hanabe 26.07.04, 14:00 poznałe gościa który tym się zajmuje i zyje tak że głowa mała. umówiłem się z nim w tym tygodniu na rozmowę i chę być jak najlepiej przygotowany. jak coś wiecie dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: VEBSO IP: *.crowley.pl 26.07.04, 15:13 Cześć. Najprościej mówiąc (pisząc) vebso to sprzedaż produktów AMWAY CORP., tyle że w internecie. Taka internetowa akwizycja. Pewnie wiesz co to Amway więc tłumaczyć nie muszę. Pozdrawiam - Igor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robalc Re: VEBSO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 16:37 Witam Nie musisz się przygotowywać do tej rozmowy. Ten interes jest tak prosty, że każdy go zrozumie. Wiem co mówię bo sam go buduję. Pozdrawiam robalc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: VEBSO 26.07.04, 18:52 Nie powinno sie na cos decydowac nie znajac alternatyw forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=14386324 Odpowiedz Link Zgłoś
robalc Re: VEBSO 26.07.04, 21:38 fakt jest to amway, ale co z tego. Nie widzę w tym nic złego. Amway dało logistyke ponieważ nikt niema tak rozwiniętej jak oni, swoje produkty, ale też mnóstwo innych po które ludzie stoją w kolejkach w hipermarketach. Paranoja!!! Ludzie tak naprawdę nie znają amway'a tylko coś tam słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
hanabe Re: VEBSO 27.07.04, 11:24 czyli jak rozumiem to to jest amway pdpięty pod internet, to tojest po prostu bomba ale ktoś ma łeb z tego amwaya. jeśli ja kumam to dni innych sklepów internetowych i nietylko są policzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: VEBSO IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 11:50 www.arystoteles.pl/nmf/YaBB.cgi?board=roznefirmy Odpowiedz Link Zgłoś
robalc Re: VEBSO 27.07.04, 19:31 każdy ma na ten temat swoje zdanie moje na temat vebso jest pozytywne nie posłucham nigdy nikogo kto nie jest tam gdzie ja bym chciał być Odpowiedz Link Zgłoś
wdzielonagora Re: VEBSO 28.07.04, 17:42 Amway działa w Polsce od 1992 roku i jakoś sklepy ciągle mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vebso consulting Re: VEBSO = NACIĄGACZE IP: *.chello.pl 29.07.04, 18:03 Amway to kolejni naciągacze....kupuj u nich produkty droższe niż w sklepie. Wiem co mówie bo mam aktualny cennik. Biznes dla mało ambitnych z ktorego i tak nic nie wyciągniesz Odpowiedz Link Zgłoś
wdzielonagora Re: VEBSO = NACIĄGACZE 30.07.04, 16:23 Skąd wiesz że nic nie wyciągniesz? Znam takich którzy wyciągali(-ją) ponad 10 000 pln, a i znam takich którzy wyciągają o wiele więcej. Skoro uważasz że to biznes dla mało ambitnych to praca na etacie jest dla ludzi którzy w ogóle nie mają ambicji. A jaki wg Ciebie jest biznes dla "dużo" ambitnych? Odpowiedz Link Zgłoś