta na wsz > ystkie propozycje > Sobota zdecydowanie, piątek już mi robota zajęła. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 25.03.26, 10:08 Prima, sobota. To prosze o ustalenie godziny (przed- czy popoludnie, czy jeszcze inaczej) i miejsca - Lotos pasuje czy wolalybyscie gdzie indziej i gdzie ewentualnie ? Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 26.03.26, 16:35 tt-tka napisała: > Prima, sobota. To prosze o ustalenie godziny (przed- czy popoludnie, czy jeszcz > e inaczej) i miejsca - Lotos pasuje czy wolalybyscie gdzie indziej i gdzie ewen > tualnie ? > Lotos mega, może jakoś tak w porze 16/17? Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 26.03.26, 17:01 OK. to ja cie jeszcze poprosze o zrobienie rezerwacji, moglabys ? Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 26.03.26, 17:37 tt-tka napisała: > Prima, sobota. To prosze o ustalenie godziny (przed- czy popoludnie, czy jeszcz > e inaczej) i miejsca - Lotos pasuje czy wolalybyscie gdzie indziej i gdzie ewen > tualnie ? > Pozwolę sobie się upewnić - mówimy o restauracji na przy Belwederskiej 2, tak? Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 26.03.26, 17:38 mackakisa napisał(a): > tt-tka napisała: > > > Prima, sobota. To prosze o ustalenie godziny (przed- czy popoludnie, czy > jeszcz > > e inaczej) i miejsca - Lotos pasuje czy wolalybyscie gdzie indziej i gdzi > e ewen > > tualnie ? > > > Pozwolę sobie się upewnić - mówimy o restauracji na przy Belwederskiej 2, tak? *bez „na” oczywiście Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 26.03.26, 17:41 Oszszywiscie ! rog Belwederskiej i Chelmskiej, wejscie od Belwederskiej ! chyba ze forumki mialyby ochote na rozrywki ekstremalne i zechcialyby zajrzec do tej czesci, ktora ma wejscie od Chelmskiej*, ale to tylko na chwile i z ubezpieczeniem *kiedys to byla straszna mordownia, a potem sto lat mnie tam nie bylo, od Chelmskiej znaczy Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 26.03.26, 18:19 tt-tka napisała: > Oszszywiscie ! rog Belwederskiej i Chelmskiej, wejscie od Belwederskiej ! > Dziękuję za potwierdzenie. Przy okazji jakąś nową miejscówkę w Warszawie odwiedzę😀 Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 26.03.26, 19:08 tt-tka napisała: > Oszszywiscie ! rog Belwederskiej i Chelmskiej, wejscie od Belwederskiej ! > > chyba ze forumki mialyby ochote na rozrywki ekstremalne i zechcialyby zajrzec d > o tej czesci, ktora ma wejscie od Chelmskiej*, ale to tylko na chwile i z ubezp > ieczeniem Może - ewentualnie jakoś na koniec spotkania, bo na początku warto się skoncentrować na sobie nawzajem, zwłaszcza że będą Nowe Osoby :). Lepiej usiąść sobie spokojnie, poznać się, pogadać, zjeść. Ekstremalne rozrywki mogą trochę przeszkodzić w nawiązaniu wzajemnych, że tak się wyrażę, stosunków ;). My we 3 już się znamy na tyle, i tyle godzin przegadałyśmy, że mogłybyśmy w sumie się spotkać choćby na peronie Dworca Śródmieście, i tak byśmy znalazły wspólny język i tematy do rozmowy, a otoczenie by nas najwyżej tylko z lekka rozpraszało ;). Oczywiście, zrobię rezerwację, tylko niech się wszystkie zainteresowane wypowiedzą, czy Lotos, sobota 18 kwietnia w godzinach 16/17 będzie ok. Odpowiedz Link
pi.piasia Re: spotkanie 27.03.26, 11:52 Ja się WSTĘPNIE piszę, tylko że byłabym wdzięczna za odebranie mnie z dworca Centralnego i potem odstawienie na tenże dworzec. Przyjadę tam o 16.44. Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 27.03.26, 19:57 pi.piasia napisał(a): > Ja się WSTĘPNIE piszę, tylko że byłabym wdzięczna za odebranie mnie z dworca Ce > ntralnego i potem odstawienie na tenże dworzec. Przyjadę tam o 16.44. Cudownie 😍. Czyli, w takim razie, spotkanie najwcześniej może się zacząć ok. 17:30. Spokojnie czekamy na potwierdzenie :) Odpowiedz Link
ako17 Re: spotkanie 09.04.26, 20:22 ako17 napisała: > pi.piasia napisał(a): > > > Ja się WSTĘPNIE piszę, tylko że byłabym wdzięczna za odebranie mnie z dwo > rca Ce > > ntralnego i potem odstawienie na tenże dworzec. Przyjadę tam o 16.44. > > Cudownie 😍. Czyli, w takim razie, spotkanie najwcześniej może się zacząć ok. 1 > 7:30. Spokojnie czekamy na potwierdzenie :) Drogie Gnuśne Forumowiczki, do spotkania z nadobną Tt-tką pozostało niewiele ponad tydzień. Ja bardzo proszę o potwierdzenie, kto będzie, bo potrzebuję zarezerwować stół (ewentualnie stolik) w Lotosie. Ile osób? 4? 8? Przypuszczam, że tolerancja +/- 2 osoby będzie do przełknięcia, ale jakiś "rdzeń" muszę mieć. I czy - pytanie do wszystkich potencjalnie zainteresowanych/ wstępnie zadeklarowanych - ze względu na spodziewany przyjazd Pi.asi (+pi), spotkanie może się zacząć od 17:30? Wszystkim pasuje, lub przynajmniej nie wykluczają? Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 09.04.26, 21:17 ja bede, potwierdzam ! i kazda godzina mi odpowiada ! Odpowiedz Link
tajna_kryjowka_pyziaka Re: spotkanie 09.04.26, 23:38 ako17 napisała: > ako17 napisała: > > > pi.piasia napisał(a): > > > > > Ja się WSTĘPNIE piszę, tylko że byłabym wdzięczna za odebranie mnie > z dwo > > rca Ce > > > ntralnego i potem odstawienie na tenże dworzec. Przyjadę tam o 16.4 > 4. > > > > Cudownie 😍. Czyli, w takim razie, spotkanie najwcześniej może się zacząć > ok. 1 > > 7:30. Spokojnie czekamy na potwierdzenie :) > > Drogie Gnuśne Forumowiczki, do spotkania z nadobną Tt-tką pozostało niewiele po > nad tydzień. > Ja bardzo proszę o potwierdzenie, kto będzie, bo potrzebuję zarezerwować stół ( > ewentualnie stolik) w Lotosie. > Ile osób? 4? 8? Przypuszczam, że tolerancja +/- 2 osoby będzie do przełknięcia, > ale jakiś "rdzeń" muszę mieć. > I czy - pytanie do wszystkich potencjalnie zainteresowanych/ wstępnie zadeklaro > wanych - ze względu na spodziewany przyjazd Pi.asi (+pi), spotkanie może się za > cząć od 17:30? > Wszystkim pasuje, lub przynajmniej nie wykluczają? > > > Ja się piszę oczywiście! Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 27.03.26, 11:55 ako17 napisała: > Oczywiście, zrobię rezerwację, tylko niech się wszystkie zainteresowane wypowie > dzą, czy Lotos, sobota 18 kwietnia w godzinach 16/17 będzie ok. > > Mi pasuje wstępnie, tylko w poniedziałek dostanę informację, czy mogę zająć miejsce do nocowania w Warszawie, z którego zwykle korzystam. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 27.03.26, 12:14 Z dworca odbiore, miejscowke do spania w razie W zalatwie ! Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 10.04.26, 18:10 tt-tka napisała: > Z dworca odbiore, miejscowke do spania w razie W zalatwie ! > Tt-kto, czy jest jakaś szansa na tę miejscówkę? Moje miejsce stałe jednak będzie zajęte w przyszły weekend. Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 10.04.26, 20:15 Tak, jak najbardziej - oferuje lozko w moim hotelowym pokoju. Nie chrapie :) Odpowiedz Link
mackakisa Re: spotkanie 10.04.26, 21:40 tt-tka napisała: > Tak, jak najbardziej - oferuje lozko w moim hotelowym pokoju. Nie chrapie :) > Dziękuję, ale jednak nie będzie potrzebne. Okazało się, że nie dogadałam się z terminami pierwotnie - jednak będę mieć miejsce swoje stałe. Niemniej bardzo dziękuję😁 Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 10.04.26, 23:37 Ni ma za co, grunt, ze bedziesz ! ale jakby co albo gdyby ktosia inna potrzebowala noclegu, to prosze jak najuprzejmiej - naprawde nie chrapie, i mowa o dwoch lozkach, nie ze polowa mojego :) Odpowiedz Link
tt-tka Re: spotkanie 13.04.26, 07:29 Uprzejmie zawiadamiam, ze na okres urlopu odcinam sie od netu, tak ze przez dwa tygodnie mnie nie bedzie na forumie. ustalenia w mocy, kontakt jbc telefoniczny, zreszta odezwe sie do Ako we wtorek, tak pod wieczor to do milego :) Odpowiedz Link