Dodaj do ulubionych

System pomocny w modelingu

01.07.10, 08:40
Witam !!

Mam do sprzedania system pomocny w modelingu i wielu innych sprawaych,
gdzie potrzebny jest "warsztat aktorski". Natomiast zupełnie nie znam
sie na biznesie i mam ograniczoną ilość czasu, więc wymagam od strony
kupującej, aby zrobiła wszystkie formalności sama:

---
Sprzedam (pomysł) lub opracuję na zamówienie kompletny system pomagający modelkom w pozowaniu. Jest to wiedza z medycyny naturalnej połączona z moim 8-letnim zainteresowaniem wschodnimi technikami rozowju osobistego ("duchowego" tamże nazywanym). Potrafię zsyntezowac ten system na podstawie informacji zawartych w dziesiątakch kultur na przestrzeni 5000 ostatibch lat (Chiny np.).

System będzie pomagał zrozumiec modelkom, gdzie wystepuje napięcie ciała przy danej emocji, jaki typ osobowości blokuje jakie mięśnie (są całe życie napięte), jaki typ chodu odpowiada jakim blokadom psychicznym lub ich brakowi. Pozwoli rozpoznawać w dostłownie 5 sekund osobę odblokowaną seksualnie od zblokowanej - a w niektórych przypadkach nawet pod informacje o rodzaju zblokowania i zaproponuje jego przyczyny - i wiele innych. Będzie zawierał kompletne najlepsze informacjie odnośnie tego, jakie częsci pleców (kręgosłupa) prostują się przy jakim bodźcu, a przy jakim (jakich braku) krzywią (garbią). Poda informacje, jak długo trwa takei zblokowanie, jak przyspieszyć jego zanik, jak harmonizować poszczególne obszary umysłu, aby bloki (napięcie/zgarbienie) zniknęło. Itp itd, mógłbym tak jeszcze długo, ale myślę, że już jest mniej więcej jasne, o co się rozchodzi.

Najchętniej wyłożyłbym komuś pomysł, wziął za to kase i skończył na tym swoją rolę, bo jest to tylko jeden z bardzo wielu moich pomysłów; niekoniecznie stanowiących zawsze przedmiot mojego zainteresowania. (Ten system jest raczej skutkiem ubocznym zainteresowań, chociaż jak najbardziej porządanym :).

Jestem w stanie dobracować go do perfekcji w postaci poradnika/kursu, a nawet przeszkolić trenerów itp. Za odpowiednim wynagrodzeniem zrzeknę się całkowicie autorstwa.

Twoja / Twojej firmy sprawa, co zrobicie z tym wszystkim po sfinalizowaniu transakcji. W każdym razie ja jak najbardziej jestem w stanie ułożyć to WSZYSTKO tak, żeby było zrobione idealnie pod kątem modelingu.

Odmawiam współpracy z wojskiem, agencjami ochorny itp. na jakichkolwiek warunkach.

Wątpię, żeby coś takiego na świecie istniało i jest to świetna okazja dla inwestorów.

Oczekuję, że osoba/instytucja zainteresowana całkowicie zajmie się stroną prawną i finansową przedsięwzięcia (jest to warunek konieczny).
Obserwuj wątek
    • ekspert.raiffeisen-bank Re: System pomocny w modelingu 02.07.10, 13:52
      Witam,

Forum dotyczy konkursu "Pomysł na firmę".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka