truscaveczka 19.05.09, 08:24 Że siedzę przy komputerze Grzesia Stryby, piszę na forum, a z tyłu Laura mnie pilnuje, żebym nie pisała za dobrze o Borejkach. Czy ktoś wie, jak to się leczy? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: Śniło mi się 19.05.09, 08:41 Trzeba iść na odtrucie, jak po kazdym przedawkowaniu. Odpowiedz Link
meduza7 Re: Śniło mi się 19.05.09, 12:52 A mnie się jakieś trzy dni temu śniło, że przeglądam jakieś tabele, statystyki i bazy danych, z których co chwila mi wybłyskuje Twoje nazwisko, Verdano. I pomyślałam sobie, budząc się, że muszę wreszcie przeczytać tę Twoją książkę, o której mi kiedyś pisałaś. Odpowiedz Link
senseeko Re: Śniło mi się 19.05.09, 13:50 Ale jaką? Tytuł chociaż. Albo chociaż ISBN, chociaż i es be eeeeen ;)))) Odpowiedz Link
ateh7 Re: Śniło mi się 19.05.09, 18:05 Nie wiem jak to sie leczy, ale niezależnie od matody leczenia - jeśli w pewnym momencie przyśni Ci się, że do tegoż pokoju wchodzi Gabriela, a na to Laura w popłochu ucieka wywracając wazoniki, to będzie znaczyło, że jesteś już zdrowa :) Odpowiedz Link
yowah76 Re: Śniło mi się zupelnie O/T - przed momentem 26.05.09, 22:29 A mnie sie snilo przed momentem, ze mialysmy ze wspollokatorkami podpisany kontrakt z pieklem na dostawe cieplej wody i ogrzewanie. I jak zerwalysmy ten kontrakt, to nie dosc, ze bylo zimno (i chyba nawet prad wysiadl bezprawnie, bo byl skadinad), to diabel sie zdenerwowal i zaczal nam bruzdzic. Jakos sie uwzial na kolezanke A., najpierw do niej dzwonil na komorke i puszczal jej depresywne melodie, zeby ja sklonic do samobojstwa. Ale ona stwierdzila, ze tego to sie sluchalo jak ona byla w podstawowce i ze kazdy kto tego sluchal mial tez plakat psychodelicznego lizaka z Japonii. Potem jak z nia gdzies szlam, to sie objawil jako czarny lis polarny i zaczal sie do niej przytulac oraz pienic na pysku;), na szczescie kolezanka miala ze soba rekawiczki gumowe, poglaskala go, zeby pomyslal, ze podstep sie udal, i rekawiczki wyrzucila za najblizszym weglem. Pozniej jeszcze jakos jej wmowil, ze wlasnie urodzila dziecko i ono nie zyje, wiec wpadla w depresje, o tyle udana akcja, ze jeszcze 5 min wczesniej nawet nie byla w ciazy a potem siedziala na kwietniku polprzytomna z rozpaczy i plakala. I jeszcze kolezanka J. stwierdzila, ze to wszystko dlatego, ze teraz kontraktami zajmuje sie nowy diabel, ten stary w ogole sie nie przejmowal jak ktos zrezygnowal, a nowy taki nadgorliwy jakis... Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Śniło mi się zupelnie O/T - przed momentem 26.05.09, 22:51 yowah76 napisała: > A mnie sie snilo przed momentem, ze mialysmy ze wspollokatorkami > podpisany kontrakt z pieklem na dostawe cieplej wody i ogrzewanie. I > jak zerwalysmy ten kontrakt, to ... O matko Zielna w cudy wielmozna! Yowah, ja sie teraz przez Ciebie ze szczescia posiusialam na ekran :P Mi sie snil zgola inszy offtop, tak jakbym jednoczesnie ogladala film o dworcu zalanym sloncem i czytala wspomnienia pewnej kobiety, ktora miala dwie osobowosci, jedna milutka i grzeczna co sie nazywala Lamm (od germanskiej owieczki) i druga femme fatale, co wysysala z uczuc obie plcie, lamala wszystkim serca i sie nazywala Larwa.. Za duzo forum i pisania o dychotomiach u MM :PPP Odpowiedz Link
yowah76 Re: Śniło mi się zupelnie O/T - przed momentem 26.05.09, 22:54 To w jakiej pozycji korzystasz z dobrodziejstw cywilizacji, ze tak podraze? Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Śniło mi się zupelnie O/T - przed momentem 26.05.09, 22:59 yowah76 napisała: > To w jakiej pozycji korzystasz z dobrodziejstw cywilizacji, ze tak > podraze? To byl metaforyczny ekran! Odpowiedz Link
yowah76 Re: Śniło mi się zupelnie O/T - przed momentem 26.05.09, 23:05 To dobrze, bo mi sie wyobraznia zaczela przegrzewac... Odpowiedz Link
veranillo Re: Śniło mi się 27.05.09, 09:56 Tej nocy śniło mi się, że pisałam egzamin z prawa nowoczesnych technologii (wkrótce mnie czeka ;) i dostałam pytanie o... streszczenie dowolnej książki MM. Za dużo forum, za dużo... :) Odpowiedz Link