Dodaj do ulubionych

Towar do sklepu internetowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:22
Otwieramy nowy sklep internetowy, przede wszystkim z rtv i agd, ale także
multimedia, sprzęt biurowy, foto. Szukamy dobrych hurtownii lub importerów z
Warszawy i okolic. Zapraszamy też do współpracy firmy kurierskie. Oferty
proszę nadsyłać na:
bdg.proxima@neostrada.pl
Jeżeli ktoś ma doświadczenie w pracy w podobnym sklepie, albo chciałby się
zająć zaopatrzeniem, to także zapraszamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Towar do sklepu internetowego IP: 212.160.121.* 27.09.04, 14:36
      Ja mam odpowiednie doświadczenie, ale sądząc po opisie i formie przygotowania
      oferty, to sklep będzie wyłacznie w Waszej świadomości. Nie sądze, żeby przy
      takim sposobie komunikowania się ze środowiskiem handlu elektroniką, udało się
      Wam cokolwiek atrakcyjnego zrobić. Radze to dokładnie przemysleć, zważywszy ze
      elektronikę można kupić w każdej miejscowości, a nie sądze, że ktos będzie
      kupował pralki wirtualnie:)
      Warto sie zastanowic moze zanim sie podejmie decyzje, i sprawdzic ofertę
      zaopatrzenia PRZED przystąpieniem do realizacji platformy rózwnież w kontekscie
      polityki cenowej poszczególnych marek.

Wojtek
      • Gość: jerzy Re: Towar do sklepu internetowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:31
        zgadzam sie z przedmówcą ale nie do konca ,wirtualne zakupy moga dotyczyc
        kazdej rzeczy wiec pralki czemu nie to jest kwestia dobrej oferty cenowej ,
        latwosci zakupuów dla internauty itd itd.. zlozona sprawa Co do reszty zgoda a
        nade wszystko dzialanie od konca w moim mniemaniu najpierw dobry towar a potem
        sklep a nie odwrotnie
        Mam doswiadczenie prowadze sklep internetowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka