s.k.il.zz 29.07.23, 13:53 Przyjaciele, mam trudności z organizacją mojej firmy i myślę o wdrożeniu oprogramowania CRM, aby zautomatyzować procesy. Jakie systemy CRM polecacie i jak mogą one pomóc w usprawnieniu mojej działalności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mel.ga.fer Re: Pytanie dotyczące programu CRM 29.07.23, 13:55 Również spotkałem się z tym samym problemem i mogę doradzić, aby zwrócić uwagę na system CRM dla firm. Są świetne dla małych i średnich firm, łatwe w użyciu i mają przydatne funkcje poprawiające wydajność. Więc szukaj, wybieraj i upewnij się, że skonsultujesz się ze specjalistami firmy Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.il.zz Re: Pytanie dotyczące programu CRM 29.07.23, 14:10 Dzięki za rekomendacje! Zdecydowanie przyjrzę się tym rekomendacjom i wybiorę tę, która będzie najlepsza dla mojej firmy. Bardzo ważna jest dla mnie automatyzacja procesów i poprawa interakcji z klientami, więc system CRM będzie bardzo pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
moniaa823 Re: Pytanie dotyczące programu CRM 09.01.24, 23:40 Pamiętam, jak to jest ogarniać ten cały chaos, także mogę pomóc polecając metasales.pl - generalnie poczujesz różnicę od pierwszego zalogowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś